Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

InfernoSis

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

InfernoSis won de laatste dag op 11 november 2015

InfernoSis had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

206 Uitstekend

1 Volger

Over InfernoSis

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpen
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Na heel, heel, heeeeeel lang niet meer op eender welk forum te zijn geweest ? ben ik er ook weer. Was al een tijdje aan het denken om terug te komen, en dit is perfect denk ik dan. Ik ben niet zo bekend als de meesten hier, maar ik ken praktisch alle namen van de andere leden wel nog. Super dat het oude forum terug online is en dat de Prepshop ook blijft bestaan.
 2. Mag ik er ook bij? silke_113@hotmail.com
 3. Nog nooit gegeten ... En je hebt trouwens nog een week lang tijd om te posten (of toch tot volgende week dinsdag? Maandag?). Enkel dit topic gaat op slot, als ik het goed begrijp.
 4. Vanaf morgen wordt dit topic gesloten, in "Oplossingen voor een betere wereld" kan nog tot volgende week gepost worden.
 5. Dit is toch even slikken, ook al ben ik nog maar pas lid op het forum. Tijdens mijn korte verblijf hier heb ik al ontzettend veel geleerd. Het forum en de mensen hebben mij ook de nodige push gegeven op sommige vlakken, om toch die stap te zetten. Ik zal het toch ontzettend hard missen.
 6. Dan denk ik dat je best wel meerdere openingen voorziet, als je zo'n dichtgepakte houtwal wil maken
 7. Ik had het poortje eerst niet gezien. Vond het wel leuk gevonden
 8. Even enkele foto's van een houtwal (ik vermoed dat dit ook een houtwal is?) die ik ben tegengekomen tijdens het wandelen. Vond het wel interessant om te zien. [ATTACH=CONFIG]22030[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]22031[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]22032[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]22033[/ATTACH]
 9. Ik heb zelf nog geen "wapens" (messen ofzo) besteld in het buitenland, en ik zou het ook niet direct doen (buiten dan het preppersmes ). In theorie zijn er bepaalde messen die toegestaan zijn om te hebben (maar dan niet zomaar op je lichaam hebben). Mijn schoonbroer heeft een aantal jaar geleden Bayonetta ge-pre-ordered, waar hij toen een "wapen" bij kreeg. Dat speelgoed"wapen" werd toen door de douane achtergehouden en helemaal uit elkaar gehaald. Uiteindelijk heeft hij het wel terug gekregen. Dus ik persoonlijk zal niet zomaar messen of dergelijke uit het buitenland kopen.
 10. InfernoSis

  België

  http://www.gva.be/cnt/dmf20151204_02004723/defensie-koopt-108-snelle-flexibele-voertuigen-voor-special-forces Defensie mag 108 snellereactievoertuigen, 38 modulaire beschermingskits en 60 demonteerbare ringaffuiten met rookpotwerpers aankopen, gekoppeld aan een overeenkomst voor technische assistentie. Daarvoor gaf de ministerraad op 4 december zijn goedkeuring, na een voorstel van Defensieminister Vandeput (N-VA).
 11. (Ik weet niet goed waar dit te posten, dus verplaats het maar indien nodig) Velen hier zouden blijkbaar als "extremist" beschouwd kunnen worden volgens de brochure. Young people who question Government or media may be extremists, officials tell parents http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/young-people-who-question-government-policy-or-the-media-may-be-extremists-officials-tell-parents-a6756086.html A leaflet drawn up by an inner-city child safeguarding board warns that “appearing angry about government policies, especially foreign policies” is a sign “specific to radical
 12. Ik heb je verhaal enkele keren gelezen toen ik pas op het forum zat. Wat een topvrouw ben je! Kunnen we allemaal nog veel van leren. Veel plezier nu je eindelijk beneden bent
 13. Misschien een domme vraag, maar waarom staat er bij Mol ook een nucleair gebied? Ik heb al gevonden dat er een studiecentrum is en verwerking van nucleair afval gebeurt. Maar hoe zit het met het gevaar?
 14. Hoe men preppers moet kweken weten de meeste denk ik al wel Daar moeten geen prentjes van geplaatst worden vermoed ik
×
×
 • Nieuwe aanmaken...