Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

jade

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over jade

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Dit zijn hele fijne kachels in het gebruik alles regelt zichzelf en met handige thermostaat, gebruik hem zelf met omvormer werkt inderdaad prima. Omvormertje erbij regelen en je hebt een goede kachel als back-up.
 2. Denk dat dit wel werkt hoe harder de druk op de deur hoe meer druk op het pootje op de vloer, door de hevelwerking, denk dat je de voordeur er niet doorheen kan drukken.
 3. Mischien wel 2x zo duur maar op een houtkachel gooit hij het rendement wel behoorlijk omhoog, je hoeft de kachel niet zo heet te stoken.
 4. Defensie gebruikt Kano's van het merk "Klepper" , dat zijn groene op het plaatje.
 5. Gaat lukken !!, dat verzakken valt wel mee, je moet niet te dicht onder de onderkant van het asvalt gaan zitten.
 6. Onder de weg doorspuiten met een waterpomp met daaraan bevestigd een buis van pvc??
 7. Dat kortwieken is voor de wat zwaardere kippen rassen niet nodig. Heb zelf barnevelders en deze blijven netjes achter een afrastering van gaas van 1.25M hoog.
 8. Deze banden kruien vele malen zwaarder dan gewone luchtgevulde banden, werk zelf in de bouw en er is geen opperman die er mee wil werken. Voor thuis bij niet al te vaak gebruik zal het wel gaan.
 9. Het grootste probleem van de meeste mensen is toch echt dat ze zo kortzichtig zijn..
 10. Heb met mijn winterbandjes toch echt meer grip hoor!!!, blijf zonder niet op de weg.
 11. Heb zelf een Sonim Gaat ook een maand mee op stand-by, en is waterdicht en schokbestendig. http://www.sonimtech.nl/ Groet, Raymond
 12. Heb zelf de titanium versie, is toch echt een degelijk stevig geheel, al zou je dat inderdaad niet verwachten. Groet. Raymond
 13. Hoi Gerbenvink, Veel plezier daar, maar dat gaat lukken, kan niet anders. Maak wat foto's, leuk. Groet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...