Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 11/30/15 in alle zones

  1. Laatst heb ik weer eens rondgekeken bij Conserva en zag dat ze nu zowaar gevriesdroogde kaaspoeder hebben. Leuke aanvulling voor de voorraadkast leek me, als kaasliefhebber. Geprobeerd heb ik het nog niet, maar alleen het idee dat het in huis is is al lekker ;-) -Edit: misschien wel handig on erbij te schrijven dat ze de houdbaarheid 5 jaar garanderen. Daar ging het dus om. Sorry, 't is al laat -
    1 punt
  2. De hoeveelheid werk en kennis. Natuurlijk is een bos veel werk maar goed te werk gaan is lastig. Voordat je daaraan kunt beginnen moet je echt ervaringen met je bos opbouwen om te kijken wat je precies wilt. Dit weet ik nu en ik ga daarmee beginnen deze winter. Heb nu een systeem opgezet en meerdere boompjes klaar om daar te gaan planten deze zomer. Wat wil je met je bos gaan doen en hoe wil je het eruit laten zien is heel lastig waar je ook goed over na moet denken. Wil je juist meer open of laat je alles "wild". Ik wil dus meer openheid omdat de rest van het bos toch een grote chaos is. Binnenkort dus kleine boompjes weghalen en zo kleine muurtjes gaan maken met de takken ( Met dank aan @Castaway voor die tip:) ) Hier gaat erg veel werk in zitten dus heb je een systeem nodig hierin. Deze winter ga ik daar dus mee beginnen. Hier wil ik ook kleine dingetjes bij gaan filmen in combinatie met filmpjes voor de prepshop. Nu kan het werk dus pas echt beginnen en schade van de overenthousiaste beginneling die ik eerst was herstellen;)
    1 punt
  3. @Communicator wederom leuk gedaan. Ik vind het toch wel enigzins "apart" als twee gasten gezellig over cremes babbelen.....
    1 punt
  4. Je kunt ook deze kruidenmengsels zonder zout kopen en dan zelf zout toevoegen naar smaak. Marinademixen bevatten ongeveer 30% zout, speklapjeskruiden wel 50% en kipkruiden 70% zout. Ik kan het weten want ik heb er 4 jaar gewerkt. De kwaliteit van de specerijen van Verstegen is echter niet te evenaren door welke andere kruidenboer dan ook, alleen vers zal mogelijk beter zijn. Ze hebben nl. eigen plantages in Indonesië en kopen ook voor meerdere jaren de oogsten al op bij boeren. Ze kopen dus geen vaak inferieure kwaliteit op de grondstoffenmarkt of overjarig spul, zoals de concurrenten wel doen, bijv. Silvo die vooral goedkoop wil zijn. Bovendien is het gehalte van eventuele bacteriën het laagst bij Verstegen. Daarom zijn ze ook vaak 2x zo duur als de concurrent en toch zijn ze marktleider (horeca, slagerijen en grootverbruik zoals AH en Masterfoods die hoge eisen stellen). Wil je zelf je recept maken, dan raad ik toch aan om kwalitatief de beste kruiden en specerijen te gebruiken en geen inferieure kwaliteit. Dan kun je kruiden dus los of vers kopen.
    1 punt
  5. Deze had ik ook al bij de toko gekocht, maar deze is ook te koop bij de Jumbo zag ik laatst...
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...