Ga naar inhoud
GENEGEERD

Wat als je dakloos wordt?


Cyberbeer

Aanbevolen berichten

42 minuten geleden, gokker zei:

Het voordeel is dat ze je dan niet meer kunnen vinden of klopt dat niet ?

Amai, gokker, dat klinkt heftig wat je hier schrijft!

Zelf geen ervaring met dakloos zijn, maar het lijkt me dat je moeilijk zonder postadres kunt leven,

ook niet als je dakloos bent.

Want ik vraag me af , hoe doe je dat dan met autoverzekering / telefoonabonnement / wegenbelasting/bankrekening/zorgverzekering ??

In sommige gemeentes kun je als dakloze een zg briefadres krijgen, waarop je dit soort correspondentie 

toegestuurd kunt krijgen. Maar waarschijnlijk zul je daar toch voor moeten registreren ?

En dan ben je toch te traceren.

Onvindbaar ben je vrees ik niet zo snel !

 

Hopelijk blijft je bedrijf ook zonder  Cor Ona nog een poosje goed draaien , dat zal meer perspectief bieden om je schuld af te kunnen lossen. Dat je dat lukt met gokken, daar zou ik maar niet meer op  euh..gokken!  😉😊

En je hebt jezelf alles ontnomen zeg je, ja, dat is wel een goed uitgangspunt om aan het oplossen te werken ! Het is gelukkig niet ontstaan doordat je bedrijf failliet is gegaan. Dus met je bedrijf heb je nog mogelijkheden , je auto heb je ook nog , nou kijk , het kan slechter.

Hopelijk heb je ook het gokken opgegeven ? 😛

Want  er zijn heus veel leuke andere vrijetijdsbestedingen dan gokken, he! 🎾🎯🚶‍♂️

Succes gewenst en groet,

mevr.Grijpstra

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
10 uur geleden, gokker zei:

beste,

 

ik heb een goed bedrijf en heb in Corona mijn beste jaren gedraaid.

Helaas ben ik door de saaie bedoeling naast mijn werk veel meer online gaan gokken eb heb ik inmiddels meer dan 100 duizend euro schuld opgebouwd.

Ik heb vaak geprobeerd t geld terug te winnen maar het lukt me niet meer.

Vroeger won ik regelmatig grote bedragen maar de laatste 6 maanden helaas niet meer.

Ik ga binnenkort mijn huis uit en in mijn auto wonen.

Weinig mensen weten van mijn situatie omdat ik iedereen van me af heb geduwd de laatste jaren.

Het voordeel is dat ze je dan niet meer kunnen vinden of klopt dat niet ?

Je hebt geen postadres meer dus ook geen deurwaarders over de vloer 🙂

Ik lach als een boer met kiespijn want ik had alles maar heb mezelf alles ontnomen.

 

 

 

Beste @gokker,

Je hebt kunnen lezen dat ik ook dakloos ben geweest.

Ik heb ook anderen gezien die dakloos waren, je wilt niet weten hoe slecht ze terecht kunnen komen, probeer alles om niet zo terecht te komen.

Een briefadres geeft je rechten die je niet hebt als je deze niet hebt, je blijft een Nederland staatsburger met alle rechten op medische zorg en bescherming, en recht op geld, en wettelijk mogen de schuldeisers mogen nooit alle geld van je eisen/afnemen, en ik vraag me af of ze wel zoveel van je mogen eisen dat je niet meer in je auto kan verblijven en onderhouden.

 

Een eten en drinken en je zelf kunnen verzorgen heb je volgens mij ook recht op, als Nederland staatsburger.

 

Als je niet zorgt voor een briefadres, kan je ook geen belasting meer voor je auto betalen en word die bij een controle in beslag genomen, en sta je op straat met al je spullen die je in je wagen had, en sta je bloot aan berovingen.

 

Drink je niet voldoende water dat na een paar dagen loop je versuft door de straten, en kan je prooi worden nog veel ergere dingen, wat ik hier niet kan vertellen.

