Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Horder

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutraal

Over Horder

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Forumleden, Allereerst excuses voor de late reactie. En nee, ik ben geen troll. Bedankt trouwens dat er hier mensen zijn die al gelijk uitgaan van het meest negatieve. Dat iemand niet gelijk reageert kan allerlei oorzaken hebben, hou daar a.u.b. rekening mee. Wel ben ik onder de indruk van de vele reacties en ben ik mij er van bewust dat ik de vraag beter anders had kunnen formuleren. Ik maak al geruime tijd mijn eigen vacuum waterzakken. Dat hier forumleden zijn die denken dat dit niet kan, wil niet zeggen dat het niet kan maar zijn blijkbaar zelf niet in staat om het tegendeel t
 2. Forumleden, Ik heb al diverse threads gelezen maar ben deze vraag nog niet tegengekomen. Misschien is het al ter sprake gekomen maar het is ondoenlijk om iedere keer als je wat wilt vragen eerst tientallen threads door te moeten zoeken. Vandaar dat ik het gewoon vraag........ Kan ik mijn gevacumeerde water zakken óók 4 x zo lang bewaren? (Luchtvrij). Mocht er een maximale gebruikstermijn aan hangen, is er iets wat ik dan nog kan toevoegen waardoor ze wel voor onbepaalde tijd goed blijven? Alvast bij voorbaat dank, Horder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...