Ga naar inhoud

Diazepam

Lid
  • Items

    365
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Diazepam

  1. @Canis Majoris Helemaal mee eens!! Doet me denken aan een recente post van @Wonderland ......
  2. @lewieke Zeer herkenbaar, zo'n beetje 1 op 1 Heb veel tijd in mensen gestoken. Opbrengst: nul Er zijn mensen die geven en er zijn mensen die nemen ben ik achter gekomen....
  3. En weer een interessante posting van "onze" TROLL Harmen.........
  4. Ik watertand met je mee, zeker gezien de PM die ik krijg van "vriend" Harmen Bring it on......... Raadseltje: wie is de grootste TROLL?
  5. Harmen, het jochie, heeft wel vaker troll antwoorden gegeven. Geloof niet dat ik hem serieus kan nemen....
  6. Tis mij nog niet duidelijk of deze doos bij de Sligro te verkrijgen is en tegen welke prijs...??? Of kan alleen defensie dit bestellen??
  7. Action en Big Bazar zijn uitstekende winkels om eens op je gemak door heen te lopen. Het zal je verbazen hoeveel je er voor weinig kan kopen. Dus gewoon een keer proberen!
  8. Geweldige review! Hier hebben preppers iets aan! Simpel en proven. Itt nietszeggende draadjes... Kudo's!
  9. Geef hem even tijd.... Sprak hem vandaag, hij is ff druk met mijn raadseltje
  10. Ik ben benieuwd wie er met een idee komt.... Een bijdrage over een zaklamp of waterfilter is toch wat anders dan een oplossing voor het grotere geheel te presenteren. Denk overigens dat die "huilie huilie" gasten het grotere geheel niet eens overzien. Dus commentaar leveren is dan makkelijk. Trek het je niet aan @Keyser Suze ! Ik vind het een geweldige post. Ik wacht samen met jou op concrete oplossingen van de door jou genoemde forumleden. [modbreak] Gebruik aub de 'Antwoord met citaat'-knop als je iemand citeert @Diazepam. (Heb ik bij deze aangepast)
  11. Geen FB en nog geen minuut gemist..... Waardeloos draadje Als ie mijn raadseltje oplost neem ik hem serieus.....
  12. Mee eens: lijkt me leuk om @Gamble en @Ronin Kogaratsu samen de BBOB te laten testen! Ik zeg doen!
  13. Diazepam

    Bijensterfte

    @frank1964 Hmm, interessant draadje. Ik wist dit dus niet (zoals waarschijnlijk nog heel veel meer). Ik zal eens uitzoeken wat er nodig is om zelf een kast in de tuin te zetten. Weet dat mijn buurvrouw tot voor kort ook altijd bijen heeft gehouden. Als er medepreppers zijn die me advies kunnen geven dan houd ik mij aanbevolen!
  14. @Tanfana Leuk dat je dit deelt, ik ga het proberen!
  15. @Kans Gefeliciteerd! Ik heb zelf de KK Scout en gebruik deze regelmatig. Ben benieuwd of jouw review overeen komt met mijn ervaringen
  16. Mooi geregeld man!! Denk dat velen er jaloers op zijn.....
  17. Ik kan niet wachten, ben zeer benieuwd.... De uitgezonden afleveringen vond ik zeer interessant! Ben benieuwd wat de ergst denkbare overstroming is (met uitzondering van 1953).
  18. Diazepam

    Hoeveel knopen?

    Haha, het toeval wil dat ik niet veel knopen kan leggen, maar deze wel.....
  19. @Ronin Kogaratsu Zal het zeer snel eens uitproberen, heb de blikjes en twijgjes nav het youtube-filmpje namelijk al klaarliggen Ik zal voor mevrouw Diazepam eens een kopje thee gaan zetten deze week :-D
  20. @Ronin Kogaratsu Dit moet ik ook eens proberen! Hoelang duurde het voordat je het water aan de kook had? Heb je dat gemeten? En wat was je brandstof? Takjes en twijgjes? Grtz, Diazepam
×
×
  • Nieuwe aanmaken...