Ga naar inhoud

the_holyman

Lid
 • Aantal items

  183
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

the_holyman's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

162

Community reputatie

 1. Aangezien ik deze vraag hier niet eerder heb gesteld en ik hierin nogal een budgetprepper ben.... Standaard in de auto een bijl van de lidl en de boogzaag... 2x gebruikt.. en weer daarna terug in het plastic. (nadat ik ze had geolied). bijl heeft een kuntstof steel... Ik kan er weinig van zeggen. Het werkt.. breekt (nog) niet, en heb er nu 2 boompjes mee bewerkt. (100cm omtrek). Maar ik heb ook weinig referentiemateriaal.. de bijltjes die ik hiervoor had (en nog steeds heb liggen in de garage) zijn houten stelen, no-name bij cranenbroek vandaan, en die werken ook.... Greetz Holy.
 2. Aangezien ik 2 zusjes heb, die regelmatig festivals bezoeken... Heb ik voor aankomend jaar een kado, wat ook nog echt functioneel is. ipv doe maar een douglas bon. Greetz Holy.
 3. the_holyman

  SyRi

  Ik vind het alleen grappig, dat de meeste die hier problemen mee hebben, de overheid de roverheid noemen. Want de roverheid rooft via belastingen. Deze roverheid neemt maatregelen om belastingontduikers aan te pakken, dus uiteindelijk ook dieven van jouw en mijn portemonnee. Dan komt men met het puntje privacy en wil men dit niet. ERGO: aangezien je dit niet wil, wil je waarschijnlijk wel 10% belasting betalen. Omdat je "mede-rover-Nederlanders" alles aan hun laars lappen? Ik weet het. Het is cru. Het is vervelend. Maar het een is een consequentie van het ander. Verder snap ik dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden en men kan niet in de toekomst kijken. Dus wie stemt voor: 10% belastingdruk erbij? Greetz een beetje cynische Holy.
 4. Net gezocht op nieuwsgroepen en is te downloaden. Voor noppes. Alleen 608 dagen geleden gepost, dus wel een payserver nodig. Greetz Holy. http://binsearch.info/?q=where+there+is+no+doctor&max=100&adv_age=1100&server=
 5. Dat boeit me nou echt niet....maar je laat me wel lachen... Ik heb in het verleden zoveel overuren gemaakt, dat ik die aankomende 3 jaar nog niet op maak als ik geen verlof zou krijgen. Greetz.... Holy
 6. @12gauge, Het is dit weekend al duidelijk geworden voor de baas... Hij lag keurig op mijn buro thuis. En ik was weg... Nu 21 boze voicemailberichten, en na 1 sms'je was het weg. Sorry vergeten, want ik mocht hem niet prive gebruiken. Dus heb maar prive een iphone aangeschat. Deze zat in mijn zak en ik ben net thuis. Tot morgen. En nu morgen maar af wachten... Greetz Holy.
 7. Omdat de baas wel wil dat ik 24 * 7 bereikbaar moet zijn.... en direct moet antwoorden.. Maar even vergeten is, dat er daarvoor een piketregeling is... die ook betaalt moet worden. Wel eisen, maar niet betalen. en dan ook nog eens niet de geneugten van de telefoon hebben?? Dacht het niet. Greetz Holy.
 8. Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik niet meer prive mag bellen met de zakelijke mobiel. Dat betekent gewoon dat om 5 uur de telefoon op stil gaat. En als het mij belieft, zal ik 's avonds eens even kijken wat er nu op staat. tot 3 jaar terug konden we niet eens mailen buiten het bedrijf en nu moet ik 24/7 bereikbaar incl. mail, zijn zonder enig voordeel? Dacht het niet.... Ik heb de baas al in mijn spammail staan.. oeps.. verkeerde instelling.. Ik ben ook zo'n digibeet.. Greetz Holy
 9. the_holyman

