Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 08/23/15 in alle zones

 1. @Lekker Gewoon doen. Als het voor jouw werkt is het goed. De spread tussen aan-en verkoopprijs is ongeveer 5€ vandaag, dus je 'verlies' bij verkoop is beperkt. Je kan ook kiezen voor Napoleons of Vrenelis, die ongeveer in dezelfde prijzen op de markt staan. Dit zijn historische munten met een bewezen waarde. Bovendien worden munten steeds zeldzamer waardoor je in de toekomst wellicht ook nog een premie kan opstrijken. Sommige jaren zijn zeldzamer dan andere, dat kan je proberen uit te vogelen en je kansen op winst verhogen. Munten komen meestal in 22kt, omdat het ze wat slijtvaster maakt in het gebruik. De munten op het vasteland komen meestal met een zuiverheid van 900/1000, de britse munten komen meestal met 917/1000. Je kan het beste bekijken hoe 'scherp' je inkoopt door en leverancier te zoeken met een kleine spread tussen aan- en verkoop. De koers middenin weerspiegelt het best de goudprijs. Het verschil tov de middenkoers is de marge die de leverancier neemt op de munten.
  1 punt
 2. Jammer dat het asiel- en vluchtelingen topic is gesloten door een paar mensen die hun mening misschien iets te ongenuanceerd uiten. Dit gaat toch echt een van de grootste problemen worden straks binnen de EU. 4400 op 1 dag aangekomen. http://www.telegraaf.nl/buitenland/24405674/__4400_vluchtelingen_gered__.html Illegalen kraken pand in Amsterdam. http://www.telegraaf.nl/binnenland/24405903/__Boze_illegalen_kraken_pand__.html Als dit soort acties wordt toegestaan, dan ga ik straks ook gratis wonen en een pand kraken. PS ik ben overigens voorstander van vrijheid van meningsuiting en iedereen mag zeggen wat hij denkt. Het liefst zonder anderen te beledigen en met onderbouwing, maar ik hou niet van censuur ook al is de boodschap nog zo fout in andermans ogen.
  1 punt
 3. Zaken die mij zorgen baren zijn: - IS aanslagen in Europa door grote instroom vluchtelingen uit Syrië - Rusland / Oekraïne - Van Bail-Out naar Bail-In in NL waardoor de banken/overheid zogenaamd aangeven dat dit makkelijker is voor de burger maar in werkelijkheid willen ze graag zoveel mogelijk controle over al ons geld hebben. Het NMC protocol (No More Cash) - Noord Korea / Zuid Korea - Operatie "Jade Helm" in de USA (al hoor je daar erg weinig over de laatste tijd) - Leugenachtige overheden en overheidsinstanties (bv de NASA) - (persoonlijke mening). Bv Niburu / Meteorieten inslag nabij Puerto Rico in september. Wordt veel over geschreven in de alternatieve media. Geen idee of het echt gaat gebeuren maar het zit me niet lekker. Misschien lees ik er te veel over maar zijn mijn gedachten niet gebaseerd op feiten. - Graaiers en het ikke, ikke en ikke principe. Voorbeelden te over de afgelopen maanden - Bezuinigingen bij en van het leger - Beurscrash (wat volgens mij al gedeeltelijk aan de gang is). Zelf ben ik de afgelopen maanden al mijn posities aan het afbouwen en koop ik van de vrijgekomen cash meer edelmetalen zoals bv Zilver, Goud en Platinum
  1 punt
 4. Fair enough, maar zijn klaarblijkelijk niet los van elkaar te zien. Uiteindelijk is de vraag of je bereidt bent samen het probleem / vraagstuk op wilt lossen of dat je de mening / argumenten van een ander tot het probleem maakt. FF als poging een spiegel voor te houden. Zojuist twee pagina's vinger gewijs gezien... No hard feelings mensen, maar we hebben met z'n allen nog wat te leren.
  1 punt
 5. Discussies en argumenten [ATTACH=CONFIG]20253[/ATTACH]
  1 punt
 6. "If you're not paying for the product, you are the product." Einde.
  1 punt
 7. Mwa, met elkaar meepraten is ook niet altijd wenselijk. Ik heb ooit wel eens een heftige discussie gehad, en echt tot inzicht gekomen dat de ander wel een goed kijk op de zaak had. Ik waardeer mensen met een eigen mening. In het begin lag ik overhoop met @Keyser Suze, en ook een tijdje met @Vladimir Tja en nu zijn het mensen die ik samen met een paar anderen het meest waardeer van het forum. Niets mis met een stevige discussie op zn tijd. Elkaar beetje scherp houden, en beetje sparren over belangrijke onderwerpen maakt het forum interessant vind ik.
  1 punt
 8. Fuck!!! Waar zijn jullie allemaal mee bezig?? Discussiëren over of het wel een discussie over religie is of niet. Ik word nu wel een beetje moe van het discussiëren over of het een discussie ergens over is. Gedraag je eens!!! Ik hoorde laatst wat wijze woorden van @JamHard en @Flow "Een discussie is gewoon je eigen wil zo hard mogelijk door dramen"
  1 punt
 9. Mijn god... Als die zeikerts nou eens de voorwaarden zouden lezen van de TECH PREVIEW, zouden ze weten dat alles wat je doet opgeslagen wordt. Dat is het hele idee van de Tech Preview. Met die data ziet MS hoe de zooi gebruikt wordt en wat er verbeterd moet worden. Dat is al decennia zo en dat zit nooit in de RTM versie. Iedereen die daar over huilt heeft een stevig mep met een LART nodig. Daarna komt er nog een link met Jade Helm, evil AI, blablah-buzzword-Quantumcomputer-blaat, CERN portals naar andere dimensies, we worden allemaal slaven van de Quantum computer-matrix gezeik. Ik hou best van een goeie conspiracy op z'n tijd, maar de pantoffel die dit allemaal bij elkaar verzonnen heeft moet eens wat minder drugs gebruiken (of juist z'n medicijnen innemen). Dit filmpje doet pijn aan m'n hersenen.
  1 punt
 10. Deze hele kleine lamp Rubytec kao, voor aan de sleutelbos bv, doet het erg goed, staat als goed bekend ook, en is ook met zonlicht op te laden. Voor zeven euro, daar kan je je ook geen bult aan vallen. http://www.moosecampwebshop.nl/a-25718740/verlichting/kao-babyswing-solar-flashlight/
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...