 

Denk heel goed na, blijf in overleg met ons, houd je koppie er bij.

Wij als forum kunnen veel voor je betekenen, als je verder niemand meer hebt.

 

Verval nooit meer in gokken, (en blijf op het rechte pad zoal het bedoeld word.)

Kom hier weer boven op het eer aan je zelf, knok voor je terug keer, naar wat als normaal gezien word.

Link naar reactie
Delen op andere sites

10 uur geleden, gokker zei:

Het voordeel is dat ze je dan niet meer kunnen vinden of klopt dat niet ?

Nee dat klop niet, overal hangen tegenwoordig kamera's en als je met je auto rijd en je kenteken staat geregistreerd dat je gezocht word (wat de reden ook mag zijn) hebben ze je zo te pakken, voorkom dat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weken later...
  • 1 jaar later...

Één van de waardevolste tips die ik op het gebied dan dakloos raken kan geven.

 

Zorg altijd dat je ingeschreven staat voor een woning door het hele land vaak ook nog gratis, dan bouw je punten op door de jaren heen en mocht je door wat dan ook snel een woning nodig.

En zorg dat je belangrijke gegevens;

Paspoort, rijbewijs, digit code, BSN nummer, geld, verzekeringen, foto's van je gezin/familie.

op een USB stick hebt.

 

Een rugzak met de mogelijkheden wat dagen door te kunnen komen als je plots dakloos raakt, wat je het beste er in moet hebben is wel te vinden op het forum.

 

Uiteraard moet je altijd goed bijzonder schoenen, ondergoed en kleding hebben.

aangepast door JJ&A
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...

Over enkele maanden ben ik wellicht dakloos (mijn verhuurcontract loopt af, en mijn huurbaas gaat het pand verkopen). Ik ben al sinds oktober opzoek naar een woning/kamer, maar geen geluk. 
Ik ben mijn bugoutbag aan het instellen voor dakloosheid.

  • Niet leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)

Ik zou vooral kijken bij welke instanties jij terrecht kunt voor overnachting, eten ed. Er zijn vast een hele hoop websites met tips ed. Misschien zelfs instanties die je kunnen helpen. 

Misschien verschilt het ook per stad en kun je beter terrecht in bepaalde steden. Zorg dat je weet waar je het beste geholpen wordt. 

https://www.opvangatlas.nl/

aangepast door Red
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)
17 uren geleden, six-shooter zei:

Over enkele maanden ben ik wellicht dakloos (mijn verhuurcontract loopt af, en mijn huurbaas gaat het pand verkopen). Ik ben al sinds oktober opzoek naar een woning/kamer, maar geen geluk. 
Ik ben mijn bugoutbag aan het instellen voor dakloosheid.

Beste @six-shooter,

 

Probeer van je huurbaas een papier te krijgen dat je een goede huurder bent, dat is je toegangsbrief als je bij een nieuwe huisbaas/woningstichting aan klopt voor een woning, heel goed bewaren.

 

Heb je een goed contact met ouders/familie als het zo ver is en ze willen je als briefadres hebben dan kan je het in de gemeente waar zij wonen ingeschreven worden op hun adres, dan behoud je alle rechten als Nederland staatburger, je heb dan recht op een uitkering, medische zorg ga zo maar door, en je WAO uitkering recht blijft zich opbouwen heb je daar een gegeven moment recht op, haha dat gaat snel genoeg, dan heb je een goed inkomen.

 

Als je het brief adres hebt ben je zo vrij als een vogeltje, als je dan een tentje hebt mag je op heel veel plaatsen je tentje opslaan en meneer agent mag je er niet weg sturen je hebt dan recht om daar te bivakkeren, het is ook een Europees recht om dakloos te mogen zijn, met behoud van al je rechten.

