Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

demontazor

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over demontazor

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In het midden van het land
 1. Ik vindt de posts op dit forum wel een beetje slordig, en onoverzichtelijk. Ik dacht dat dit topic over de beste tas ging en niet de inhoud. Er komt zo weinig structuur in, voor latere naslag, en nieuwe leden zoals ik.
 2. De perfecte rugzak voor bob/ghb is naar mijn inzicht het 5.11 merk. Ik heb heel wat rugzakken gehad voor ik op dit merk overgestapt ben. Één van de andere favoriete was Lowe Alpine. Ik ben er heel lang van uit gegaan dat mijn Lowe Alpine Sting dpm camo 55+20 liter vol moest zitten met survival spullen tot het in de buurt van een INCH was. Dat ding kwam in de buurt van 25kilo + en was geen pretje om te dragen (lees zat niet lekker) en ik was hier niet tevreden mee. Niet alleen de rugzak maar ook de opzet was verkeerd. Op het Zombie Squad kwam ik een topic tegen, waarin iemand schr
 3. Onze flats hebben in de kelder zelfs nog een kolen hok en die zijn gebouwd in de jaren 60. En nu verbieden ze een hout kachel (alles brander) omdat de schoorsteen hier niet tegen kan, grappig hé.
 4. Jammer, dat valt dan ook al af. Thanks!
 5. Naast mijn bed in de hoek en op mijn nachtkastje de hoofdlamp met tritium licht om hem in het donker te vinden.
 6. Ik gebruik al mijn messen die ik koop, en als ze niet voldoen, na mijn eigen aanpassingen, gaan ze er uit. Iedereen is altijd op zoek naar het ideale mes en de weg er naar toe is lang, en als je denkt het gevonden te hebben, komt er weer een nieuwe uit die je "moet" hebben. Busse Boss Jack met Custom kydex Bark River Bravo 3V camo g10 Fallkniven F1 G3 met Custom kydex Fallkniven TK2 met Custom kydex Spyderco Military Spyderco Para mili Benchmade Pinacle titanium framelock Benchmade AFCK Coldsteel SRK carbon V John Ek commando Black Jack Highland Dagger Leatherman Ti
 7. @Joris Driepinter Hoe bevalt je nieuwe mili met M390 staal? Ik heb er goede berichten over gelezen, maar heb er zelf geen ervaring mee.
 8. Mijn favorite staal soorten zijn INFI van Busse, super sterk en makkelijk te slijpen, G3 SGPS blijft heel lang scherp en wat moeilijk te slijpen en CPM 3V bijna net zo sterk als infi maar roest iets sneller. En nu wil ik wel eens weten waarom ik hier H1 zie staan, want mijn aqua salt H1 heb ik na twee weken de deur uitgegooid, wat een bagger staal, zo zacht als snot en werd al bot van het in en uit de hoes halen. ( het harder worden ingebruik is een fabeltje).
 9. Hallo heren, Ik draag altijd mijn Spyderco Military, blank, acu camo g10, en in het weekeind een all black paramilitary (valt minder op). Verder een Leatherman Style PS, aan de sleutelbos. Op mijn verlanglijstje staat een Titanium mili of een S90V variant.
 10. @retgals, Ben ze in mijn woonplaats nog niet tegengekomen, maar iedereen stopt er toch zijn tas in? Je moet dan wel verrekte pech hebben, dat terroristen jou stationnetje uitkiezen. En begraven, daar ben ik nog niet zeker van. Hij ligt in de kelder tot ik een ander goed idee hoor. @Tyrion: wel waterdicht verpakt natuurlijk met wat troep erop
 11. Ik loop ook al een poosje rond met het idee om een rugzak met extra bob items te begraven (hij ligt zelfs al klaar), maar ben er nog niet helemaal uit. Op films zie je van die kluisjes bij stations enz, dat zou een betere locatie zijn voor mij.
 12. Wij hebben C.V. aangevraagd en als dat is aangelegd, plaatsen we waar de gaskachel stond een alles brander. Ga daarna wat hout inslaan, maar we wonen tegenover een bos. Ik denk dat binnen blijven toch de beste optie is, zelfs al liggen je ramen er uit.
 13. Dit is mijn uitrusting, EDC: Spyderco militairy (camo) 4sevens Preon 1aaa (zwart) Aansteker Leatherman Style PS aan sleutels Samsung Galaxy X cover (waterproof) Portemonnee Casio PRW 1500 Titanium Heup tasje: GPS Dakota 20 GSM Samsung waterproof Paspoort Mini EHBO Leatherman Ti Primus aansteker Touw, draad Pen Ceramische slijpstaafjes Visdraad, haakjes, loodjes. Deet Sunblok stift 5.11 Rush 72 od green: Koken: Primus Tech 1l pot Snow Peak Ti beker 600ml Evernew alc brander, gram weenie brander Windscherm 3 flesjes met a
×
×
 • Nieuwe aanmaken...