Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/16/20 in alle zones

 1. @salbie Aangezien we de bunker voornamelijk zakelijk gaan gebruiken ga ik geen informatie geven over bedragen verder dan dat het een hele nette prijs was. Het vinden van een bunker is al vrij lastig; te koop staan ze zelden. De meeste zijn nog actief in gebruik, al verkocht aan bedrijven of soms particulieren, of ze zijn leeggehaald en verzegeld (vaak volgestort met beton). Een klein deel is aan het lot overgelaten en staat dus deels onder water en is volledig geplunderd door "bezoekers". Wij hebben zelf de gemeente benaderd omdat we wisten dat de bunker daar lag en ver
  1 punt
 2. Over hoe fit te blijven tijdens een SHTF en hoe om te gaan met stress. Ik denk dat de stress enorm kan zijn tijdens crisis, onzekerheid, onduidelijk, honger of oorlog. Zelf heb ik mij daarom ook verdiept in sport, yoga, chi gong, mindfulness e.d. Ik heb een hele lijst met dingen om mentaal en lichamelijk fit te blijven. Hardlopen werkt ook enorm ontladend bijvoorbeeld. En stel dat je niet de deur uit kunt kun je ook een kickboks zak gebruiken of een touwtje spring koort die ook gebruikt wordt voor (kick)boksen. 15 min rammen op zo'n zak of 15 min intensief springen helpt enorm. Je w
  1 punt
 3. De griepgolf was al zo'n beetje afgelopen toen Corona langskwam, en veel virussen hebben een slecht jaar gehad omdat ze na maart niemand meer konden vinden om te besmetten. Verder is het mij onduidelijk wat je bedoelt, dus kan ik je niet helpen. Huiswerk heb ik maar zelden gemaakt.
  1 punt
 4. Een artikel, onlangs gevonden, van Samo Burja: https://thesideview.co/journal/why-civilizations-collapse/
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...