Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

boynextdoor

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

63 Uitstekend

Over boynextdoor

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Weet je of de dure variant van de Gaswinkel ook de goedkope gaspatronen van de action kan? met vr. gr. Bn.
 2. @ Amero, dat woekeren is een beetje mijn bedoeling om meer voedsle in tijden van nood te hebben: het gazon en het terras daar houd ik ze wel weg. Deze soort is toch niet zo erg als die uitheemse soorten die nooit meer te beteugelen zijn: gewoon een stevig onrkuid? Of...(?) @ Sakura Op de lastige site van Vreeken vind ik neit de meerjarigen groente waarover jij spreekt. wellicht neit geneog mijn best gedaan, maar toch zeker een paar minuten zitten heen en weer klikken en lezen op die site.. Bij sht the fan is deze bron overigens weg... ga eens onderzoeken hoe biologische kwekeers
 3. Bedankt voor je info. ik ga achter dat boek aan dat je noemt. Heb je ook (nu het nog kan) een betrouwbaar adres voor meerjarige Brocolli? (zou er nu gewoon op gaan googelen en kom dan ook vast ergens uit, maar je lijkt een informatie voorsprong te hebben die ik graag gebruik. Volgens mij kan onze SHTF in Nederland wel eens veel sneler komen dan we denken: het is net weer een beetje rustig en we zijn zo zlef overtuigd met ons 'geen wapens'beleid... erg kwetsbaar.
 4. Vraagje: ik post onrgelmatig op deze site. Hoewel ik Prepper minded ben kom ik door omstandigheden (1e 2 jr 2e inmiddels 2 maanden, plekkie op werk behouden kost ook uren) te weinig aan toe. Ik heb een m2 moestuintje en kijk verlekkerd naar voorbeelden van 2 Lewieke. Ondertussen pieker ik regelmatig over het scenario dat er echt iets mis gaat zoasl dat nu voor velen in het Eufaat-Tigris gebied en oost Oekraine het geval is. Open deur dat wij door onze grotere luxe en langere toeleveringsketens dan nog kwetsbaarder zijn. Om op mijn onderwerp "vraagje'terug te komen: het "zlef voorzien"
 5. de 4e... ok. Of ik neem te weinig tijd om het forum af te struinen of de andere die de post plaatsten hebben niet jouw 'crash binnen..' topic gekozen. Ik geef toe snelheid halve ben ik wat vooringenomen selectief en kies ik meestal de topic's/post's van bepaald forumleden waar jij er een van bent...
 6. zit te grinniken maar 't is droevig... Mijn hele zin was: heel veel minder gaat worden: qua welvaart, gezonheid, eten, bevolking en juist hoger sterfte cijfer... Mijn excuses voor het niveau van deze post (ruim onder het gemiddelde op dit forum)
 7. Nog een bron die aangeeft dat tussen nu en 2030 het heel veel http://www.duurzaamnieuws.nl/de-grote-klap-komt-er-aan-zegt-nieuw-onderzoek/
 8. wat is het vijandbeeld van AFA dat zo ongenuanceerd is? 'facistische'denkbeelden categrisch afwijzen valt voor mij niet onder ongenuanceerd. Hoe je afwijst is bepalend lijkt me.
 9. hmmm ik neem de tijd niet, dat is redelijk genuanceerd imo. Maar check en dubbel check hoort bij de mind set die ik op deze site waardeer en die ik tav de AFA neo nazi foto's zelf niet had toegepast... En zelfs neit tav de site..
 10. ben er wel vanuit gegaan dat deze foto's tijdens de bewuste manifestatioe tegen ISI in de schilderswijk zijn genomen. Niks over uitgezocht, nog nagegaan of de informatie over de genoemde personen juist was. Id-verzet heb ik wel vakaer wat over vernomen, en de berichten over Maidan/neonazi's/ vervolg in Odessa (toch ook hier op het forum over gesproken) maken dat ik dit als een nuttig stukje informatie voor mijn iegen beeldvorming beschouw (en daarvoor bedank). Overigens is jouw constatering dat ik een beeld heb van wat AFA denkt dat er aan de hand is juist. Weg van het jaren '70
 11. @Nonkel voor http://afanl.wordpress.com/2014/08/1...-isis-protest/ Bedankt hiervoor, had deze informatie niet zelf gevonden en geeft mij weer een veel beter beeld van wat er aan de hand is. Fijn dat ik regelmatig preppers.nl check en ook heel fijn dat jij daar nog gewoon op post... bn
 12. blijf delen, kritiek op forumleden met 'niet deze inbreng' aanvaard ik. Geniet wel en helpt mij om die van anderen wel te lezen.
 13. Van deze post gaat mijn hart weer een stukje open... fijn dat ook deze mensen hier nog meelezen en hun input leveren. @lewieke lees ik steeds als een intelligent mens, die scherp observeert zichzelf in een goed positie manouvreert zonder er anderen bij te schaden en zodanig dat hij andern tot hulp kan zijn. Ook nu weer hieronder zijn reaktie: niet oordelen, maar bekijken, observeren analyseren (en gelukkig delen) nadenken en er je voordeel mee doen. Mooi, alsmede reakties die voorbereiden en harden op oordelen dieer gewoon ook zijn en waarmee gedeald moet worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...