Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

InfernoSis

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door InfernoSis

 1. Na heel, heel, heeeeeel lang niet meer op eender welk forum te zijn geweest šŸ™ˆ ben ik er ook weer. Was al een tijdje aan het denken om terug te komen, en dit is perfect denk ik dan. Ik ben niet zo bekend als de meesten hier, maar ik ken praktisch alle namen van de andere leden wel nog. Super dat het oude forum terug online is en dat de Prepshop ook blijft bestaan.
 2. Mag ik er ook bij? silke_113@hotmail.com
 3. Nog nooit gegeten ... En je hebt trouwens nog een week lang tijd om te posten (of toch tot volgende week dinsdag? Maandag?). Enkel dit topic gaat op slot, als ik het goed begrijp.
 4. Vanaf morgen wordt dit topic gesloten, in "Oplossingen voor een betere wereld" kan nog tot volgende week gepost worden.
 5. Dit is toch even slikken, ook al ben ik nog maar pas lid op het forum. Tijdens mijn korte verblijf hier heb ik al ontzettend veel geleerd. Het forum en de mensen hebben mij ook de nodige push gegeven op sommige vlakken, om toch die stap te zetten. Ik zal het toch ontzettend hard missen.
 6. Dan denk ik dat je best wel meerdere openingen voorziet, als je zo'n dichtgepakte houtwal wil maken
 7. Ik had het poortje eerst niet gezien. Vond het wel leuk gevonden
 8. Even enkele foto's van een houtwal (ik vermoed dat dit ook een houtwal is?) die ik ben tegengekomen tijdens het wandelen. Vond het wel interessant om te zien. [ATTACH=CONFIG]22030[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]22031[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]22032[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]22033[/ATTACH]
 9. Ik heb zelf nog geen "wapens" (messen ofzo) besteld in het buitenland, en ik zou het ook niet direct doen (buiten dan het preppersmes ). In theorie zijn er bepaalde messen die toegestaan zijn om te hebben (maar dan niet zomaar op je lichaam hebben). Mijn schoonbroer heeft een aantal jaar geleden Bayonetta ge-pre-ordered, waar hij toen een "wapen" bij kreeg. Dat speelgoed"wapen" werd toen door de douane achtergehouden en helemaal uit elkaar gehaald. Uiteindelijk heeft hij het wel terug gekregen. Dus ik persoonlijk zal niet zomaar messen of dergelijke uit het buitenland kopen.
 10. InfernoSis