 

Toe ik dakloos werd door mijn Ex had ik gelukkig nog een goed nog jonge auto wat mijn huisje werd ik hielt het ook brandschoon en mijn spulletjes zaten mooi in de achterbak niet te zien voor een ander, daar had ik ook mijn nette kleding in men kon niet aan mij zien dat ik dakloos was, ja misschien een stuk magerder maar daar ging ik ook op vooruit, haha niet dat ik heel dik was maar een paar kilootjes er af was zo gek nog niet.

 

Mijn nieuwe vrouw is ook dakloos geworden door haar Ex die had zelf geen uitkering en moest echt zien te overleven, zonder spulletjes.

 

Samen zijn we ook een paar keren dakloos geweest, maar hadden gelukkig een goed T3-campertje tegenwoordig een T5-camper die er toppie voor staat.

En zijn vaak verhuist vanwege slechte buren die ons het leven onmogelijk maakten, dat krijg je gouw als je in volksbuurtjes te recht komt als minima, daar is veel haat en nijd.

 

Wij staan al jaren door het hele land bij woningstichtingen in geschreven als woningzoekenden, we kunne zo vertrekken als we dat willen, dat moet je zeker weten ook doen, want zekerheid heb je tegenwoordig niet meer, en daar is best mee te leven, en als prepper ben je wat meer op dingen voorbereid, wij hebben ontzetten veel geleerd in ons leven echte ervaringsdeskundigen op een heel breed vlak, haha dus blijf contact houden, je kan veel aan ons hebben maar ook aan de Nederlandse preppers.

 

Ja er kan een hele wereld van mogelijkheden voor je open staan, maar heel belangrijk houd je koppie er altijd bij wees op je hoede en zorg goed voor je zelf.

 

Eet zo min mogelijk de ziek makende troep uit de supermarkten, maak er een studie van wat je uit de natuur kan eten en hoe het klaar moet maken daar zitten nog de natuurlijke bouwstoffen in wat de zelf genezende werking van het lichaam ondersteund en je afweermechanisme.

 

Ja jongen we kunnen je zoveel leren je houd het niet voor mogelijk.

 

aangepast door JJ&A
Link naar reactie
Delen op andere sites

23 uren geleden, Red zei:

Ik zou vooral kijken bij welke instanties jij terecht kunt voor overnachting, eten ed. Er zijn vast een hele hoop websites met tips ed. Misschien zelfs instanties die je kunnen helpen. 

Misschien verschilt het ook per stad en kun je beter terecht in bepaalde steden. Zorg dat je weet waar je het beste geholpen wordt. 

https://www.opvangatlas.nl/

Toen ik dakloos was ben ik ook gaan kijken een daklozen opvang, waar ik keek was voor mij een verschrikking, er stonden twee knapen te wachten tot de deur van het slot ging de een bood de ander een paar strippen verdovende medicatie aan in ruil voor seks.

En ze stonken ook een uur in de wind.

 

Ik was ook het gebouw naar binnen gegaan om wat te kijken, en kwam in het slaap verblijf daar zou je dan kunnen slapen, maar de deur ging dan wel op slot, er was geen alarm knop en camera toezicht, dat was genoeg voor mij op het pand te verlaten om nooit meer naar zoiets toe te gaan, de huisarts had mij dat aangeraden hij had gezegd je komt er van alles tegen ook mensen die hoog opgeleid zijn maar die door omstandigheden dakloos zijn geworden, haha maar daar liet ik het niet op aan komen.

 

Ik ben weer mooi in mijn nog vrij nieuwe wagen gaan verblijven, en had gelukkig nog mijn uitkering, waar ik goed van ging sparen, want ik heb nooit gerookt en gedronken had geleerd om met weinig geld rond te komen en ik had immers weinig onkosten.

 

Ik vond steeds weer plekken waar ik mij vrijwel elke dag kon wassen, en zo bleef mijn kleiding langer schoon en fris je moet altijd zorgen dat het niet aan je is te zien dat je dakloos bent, probeer er altijd voortreffelijk uit te zien, maar draag geen kostbaarheden, en als je in een auto of campertje bivakeer laat nooit kostbare spullen zichtbaar achter laat dat er maar sober uitzien, maar wel schoon en opgeruimd.

