Ga naar inhoud

eddy

Lid
 • Items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland
 • Nieuwsbrief
  Ja

eddy's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

33

Reputatie

 1. leuke bezigheid. Zelf neus ik op de volgende sites: http://www.paracord.nl http://www.ditisookleuk.nl/paracord dit is een leuke site waar ook diverse andere producten te bestellen zijn hangmatten, messen, blaaspijpen en nog veel meer.
 2. Ik heb nog even contact gehad met John de Mol, maar hij zag er voor dit jaar niet veel in " Holland got Tomato"
 3. Kijk hier eens .............. http://www.vpro.nl/over-de-vpro/maartens-moestuin Vul formulier in en je krijgt het gratis thuis gestuurd.
 4. Ja klopt is de duurste SHTF die ik tot nu heb meegemaakt, die 50% is minimaal uiteindelijk veel meer gekost.
 5. Weer geweldige info hier, ik lees mij helemaal gek. Ik kan mijn lijstje gaan aanvullen voor de auto.
 6. Binnenin de fles is een aluminium bocht 90 graden gebruikt. Dit is dikwandig aluminium wat voor rookgasafvoer van cv ketels gebruikt wordt. Als afdichting heb ik gewoon siliconekit gebruikt ( hiermee worden cv ketels in elkaar gezet en is bestand tot 1000 graden ) Het knutselen is gewoon de hobby .......
 7. De binnenpijp is dikwandig aluminium ( had ik nog liggen), ik weet dat staal beter is maar was gewoon benieuwd of het echt zo goed werkt. Daarom met dikwandig in elkaar geknutseld en ja werkt perfect. Klein vuurtje erin en pan er bovenop.
 8. Ik heb hier zand gebruikt. Geert ik de fles eerst goed laten luchten zonder kraan en daarna goed gespoeld met water.
 9. Wat een leuk project Geert. Hou ik wel van, dit is er ééntje die ik heb gedaan. Een Rocket Stove van een oude gasfles.
 10. Vorig jaar een paar bergstappers gekocht, niet ingelopen. Zo meegenomen voor een week lang wandelen in Zwitserland, iedere dag gewandeld en geen blaar gehad hoor. Neem je tijd met passen in de winkel, maak gebruik van hellingen en oefenbaantjes in de winkels, want met dalen en stijgen moeten ze goed zitten en geen vervelende drukpunten hebben. Zitten ze in de winkel goed, dan geen problemen. Ik zou wel een schoen nemen met het B sigment, aangezien de bedoeling is om met rugzak te gaan lopen neem ik aan dus meer druk oplevert.
 11. van welke firma zijn de grofmazig net shirtjes de beste kwaliteit Christine le Duc of de PABO
 12. Mijn ervaring met GTX (Gore Tex) dat ze gelijk helemaal goed moeten zitten, inlopen is ook overbodig. Zit er een plekje niet helemaal lekker, heb je pech want uitlopen doen ze echt niet!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...