  SyRi

  Ik weet dat ik hiermee de knuppel in het hoenderhok gooi... Maar door het koppelen van deze systemen, zal het gros van de inwoners van NL geen problemen krijgen. Het gaat hiervoor eigenlijk om de windhappers in beeld te krijgen. (windhapper is een persoon die geen duidelijke inkomsten heeft, maar wel bezittingen heeft en uitgaves doet (lees huizen, auto's etc.)) En ja.. als je een uitkering heb, en 5 dagen in de week volgens een anpr camera de A-uch over gaat op forenzen tijden... hmmmmm wel uitkering en misschien wat bijklussen? Ik snap dat er vragen zijn over de privacy. En zo moet het zijn. Dat is alleen maar goed. Maar weet ook dat de grootste monden qua privacy, meestal iets te verbergen hebben. Greetz Holy.
 10. Als er meerdere zijn... Mijn zusje is altijd een zeikerd geweest.. en heeft haar grote broer met enige penisnijd bekeken.. Als ik haar met dit item gelukkig kan maken. Nu uitproberen, en later voor festivals.... Dan graag.. En ja ik hoor haar uit.. en zal een uitgebreid verslag maken... (ze zit al met festivalhand omhoog naast me). Greetz Holy.
 11. Ik ben er zelf ook mee bezig geweest, Maar het is voor mij iets te gevaarlijk zonder een buffervat. Je moet namelijk bedenken, dat 1 liter water ongeveer 1600 liter stoom oplevert. Vroeger moest zo'n systeem ook eigenlijk gekeurd worden door het stoomwezen. https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=stoomwet+houtkachel Ik zag voor mijn situatie geen mogelijkheid om dit te doen. Greetz en succes, Holy.
 12. @martin Het gaat om de verdenking. Dan kijk je in je wetboek van strafrecht. Of de desbetreffende wet. (b.v. opiumwet, wet economische delicten) Je bekijkt de overtreding dan wel misdrijf. Overtredingen, maximaal 6 maanden hechtenis. Misdrijven langer. Dan bekijk je of het een delict is waar 8 jaar of meer op staat. Dan mag je 12 maanden telecomgegevens vorderen. Anders maar 6 maanden. Dus in het artikel wat overtreden wordt, staat een criterium of men 6 maanden of een jaar histogegevens mag vorderen. Een provider is dan dus altijd verplicht om deze gegevens minimaal 12 maanden te bewaren. (behalve als er een centrale van vodafone uitbrand) Greetz Holy.
 13. Nog even terugkomen van het openen van bruggen en het afsluiten van tunnels. Hier hebben we nog even wat beeldmateriaal vanuit 2001, 2 weken nadat er wat vliegtuigen zijn geparkeerd in de twin towers. Ook ik heb toen voor de tunnel gestaan en heel raar opgekeken. Greetz Holy
 14. Van het eerste scenario uitgaande: Een schip met vruchten komt aan in Nieuw Mathenesse, anders dan containerschepen. Dit vanwege de bedrijven die gespecialiseerd zijn in fruit. Is dit scenario in de nacht, dan kunnen ze snel uitzwermen zonder problemen. Maar moet men rekening houden met het continue camera toezicht van de havens. Dus men is er snel van op de hoogte, maar het duurt een aantal minuten voordat de burgermeester kan acteren. Is dit overdag, dan gebeurt er wat anders. Je onderschat het verkeer in Rotterdam. Dat is de remmende factor. Als men gewapende mensen ziet raakt men in paniek en krijg je enorme crashes. Dit zal leiden tot files en tadaah.. geen verkeersdoorstroming meer. Daarnaast heb je buro marconiplein zitten, wat een van de betere buro's is. Dit vanwege de drugsproblematiek van de afgelopen 20+jaren. Stel voor dat er contact is met de politie aldaar (vuurcontact) vermoed ik dat alle bruggen worden opengezet, zodat dat gedeelte van Rotterdam wordt afgesloten. Een oplossing daarvoor zou zijn, de metro pakken. Maar daar kom je natuurlijk niet in zonder ov-chipknip. ;-) (metrobuizen zouden wel gebruikt kunnen worden) Daarnaast hebben we bijna 24 uur per dag 2 of meer helicopters boven Rotterdam vliegen. Mochten deze het vuurcontact, danwel overval, bevestigen, wordt de leiding overgenomen door het leger. Ik denk aan Gilze Rijen, Volkel en vermoed dat het stuk land waar ze dan nog op zitten, wordt schoongeveegd vanuit de lucht. (Dit zou wel een probleem kunnen zijn, omdat koelhuizen natuurlijk met verschillende gassen werken om te kunnen koelen) Verder heb je nog een electriciteitscentrale, hmmmm dat is ook niet tof. Dus idd, er zal een stuk van Rotterdam bezet kunnen worden en je kan goed schade aanrichten, maar je zal van goede huize moeten komen om dit volledig te kunnen bezetten. Greetz Holy.
 15. Nog opvolgend op mijn eerste reaguursel op dit topic Als ik "Media en Entertainment Management job van druten" intoets op het orakel google, zie ik teveel. Als je een beetje ingelezen bent op dit forum, zal je zien, waarom dat er niet zoveel mensen positief op jullie vraag reageren. (op dit forum dan) zoek eens op opsec (hint hint) Greetz Holy.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...