Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

krystle

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over krystle

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid-holland
 • Interesses
  lezen, schrijven
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. krystle

  Vee op je bol

  @Loreen Naast mij ( nou ja zo'n 200 meter verderop) zit een schapenboer. En volgens mij heeft hij ook kinderen, dus ik hoop dat die mij willen helpen tegen een kleine vergoeding.
 2. krystle

  Vee op je bol

  Dit is een forum dus is het de bedoeling om je mening te geven. Ik vraag om hulp en die heb ik gekregen, dank je daarvoor. Ik denk dat ik inderdaad maar even mijn beste beentje frans voor ga zetten en op de koffie ga bij mijn buren.
 3. krystle

  Vee op je bol

  In de Bourgogne Zo'n 8 uur rijden.
 4. krystle

  Vee op je bol

  Ik heb en kleine boerderij gekocht in het buitenland als bol. Nu heb ik daar ook een redelijk grote stal bij ideaal dus voor vee, zoals varkens, koeien, paarden en kippen. Nu vraag ik me af hoe ik die daar kan krijgen tijdens de shtf. Ik kan ze daar moeilijk al neerzetten, ze moeten namelijk verzorgd worden. Heeft er iemand een oplossing?
 5. Als je iets niet meer lekker vind kun je er andere dingen van maken zoals jam of compote en van de appels appelmoes dit kan je eventueel met iemand ruilen voor wat anders. Dit zorgt voor variatie en samenwerking, want tenslotte begint een nieuwe beschaving bij samenwerking;)
 6. Ik zou beginnen inderdaad met fruit struiken en bomen, maar vooral ook noten bomen. En naar mijn idee hebben alle planten een voortplantingsdrift. Als je een plant te lang laat staan komen er meestal vanzelf zaden die zich gaan verspreiden,het zal er niet netjes uitzien maar je hebt in ieder geval wat staan. Zorg er voor dat je geen hybride zaden koopt deze zijn inderdaad niet raszuiver meer.
 7. Dat veet is erg agressief spul, dus zou best kunnen. heb er een keer mee geknoeid, kwam wat op een verwarmingsbuis vervolgens was er op die plek geen verf meer te bekennen
 8. Ik draag heel vaak een goede strakke knot met zo'n ding erin om hem goed te houden. Er kan geen viezigheid in blijven hangen , dus blijft lang schoon. En als je aangevallen word is het niet makkelijk te pakken.
 9. Ga eens bij een slachter in de buurt langs. Zij willen je vast wel het een en ander laten zien. Ook kan je op you tube veel filmpjes vinden over kippen, hazen, fazanten en varkens slachten. dus voor het eerste kleine slachtwerk hoef je niet eens de deur uit om het te leren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...