Ga naar inhoud

Roel22

Lid niveau 2
 • Items

  127
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Roel22 won de laatste dag op 3 februari

Roel22 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

622 profielweergaven

Roel22's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

50

Reputatie

 1. Inderdaad, als een grammofoonplaat die overslaat, zo klinkt het...
 2. Tjeezes, daar gaat ie weer... zou die man nu nooit eens een positief geluid kunnen maken? Of zou dat pijn doen aan zijn mond?
 3. Tja, zolang het niet op tv is heb je best kans dat er iemand in wil stappen. Ik niet, mag niet, Groninger...😊
 4. Net als @camino al zei, het zal iets simpels zijn. Als je lont goed brand na het aansteken en hij gaat uit als je hem sluit vermoed ik dat het een zuurstofprobleem is. Er komt blijkbaar geen zuurstof bij met doven als gevolg. Terwijl de vlam juist beter en egaler zou moeten gaan branden na het sluiten. Ik heb zelf een oude Valor die min of meer hetzelfde principe heeft en wel het goed gedrag vertoont. Ik zou eens goed kijken hoe de randen waar de boel afsluit er uit zien. Maar zoals gezegd, op afstand een beetje lastig te zeggen. Ik hoor graag hoe dit afloopt.
 5. Ik mag het onder mijn oude naam wel eens vermeld hebben, maar dat weet ik niet meer. John Seymour heeft een boek geschreven "Leven van het land" (niets verspillen en gezond blijven). Ik vind het de bijbel voor de zelfvoorziener. Op details prima aan te vullen, maar dat zegt ook de schrijver. Hij gaat uit van algemene middelen en kennis. De rest kan iedereen naar eigen goeddunken invullen.
 6. Wij gaan bij een uitval van alle, of i.i.g. de meeste, nutsvoorzieningen uit van het ergste. D.w.z. we gaan in de overlevingsmodus en trekken ons weinig meer aan van wat er evt. door overheden of anderen wordt verteld. Het is tegenwoordig bijna niet meer uit te vinden of iets al dan niet nepnieuws is. Dus ga uit van het ergste en wees voorbereid. (prepared) Hé, waar ken ik die kreet van? 😂 Alle info die van buiten komt, beter wantrouwen, of het moet al van je naaste buren zijn. Trek je plan en ga uit van eigen kracht.
 7. Ik ga het niet doen, maar het wordt steeds leuker hè, de voorzetjes worden al gegeven, enkel even inkoppen! 🤣 Maar goed, dat gaan we dus niet doen. Tot ziens @SeRo.
 8. Kijken, ruiken, proeven. Bij niet zeker, heel klein beetje proeven, half uurtje wachten. Niets aan de hand? Nog een beetje (iets meer) proeven. Nog steeds niets aan de hand, eten. Heeft hier altijd gewerkt en is m.i. een 100% veilige manier. Dit geldt eigenlijk voor alles, ook als je 'verse' waren koopt. Altijd opletten.
 9. Ik neem aan dat je nu weet wat die andere sites zijn
 10. En gezien zijn religieus fanatisme is e.e.a. ook al weer niet zó verwonderlijk. Ik denk dat je blij mag zijn dat ie niet weet waar je woont...😟 Blijft iets bijzonders, dit zó totaal van het padje af te kunnen raken, echt niet te geloven...
 11. @Sebastian, niet aan willen beginnen. Deze meneer is zó vol van zichzelf en zijn onmetelijk groot ego dat daar geen millimeter bewegingsruimte meer in zit. En toch moet ook hij vroeger een leuk kind zijn geweest, dus laten we hem niet al te hard vallen. Waar en wanneer het mis is gegaan kunnen we enkel naar gissen.
 12. Even scherp als altijd... 🤣
 13. Jammer als je zou gaan, @Sebastian maar ik kan het wel begrijpen. Zelf blijf ik nog wel een tijdje, toch eens zien of er niet meer weldenkende mensen te porren zijn om hier hun steentje bij te dragen. Ook met hier en daar een dissonant zou hier best nog wel weer iets leuks kunnen ontstaan. De andersdenkenden selecteren zich op den duur wel uit mag ik hopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...