Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Maistro

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Maistro

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Vergeet vitaminepillen niet, in een SHTF situatie zal het eten niet altijd de benodigde vitamines bevatten.
 2. Misschien een Multitool als aanvulling? Voorderest keurig!
 3. Bedankt voor alle antwoorden! Ik zal idd eens gaan googlen op permacultuur en neem zoiezo de aardpeer mee op mijn lijst, net als bramen, aardbeien, boontjes, peer , appel en sla en spinazie is bij elkaar een aardige start dacht ik zo.
 4. Ah kijk, dat is het probleem waarom ze niet overleven dus... Ja er in het voorjaar heengaan is uiteraard een optie, maar zocht meer naar groentes die geen "hulp" nodig hebben zodat het terrein er vrij onaangetast uit blijft zien vandaar. Goeie tip over een boek zoeken voor eetbare planten, ga ik zeker iets mee doen. Thanks!
 5. Allen, Ik zit te worstelen met de volgende vraag: Welke groentes en fruitsoorten zijn onderhoudsvrij zodat deze bij de BOL te planten zijn zodat als je aankomt er ook uit het wild voor een gedeelte gegeten kan worden? Ik heb heb gezocht via de zoekfunctie maar kwam geen topic hieromtrent tegen. Van: bramen, aarbeien, appel en perenbomen weet ik maar is er ook meer? (groentes) Want als ik het goed heb zijn bijna alle groentes tegenwoordig niet meer "zuiver". (de zaden die ze zelf produceren zijn niet rasecht meer) Dit zou betekenen dat de kans niet groot is dat de groentes ov
 6. Keurig! Idd erg mooi gedaan hoor! Kan alleen ook niet zeggen dat ik er niet heel blij van word... Blauw en geel hmmmmmm... Ja heb je een hogere resolutie? Zou handig zijn om routes te plannen o.i.d...
 7. Idd opgaan in de menigte, en komt het onderwerp op preppen: Wa is da? Nooit van gehoord......
 8. Jaja besteld, ben benieuwd! "The Voice Of Tomato" / "Tomato Got Talent" ?
 9. Hmmmmmm niemand nog... Lastig onderwerp om even in te brengen in een gesprek...
 10. 1. Uitval gas/ elektra 2. Ditributienetwerk dat platligt (lege supermarkten etc...)
 11. Erg leuke site, tnx for sharing!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...