Ga naar inhoud

Verbal Kint

Lid
 • Items

  121
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Verbal Kint

 1. Gast, chill, het was een grapje. En vertel even over jouw waarheid waar niemand naar luistert.
 2. Je hebt gelijk ik ben niet zo diplomatiek als @martin met een keurige onderbouwing. Desalniettemin pieste ik bijna in mijn broek.
 3. Hahahahahahaha! Zo, maak jij jezelf effe belachelijk. Bedankt voor de dagelijkse lach. Proest!
 4. Gesteriliseerd vacuüm verpakt water blijft ongeveer 12 miljard jaar goed. De verpakking is het zwakste punt.
 5. Dat dachten meer mensen. Penetratie van de punt oud echter onovertroffen en iets snijden schijnt beter te gaan dan met een Stanley mes. Maar zoveel mensen zoveel messen zoveel meningen.
 6. De 'mens' is tussen de 3 en 4 miljoen jaar oud als ik mij niet vergis. Dat waren niet veel meer dan rechtop lopende apen. Homo sapiens -dat zijn wij- is ruim 200.000 jaar oud. En stenen, tsja, das gestolde lava, en is merendeels ontstaan na het ontstaan van de aarde. Dat is ruim 4,5 miljard jaar geleden. Vlak daarvoor was de oerknal. Maar tegen die tijd is alles relatief. Toen de aarde nog erg jong was kwam het in botsing met een ander groot hemellichaam. Uit de brokstukken is de maan ontstaan. En daardoor is de aarde iets groter geworden dan het was.
 7. Zo.....lekker al die verse groenten en dat verantwoorde vlees.
 8. Oh fuck nou moet ik briljant uit de hoek komen. Heb je effe een dag of wat geduld? Worstel je eerst door deze training heen. Als je geslaagd ben voor alle opdrachten heb je de zwarte band irritatie. http://patorjk.com/misc/chainletters/179waystoannoypeople.htm179 Ways to Annoy People 1. Specify that your drive-thru order is "to go." 2. If you have a glass eye, tap on it occasionally with your pen while talking to others. 3. Start each meal by conspicuously licking all your food, and announce that this is so no one will "swipe your grub." 4. Name your dog "Dog." 5. Insist on keeping your car windshield wipers running in all weather conditions "to keep them tuned up." 6. Reply to everything someone says with "that's what you think." 7. Claim that you must always wear a bicycle helmet as part of your "astronaut training." 8. Follow a few paces behind someone, spraying everything they touch with a can of Lysol. 9. Make beeping noises when a large person backs up. 10. Do not add any inflection to the end of your sentences, producing awkward silences with the impression that you'll be saying more any moment.
 9. Food Fight in de super met bevroren kippen. Frozen pizza frisbee contest. Wat ik zelf altijd leuk vind is als mensen irritant zijn, de parallelle baan te kiezen en als ze dan wat pakken, met je arm door de producten aan jouw kant heen friemelen, endan iets omduwen aan hun kant.
 10. Ja ik ben echt helemaal dol van geluk. Dus morgen zal ik wel extatisch zijn.
 11. Inderdaad @Vempain en @vheeswijk - een goed mes maken van vuursteen is een moeilijk in te bekwamen kunst en kost jaren oefenen. Voor het maken van zoiets 'eenvoudigs' als een bijl heeft men ongeveer dezelfde intelligentie nodig als voor het besturen van Windows 95. Dat beweerden wetenschappers tenminste enkele jaren geleden. Slaan met harde objecten levert weer andere effecten dan met bijvoorbeeld een stuk van een gewei. Juist dit soort planning en inzicht en materiaal kunde kun je niet in een weekje leren. En je hebt er meer hersenen voor nodig dan een aap heeft. Ergo homo.
 12. Lijkt wel of er een Jedi in je tuin staat @Lekker
 13. Ha gelukkig. Heb ik het toch niet goed onthouden en hoef ik niet twee hele bloemkolen op te eten.
 14. Dank dat jullie in de gaten hebben dat anonimiteit belangrijk is en daar respect voor hebben. Ik wens jullie project alle goeds toe.
 15. De nieuwste studies laten dan ook zien dat het bewezen is dat vijf porties groente van 150 gram EN twee porties fruit van 200 gram een enorme verlaging geeft van je cholesterol, gewicht, insuline en HbA1c. Waarbij de onderzoekers nog fijntjes opmerkten dat vijf porties groente a 150 gram waarschijnlijk nog te weinig is. Ben de bron kwijt, maar het was een grote studie met duizenden mensen in Australië en Engeland.
 16. Graag je bronnen vermelden, ik wil niet eigenwijs doen maar ongestaafde beweringen is niet heel handig. Hier wat over cashew's wat ik gevonden heb. Je moet niet verwarren datgene wat 'normaal' eten is en wat aangeleerd eten is. Hollanders: 's morgens en tussen de middag een aantal boterhammen, koek bij de koffie en 's avonds aardappels door je groenten prakken - is dat 'normaal'?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...