Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 03/20/22 in alle zones

  1. Ik ben veel aan het inslaan, groente in blik, cornedbeef, goulash, pasta. Olijf olie, zonnebloem olie. allemaal spul dat jaren houdbaar is. Ook pakken aardappelpuree en de vaccuum verpakte hamburgers. Ik had al een voorraad maar die groeit nu toch nu het wat spannender wordt. Ook een aardige: Wasa Knackebrod vezelrijk, eet ik al dagelijks vanwege de gezondheid.
    1 punt
  2. Helemaal mee eens, afgezien van de mogelijkheid(want alles draait om de druk die je uitoefend) om newbie vriendelijk te zijn is het grote voordeel van de mogelijkheid van grotere schraapsels dat ook tondel dat grover is, of nog wat vochtiger ook er mee aan krijgt. Eigenlijk heb ik nog nooit een echt slechte firesteel gehad, het de strickers die vaak slecht zijn! Goh wat ben ik heb weer met je eens prepass! dus ik weet waarom:D
    1 punt
  3. Hoi Jacob, Zo te lezen doe je alles goed hoor. vaak krijg je de beste resultaten door je firesteel schuin op je aanmaakmateriaal te plaatsen. (firesteel op je tissue) Vervolgens maak je dan een beweging waarbij je het mes en firesteel van elkaar wegtrekt. Doordat je firesteel dicht bij je aanmaakmateriaal blijft komen de vonken dan heel geconcentreerd aan. Je kan ook proberen om een wattebolletje te gebruiken of wat pluis uit de wasdroger. Gewoon blijven proberen en dan lukt het vanzelf .
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...