Ga naar inhoud

Indianaskywalker

Lid
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Indianaskywalker's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

22

Community reputatie

 1. Waarom is 'onze' Dick hier niet meer op het forum?
 2. Heel leuk om te luisteren weer !
 3. Nou riesie, ik stel in ieder geval je dagelijkse updates over, wat ik als het grootste gevaar voor het vrije westen zie, namelijk de (radicale) Islam, zeer op prijs.
 4. Opvallend ook de harde woorden van onze NAVO 'bondgenoot' Turkye. Och ja, als het erop aankomt zijn we allemaal moslims die de vernietiging van de staat Israel willen.
 5. Dat bedoelde ik ook een beetje............misschien mijn sarcasme niet goed begrepen?
 6. Daar komt het een beetje op neer en we hopen dat nadat Assad weg is, deze moslims ons lief vinden en dankbaar zijn voor de hulp.
 7. Waar kan je die witloofwortels goedkoop halen dan ?
 8. Ik ga ook even wat extra inslaan. Dit zou weleens grote gevolgen kunnen hebben. Ben out
 9. Bij een terroristische aanslag op een bus in de Israëlische kustplaats Tel Aviv zijn zeker tien slachtoffers gevallen. Dit heeft de politie bekendgemaakt. De bus explodeerde in de buurt van het legerhoofdkwartier. . Hisham Ghanem@hishamm126 Initial report: Blast on Tel Aviv bus pic.twitter.com/s0duTzgp. 21 november 12 In de bus was een explosie en verscheidene media toonden het wrak van de bus in het centrum van de stad. Het is niet bekend om wat voor bomexplosie het gaat. Via luidsprekers van moskeeën in Gaza wordt de aanslag op de bus in Tel Aviv een 'victory from God' genoemd, vertelt BBC-reporter Paul Danahar vanuit Gaza.
 10. Gaza Live Blog Celebratory gunfire in Gaza City as local radio stations report Tel Aviv explosion November 21, 2012 - 13:32 Celebratory gunfire rang out in Gaza City when local radio stations reported news of the Tel Aviv explosion. The last time Israel's commercial capital was hit by a serious bomb blast was in April 2006, when a Palestinian suicide bomber killed 11 people at a sandwich stand near the city's old central bus station. - Reuters
×
×
 • Nieuwe aanmaken...