  Belgiƫ

  http://www.gva.be/cnt/dmf20151204_02004723/defensie-koopt-108-snelle-flexibele-voertuigen-voor-special-forces Defensie mag 108 snellereactievoertuigen, 38 modulaire beschermingskits en 60 demonteerbare ringaffuiten met rookpotwerpers aankopen, gekoppeld aan een overeenkomst voor technische assistentie. Daarvoor gaf de ministerraad op 4 december zijn goedkeuring, na een voorstel van Defensieminister Vandeput (N-VA).
 11. (Ik weet niet goed waar dit te posten, dus verplaats het maar indien nodig) Velen hier zouden blijkbaar als "extremist" beschouwd kunnen worden volgens de brochure. Young people who question Government or media may be extremists, officials tell parents http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/young-people-who-question-government-policy-or-the-media-may-be-extremists-officials-tell-parents-a6756086.html A leaflet drawn up by an inner-city child safeguarding board warns that ā€œappearing angry about government policies, especially foreign policiesā€ is a sign ā€œspecific to radicalisationā€. Parents and carers have also been advised by the safeguarding children board in the London Borough of Camden that ā€œshowing a mistrust of mainstream media reports and a belief in conspiracy theoriesā€ could be a sign that children are being groomed by extremists.
 12. Ik heb je verhaal enkele keren gelezen toen ik pas op het forum zat. Wat een topvrouw ben je! Kunnen we allemaal nog veel van leren. Veel plezier nu je eindelijk beneden bent
 13. Misschien een domme vraag, maar waarom staat er bij Mol ook een nucleair gebied? Ik heb al gevonden dat er een studiecentrum is en verwerking van nucleair afval gebeurt. Maar hoe zit het met het gevaar?
 14. Hoe men preppers moet kweken weten de meeste denk ik al wel Daar moeten geen prentjes van geplaatst worden vermoed ik
 15. http://www.volkskrant.nl/opinie/is-is-in-niets-strijdig-met-de-islam~a4198848/ Uit de basisliteratuur van terreurbeweging IS blijkt dat zij niets doet wat ingaat tegen de algemene islamitische leer inzake politiek en oorlogshandelingen. De genoemde boeken vormen de fundering van de religieuze ideologie van IS. Het zijn geen gewone boeken, maar ideologische en juridische handleidingen die elke jihadist op welke manier dan ook tot zich dient te nemen. Een ideologie die in al haar theoretische en praktische aspecten op de islam is gebaseerd en die zich daarmee met recht islamitisch mag noemen.
 16. En ik wou als kind altijd boerin worden, misschien moet ik bij je in de leer komen @!EVA! Slager en jager wil ik ook wel worden. Bakker, slager, jager en boerin. Dat moet mij toch wel ver brengen. Nu het ook nog leren...
 17. Hier is de website http://www.salt.ph/ En bij de FAQ staat: Where can I buy the lamp? We do not have a physical store. We will try, however, to accommodate each of your orders to the best we can online. We are a very young startup trying to scale our business to cope up with the demand. Meanwhile, you can send in your full name and email address to receive updates.
 18. Zijn er Poro knuffels?! Of is het een andere, niet nerd, Poro?
 19. In de lijst van @Stuudje stond bakker. Dat zou ik wel willen leren (al was het maar een gewoon brood leren maken )
 20. Tja ik dacht, misschien interessant om te weten voor de mensen die in noord Nederland wonen, dat ze weten dat het wel eens goed zou kunnen stormen EDIT: Hier meer info: http://www.estofex.org/ (en dan klik je op Storm Forecast issued: Sun 29 Nov 2015) En hier staat uitleg over level 1, level 2, etc. Threat level 1 corresponds to a probability of 5% to 15% that a severe convective storm will occur within 40 km radius of a location. This is the most common threat level and is used when a low threat of severe weather has been identified. Threat level 2 corresponds to a probability greater than 15% that a severe convective storm will occur within 40 km radius of a location. This is a significant threat that expresses larger confidence in the occurrence of severe storms. While extremely severe weather phenomena are not part of the criterion, there is a slightly increased probability for these as well (3-5%). Maar hoe het allemaal juist te interpreteren, daar heb ik geen idee van. Daarom dat ik de gehele Facebookpost geplaatst heb.
 21. Even plaatsen. Als het hier niet hoort (of als een FB post niet gedeeld mag worden) mag het altijd verwijderd worden. [ATTACH=CONFIG]21891[/ATTACH]
 22. Dit plaatje zegt het helemaal. [ATTACH=CONFIG]21887[/ATTACH]
 23. Er is mij altijd verteld: Ć©Ć©n keer Oost-Indische kers planten, en je raakt het nooit meer kwijt De zaaddoosjes kun je ook gebruiken als een natuurlijk antibiotica. Niet lekker, maar zou effectief zijn. Ik ken iemand die ze, om ze te bewaren, in azijn oplegt.
 24. Dank u voor het antwoord Bij pepers heb je misschien ook niet het probleem met siersoorten en eetbare soorten, zoals je wel hebt bij pompoenen en courgettes. Dus eventuele kruisingen zullen altijd eetbaar zijn? Ik heb al eens gelezen dat ze bij pompoenen met kwastje zelf bestuiven en daarna een zakje over de bloem hangen zodat er geen insecten meer aan kunnen. Dicht lijmen had ik nog niet gehoord
×
×
 • Nieuwe aanmaken...