Ga naar inhoud

jade

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jade

 1. Dit zijn hele fijne kachels in het gebruik alles regelt zichzelf en met handige thermostaat, gebruik hem zelf met omvormer werkt inderdaad prima. Omvormertje erbij regelen en je hebt een goede kachel als back-up.
 2. Denk dat dit wel werkt hoe harder de druk op de deur hoe meer druk op het pootje op de vloer, door de hevelwerking, denk dat je de voordeur er niet doorheen kan drukken.
 3. Mischien wel 2x zo duur maar op een houtkachel gooit hij het rendement wel behoorlijk omhoog, je hoeft de kachel niet zo heet te stoken.
 4. jade

  BUK (Bug Out Kano)

  Defensie gebruikt Kano's van het merk "Klepper" , dat zijn groene op het plaatje.
 5. Gaat lukken !!, dat verzakken valt wel mee, je moet niet te dicht onder de onderkant van het asvalt gaan zitten.
 6. Onder de weg doorspuiten met een waterpomp met daaraan bevestigd een buis van pvc??
 7. Dat kortwieken is voor de wat zwaardere kippen rassen niet nodig. Heb zelf barnevelders en deze blijven netjes achter een afrastering van gaas van 1.25M hoog.
 8. Deze banden kruien vele malen zwaarder dan gewone luchtgevulde banden, werk zelf in de bouw en er is geen opperman die er mee wil werken. Voor thuis bij niet al te vaak gebruik zal het wel gaan.
 9. Heb met mijn winterbandjes toch echt meer grip hoor!!!, blijf zonder niet op de weg.
 10. Heb zelf een Sonim Gaat ook een maand mee op stand-by, en is waterdicht en schokbestendig. http://www.sonimtech.nl/ Groet, Raymond
 11. Heb zelf de titanium versie, is toch echt een degelijk stevig geheel, al zou je dat inderdaad niet verwachten. Groet. Raymond
 12. Hoi Gerbenvink, Veel plezier daar, maar dat gaat lukken, kan niet anders. Maak wat foto's, leuk. Groet.
 13. Zo'n titanium kacheltje zit ook simpel in elkaar, heeft wel wat vaneen chinees blik kacheltje
 14. Winter kamperen is echt top, als je zoals gezegd de juiste spullen hebt. Er zijn leuke lichtgewicht tenten met bijpassende Titanium kachel, niet iets om mee te beginnen, maar je weet toch nooit...? http://seekoutside.com/
 15. We knallen al jaren, met een beetje gezond verstand en niet te veel drank, val het met dat gevaar wel mee hoor.
 16. Hoi, Als je carbid wil bewaren kan je het ook onder petroleum houden, hoorde ik laatst van de man die mij het carbid voor oudjaarsdag heeft verkocht. Groet, Raymond
 17. Jo, ik ben van de partij!!!
 18. Duur, valt toch mee als je ziet dat je bij de panelen ook een laadregelaar/omvormer geleverd krijgt plus aansluitmateriaal (bedrading) en bevestiging voor op je schuine dak. 82 eurocent per watt = 492 euro plus omvormer 325 euro= 817 euro Wat de bekabeling en de dakbeugels die er bij zitten kosten weet ik niet maar voor 940 euro krijg je het totaal pakket thuis afgeleverd. Dus is denk ik een zeer redelijk aanbod.
 19. Hallo, Op deze site verkopen ze ook leuke setjes.http://www.wijwillenzon.nl/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...