 

 

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
Op 9-7-2024 om 09:19, Meister Prepper zei:

Had je een specifiek tijdelijk contract? Ad-Hoc, anti kraak? Anders kan een contract meestal niet zomaar beëindigd worden. Check effe: https://www.juridischloket.nl/wonen-en-buren/huurwoning/huurcontract-opzeggen-door-verhuurder/#ik-heb-een-tijdelijk-huurcontract

Succes

 

 

Op 9-7-2024 om 19:30, JJ&A zei:

Beste @six-shooter,

 

Probeer van je huurbaas een papier te krijgen dat je een goede huurder bent, dat is je toegangsbrief als je bij een nieuwe huisbaas/woningstichting aan klopt voor een woning, heel goed bewaren.

 

Heb je een goed contact met ouders/familie als het zo ver is en ze willen je als briefadres hebben dan kan je het in de gemeente waar zij wonen ingeschreven worden op hun adres, dan behoud je alle rechten als Nederland staatburger, je heb dan recht op een uitkering, medische zorg ga zo maar door, en je WAO uitkering recht blijft zich opbouwen heb je daar een gegeven moment recht op, haha dat gaat snel genoeg, dan heb je een goed inkomen.

 

Als je het brief adres hebt ben je zo vrij als een vogeltje, als je dan een tentje hebt mag je op heel veel plaatsen je tentje opslaan en meneer agent mag je er niet weg sturen je hebt dan recht om daar te bivakkeren, het is ook een Europees recht om dakloos te mogen zijn, met behoud van al je rechten.

 

Toe ik dakloos werd door mijn Ex had ik gelukkig nog een goed nog jonge auto wat mijn huisje werd ik hielt het ook brandschoon en mijn spulletjes zaten mooi in de achterbak niet te zien voor een ander, daar had ik ook mijn nette kleding in men kon niet aan mij zien dat ik dakloos was, ja misschien een stuk magerder maar daar ging ik ook op vooruit, haha niet dat ik heel dik was maar een paar kilootjes er af was zo gek nog niet.

 

Mijn nieuwe vrouw is ook dakloos geworden door haar Ex die had zelf geen uitkering en moest echt zien te overleven, zonder spulletjes.

 

Samen zijn we ook een paar keren dakloos geweest, maar hadden gelukkig een goed T3-campertje tegenwoordig een T5-camper die er toppie voor staat.

En zijn vaak verhuist vanwege slechte buren die ons het leven onmogelijk maakten, dat krijg je gouw als je in volksbuurtjes te recht komt als minima, daar is veel haat en nijd.

 

Wij staan al jaren door het hele land bij woningstichtingen in geschreven als woningzoekenden, we kunne zo vertrekken als we dat willen, dat moet je zeker weten ook doen, want zekerheid heb je tegenwoordig niet meer, en daar is best mee te leven, en als prepper ben je wat meer op dingen voorbereid, wij hebben ontzetten veel geleerd in ons leven echte ervaringsdeskundigen op een heel breed vlak, haha dus blijf contact houden, je kan veel aan ons hebben maar ook aan de Nederlandse preppers.

 

Ja er kan een hele wereld van mogelijkheden voor je open staan, maar heel belangrijk houd je koppie er altijd bij wees op je hoede en zorg goed voor je zelf.

 

Eet zo min mogelijk de ziek makende troep uit de supermarkten, maak er een studie van wat je uit de natuur kan eten en hoe het klaar moet maken daar zitten nog de natuurlijke bouwstoffen in wat de zelf genezende werking van het lichaam ondersteund en je afweermechanisme.

 

Ja jongen we kunnen je zoveel leren je houd het niet voor mogelijk.

 

 

 

Zo, lange quote, even de situatie uitleggen.

