Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

David

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over David

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Over hoe fit te blijven tijdens een SHTF en hoe om te gaan met stress. Ik denk dat de stress enorm kan zijn tijdens crisis, onzekerheid, onduidelijk, honger of oorlog. Zelf heb ik mij daarom ook verdiept in sport, yoga, chi gong, mindfulness e.d. Ik heb een hele lijst met dingen om mentaal en lichamelijk fit te blijven. Hardlopen werkt ook enorm ontladend bijvoorbeeld. En stel dat je niet de deur uit kunt kun je ook een kickboks zak gebruiken of een touwtje spring koort die ook gebruikt wordt voor (kick)boksen. 15 min rammen op zo'n zak of 15 min intensief springen helpt enorm. Je w
×
×
  • Nieuwe aanmaken...