Ik ben 2.5 jaar geleden uit elkaar gegaan met mijn partner, na 9 jaar samenwonen. Ik had snel onderdak nodig. Ik had toen al een goede vriend die een extra huisje in utrecht had, hij gebruikte het huis amper, dus ik mocht daar gratis wonen tot ik een baan had (ik studeerde toen). na twee maanden had ik een baan, en ging ik (weinig) huur betalen (normaal 2500/maand, ik 1100). hij loopt nu ongeveer 2.5 jaar verlies op me, en is nu zelf net gescheiden, hij wilt zijn extra huis (die waar ik in woon) nu verkopen. 
Legaal gezien kan hij mij er niet uitzetten, maar, het is ook een goede vriend van me die ik niet wil ge/misbruiken. 

Kortom, ik ben blij dat ik een fantastische woning heb mogen hebben afgelopen jaren, maar mijn tijd zit er helaas gewoon op hier. En eigenlijk vind ik dat op zichzelf niet erg. Het was een noodoplossing na een pijnlijke scheiding. Tijd voor iets dat van mezelf is, en zo voelt.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel fijn beste @six-shooter,

 

Dat je ons op de hoogte blijft houden wij preppers houden van onze leden en willen graag mee denken.

Nog een tip, schrijf je bij verschillende woningstichtingen in door het land dan bouw je punten op en kan in nood na jaren overal terecht ook al zou je voor een paar jaar geholpen zijn tot je echt hebt huisje hebt gevonden.

En je dan tegelijk weer bij die woningstichting in schrijven.

Zo zijn wij best vaak verhuist, lieten we mensen die ons weg pesten in verbazing achter en konden opnieuw beginnen.

 

Beste man blijf actief bij ons forum door de jaren heen kan je ontzettend veel leren en bouw je onder de preppers waardevolle  vriendschappen en kennis op.

aangepast door JJ&A
  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 2-8-2024 om 12:31, JJ&A zei:

Heel fijn beste @six-shooter,

 

Dat je ons op de hoogte blijft houden wij preppers houden van onze leden en willen graag mee denken.

Nog een tip, schrijf je bij verschillende woningstichtingen in door het land dan bouw je punten op en kan in nood na jaren overal terecht ook al zou je voor een paar jaar geholpen zijn tot je echt hebt huisje hebt gevonden.

En je dan tegelijk weer bij die woningstichting in schrijven.

Zo zijn wij best vaak verhuist, lieten we mensen die ons weg pesten in verbazing achter en konden opnieuw beginnen.

 

Beste man blijf actief bij ons forum door de jaren heen kan je ontzettend veel leren en bouw je onder de preppers waardevolle  vriendschappen en kennis op.

Oh zeker, dit forum is voor mij nu een virtele 'diamond in the rough'. Leuke mensen, en doorgaans toch down to earth. Iets wat op preppers-fora niet vaak voorkomt helaas. Ik ben nu al 15 jaar ingeschreven in Den Haag en omgeving, 1 jaar Utrecht, en heb nog twee nationale-sites voor woningen waar ik op ingeschreven sta. Hopelijk vind ik ooit weer een huisje in/of rondom Utrecht. Maar tot die tijd is het daadwerkelijk survivallen voor me.

Ik ben nu persoonlijk in contact met een paar mensen van hier. en ben bezig gegaan met het schrijven van een eigen survivalboek. Ik wil in dit boek vooral dingen toelichten op sociaal vlak, wie kies je voor je team, wat is de ideale grootte voor het team, wat is de kennis die iedereen idealiter heeft, hoe communiceer je, wat zijn de groepsregels etc, etc.

aangepast door six-shooter
  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ook heel handig is beste @six-shooter als je een gevoel ontwikkeld, om mensen beter in te schatten niet op de praatjes af te gaan maar de karakter van het gezicht heel goed te bekijken, daar kan je ontzetten veel uit opmaken en dat is heel belangrijk vooral als je dakloos raakt en op straat beland tussen mensen die ook dakloos zijn, maar daar wil je niet bij horen en door herkend worden als dakloze want er zit ook veel mensen tussen die je niet wil mee maken, wat die zijn behoorlijk gericht om voordeel van je te hebben en je uit te buiten, want zij proberen te overleven en er alles uit je te halen waar ze maar enigszins voordeel bij hebben tot je kleding en schoenen toe, en vooral als je een veel belovende rugzak bij je hebt.

 

Ik kan heel veel zien aan de gezicht van een persoon hoe hij in elkaar zit, of hij een redelijk leven heeft en uit een goed gezin komt, en in grote lijnen ook kan zien of de persoon redelijk te vertrouwen is, of geheel vermijden moet worden, daar bij is het bewegen en spreken ook redelijk goed in te schatten, maar dat moet je door de jaren heen ontwikkelen, wilde dieren kunnen dat nog beter dan een mens, die kunnen ook je angst ruiken, en dat kan ik nog niet haha.

 

In extreme landen gaan de daklozen en dergelijk heel ver met het voordeel zoeken dat wil je gewoon niet weten dat is afgrijselijk en niets ontziend.

 

Er zijn extreme landen waar dakloze kinderen gratis in ziekenhuis terecht kunnen voor medische zorg, en eten in de computers staan alle gegevens van de kinderen en ook waar ze zich ophouden, de rest schrijf ik maar even niet, dat is misschien wat te heftig om het te vertellen.

 

Ik viel amper op als dakloze, omdat ik mij heel goed schoon wist te houden, en netjes gekleed en een auto had waar ik in bivakkeerde en ook die wat brandschoon en niets in zichtbaar in de wagen aanwezig was, zelfs het vakje waar een radio in gebouwd kan worden wat leeg, ook het handschoen vakje wat leeg en stond altijd open, zelfs geen zonnebril wat er te zien, er was geen aanleiding de wagen open te breken om er iets uit te halen, dat doen we nog altijd met ons T5-vlucht campertje, alleen daar zit wel een bescheiden radio in zonder het bediening schermpje.

aangepast door JJ&A
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 6-8-2024 om 06:52, JJ&A zei:

Wat ook heel handig is beste @six-shooter als je een gevoel ontwikkeld, om mensen beter in te schatten niet op de praatjes af te gaan maar de karakter van het gezicht heel goed te bekijken, daar kan je ontzetten veel uit opmaken en dat is heel belangrijk vooral als je dakloos raakt en op straat beland tussen mensen die ook dakloos zijn, maar daar wil je niet bij horen en door herkend worden als dakloze want er zit ook veel mensen tussen die je niet wil mee maken, wat die zijn behoorlijk gericht om voordeel van je te hebben en je uit te buiten, want zij proberen te overleven en er alles uit je te halen waar ze maar enigszins voordeel bij hebben tot je kleding en schoenen toe, en vooral als je een veel belovende rugzak bij je hebt.

 

Ik kan heel veel zien aan de gezicht van een persoon hoe hij in elkaar zit, of hij een redelijk leven heeft en uit een goed gezin komt, en in grote lijnen ook kan zien of de persoon redelijk te vertrouwen is, of geheel vermijden moet worden, daar bij is het bewegen en spreken ook redelijk goed in te schatten, maar dat moet je door de jaren heen ontwikkelen, wilde dieren kunnen dat nog beter dan een mens, die kunnen ook je angst ruiken, en dat kan ik nog niet haha.

 

In extreme landen gaan de daklozen en dergelijk heel ver met het voordeel zoeken dat wil je gewoon niet weten dat is afgrijselijk en niets ontziend.

 

Er zijn extreme landen waar dakloze kinderen gratis in ziekenhuis terecht kunnen voor medische zorg, en eten in de computers staan alle gegevens van de kinderen en ook waar ze zich ophouden, de rest schrijf ik maar even niet, dat is misschien wat te heftig om het te vertellen.

 

Ik viel amper op als dakloze, omdat ik mij heel goed schoon wist te houden, en netjes gekleed en een auto had waar ik in bivakkeerde en ook die wat brandschoon en niets in zichtbaar in de wagen aanwezig was, zelfs het vakje waar een radio in gebouwd kan worden wat leeg, ook het handschoen vakje wat leeg en stond altijd open, zelfs geen zonnebril wat er te zien, er was geen aanleiding de wagen open te breken om er iets uit te halen, dat doen we nog altijd met ons T5-vlucht campertje, alleen daar zit wel een bescheiden radio in zonder het bediening schermpje.

Gelukkig heb ik lang in de zorg gewerkt en heb ik wel een okey mensenkennis :) Dit zal me enorm gaan helpen. 
Hiernaast zal ik of bij een vriend, of in een camper terecht komen, dus dit scheelt enorm. Hiernaast heb ik een inkomen en veel vrienden door het hele land heen (en wat andere landen hieromheen) waar ik terecht kan.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 7-8-2024 om 21:16, six-shooter zei:

Gelukkig heb ik lang in de zorg gewerkt en heb ik wel een okey mensenkennis :) Dit zal me enorm gaan helpen. 
Hiernaast zal ik of bij een vriend, of in een camper terecht komen, dus dit scheelt enorm. Hiernaast heb ik een inkomen en veel vrienden door het hele land heen (en wat andere landen hieromheen) waar ik terecht kan.

Je staat boven aan de ere lijst:

 

IN ALLE ZONES 

MAAND 

six-shooter

Lid niveau 2

PUNTEN

 9

ITEMS

25

Vind inhoud

Volgt lid 

JJ&A

Lid niveau 2

PUNTEN

 7

ITEMS

2456

Vind inhoud

Roel

Lid niveau 2

PUNTEN

 6

ITEMS

599

Vind inhoud

Volgt lid 

httsp://forum.preppers.nl/leaderboard/

https://forum.preppers.nl/leaderboard/

 

aangepast door JJ&A
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 9-8-2024 om 23:23, JJ&A zei:

Je staat boven aan de ere lijst:

 

IN ALLE ZONES 

MAAND 

six-shooter

Lid niveau 2

PUNTEN

 9

ITEMS

25

Vind inhoud

Volgt lid 

JJ&A

Lid niveau 2

PUNTEN

 7

ITEMS

2456

Vind inhoud

Roel

Lid niveau 2

PUNTEN

 6

ITEMS

599

Vind inhoud

Volgt lid 

httsp://forum.preppers.nl/leaderboard/

https://forum.preppers.nl/leaderboard/

 

oh cool! Dat is snel? haha

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt veel beter een busje ombouwen tot camper, dat scheelt je veel geld, en als je dan in aanmerking wil komen voor het kwart tarief belasting dan moet je het bouwen volgen de voorwaarden die daar voor gelden.

 

Een busje ombouwen tot eenvoudige camper is niet zo moeilijk, mocht je het later weer willen verkopen kan je daar mooi wat geld voor krijgen.

 

Dit bedrijf bouwt busjes om tot campers, maar je mag het daar ook zelf doen met gebruik van hun spullen en toestellen, mocht iets niet lukken dan springen zij je bij, ja wel tegen betaling, tips zijn wel gratis: https://jwgcampers.nl

Hier is ons busje ook omgebouwd tot campertje heb zelf het hefdakje er op gemaakt en is extra hoog mochten we het verkopen dan kunnen ook wat grotere mensen het gebruiken.

 

Heel waarschijnlijk zijn er ook bij jouw in de buurt van dat soort bedrijven, waar je ook veel info vandaan kan krijgen is het https://camperforum.nl waar wij ook als jaren lid van zijn.

Er zijn hier mee mensen die in hun camper bivakkeren, met een briefadres dan mag je ook veel meer plaatsen bivakkeren zonder dat de politie je mag weg sturen.

 

Heel waarschijnlijk kan je op dat forum een antwoord krijgen op je lening vraag.

 

Als je een goed gekeurde camper het kan jij je ook bij een camperverzekering afsluiten, en ben je voor veel dingen verzekerd.

 

Blijf ons op de hoogte houden met je ontwikkelingen😃 en zo dit forum te ondersteunen.

 

aangepast door JJ&A
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...