Ga naar inhoud

tim!

Lid
 • Aantal items

  126
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tim!

 1. sorry maar dit onderwerp is al weer van een tijdje geleden, op het moment heb ik al een rug zak het is als het ware de 2e van rechts die ik voor 55 euro op marktplaats heb gekocht. als het goed is staat er nog ergens een review van op deze site maar ik weet niet meer waar. het is in iedergeval een condor 3 day assault pack voor als je het ergens wilt opzoeken.
 2. om toch maar even nog iets te posten op dit oude onderwerp en even alles op een rijtje te zetten. mre s zijn na eigen mening niet vies, soms zelfs gewoon lekker en erg handig voor NOODSITUATIES. ze zijn wel bulky maar als je wat onnutige dingen eruit haalt(en dit kan best) kun je dit makkelijk verkleinen. ze zijn zoals al is gezegd niet geschikt voor lang termijn, ze zijn ook aardig duur maar in amerika kosten ze maar rond de 45 dollar per doos(met verzend kosten naar europa is dit wel alsnog duur voor ons). de naam zegt het ook al , het is een kant en klaren maaltijd en hier is geen vuur bij nodig(water alleen voor de dranken). ik vindt mre s zelf erg geschikt voor in de BOB en vies smaken doen ze zeker niet.
 3. ik wil er het liefst zoveel mogelijk mee kunnen.
 4. ik vraag me af wat je nou het beste kan gebruiken. een mes is weer klein vergeleken met de anderen en dit is een van de belangrijkste tools, met een bijl kan je hetzelfde als een mes in principe maar vlees klaar maken gaat dan weer moeilijker en hakken makkelijker. een machette zit er tussen in maar deze heeft ook we ze nadelen en voordelen.wat is het meest effieciente in urban en zowel subnurban situaties?
 5. ik zag vroeger wel eens van die kleine flesjes/shotjes van energy drink waar meer in zat dan een normaal blikje, dit is natuurlijk handig voor on the go. maar aangezien je geen troep wil raad ik je eigenlijk aan om vitamine pillen te gebruiken zoals vitamine c4 als ik het goed heb.
 6. je moet je conditie zowiezo op peil houden vooral als je plannen hebt voor bugout. in dit geval zak ik door de stront omdat mijn conditie zo goed is als die van een zak aardappelen en mijn luiheid zo sterk als een paard.
 7. leuk zo'n speer, om op mammoeten te jagen. ik zou niet weten waar je dit voor moet gebruiken want ik zie eigenlijk niemand hier al in zijn korte broek in een riviertje staan proberen een vis te spiesen. er zijn veel effectievere manieren om te jagen.
 8. zijn er ook filters om zout water te filteren tot zoet water ?
 9. tim!

  Ruilen ?

  ik vind het een heel leuk idee want ik heb namelijk ook nog wel wat dat ik wil ruilen, zo heb ik bijv. een paar hoge militaire boots en veel oude militaire kleding voor de liefhebbers.
 10. wat is jouw minimale gear wat jij bij je MOET hebben om te overleven, zoals bijv. een mes , firesteel en veldfles.
 11. tim!

  Tarp

  ik heb nu een soort groot grondzeil (2 bij 3 meter) voor 10 euro met camokleuren als tarp maar ik vind dat deze aardig veel ruimte in beslag neemt en ondanks de camoflage kleuren is de tarp nog steeds erg licht weerkatsend, heeft misschien iemand ervaring in het gebruiken van tarps en kan die mij dan uitleggen wat de beste tarp zou zijn voor in een bob?
 12. ja maar dan wel met handboeien of touw want als je de filmpjes eronder hebt gezien zie je ook dat er een is voor de achterkant
 13. ducttape,jerrycans,extra schoenen,brandstof,kaarsen
 14. ik heb um gekocht en het is wel een fijn lampje ook leuk dat je hem ik kan stellen qua velheid.
 15. ey jongens ik zat te denken aan een goed survival mes maar is een machettie niet beter want dit kan je gebruiken als mes een bijl tegelijk, misschien iemand met ervaring?
 16. ik zie een daadwerkelijke BOL in belgie zelf niet zitten. als er iets met je huis gebeurt kan je het best een huis dichtbij hebben zoals jij al hebt, maar als er echt iets uitbreekt lijkt het mij verstandiger om veel verder weg te zitten van nederland maar dit heeft ook weer zijn nadelen dat het te lang duurt om bij je bol te komen.
 17. ziet er mooi uit dit is denk ik wel een beter idee.
 18. een paar zeecontainers ingraven en aan elkaar maken lijkt me een goede bunker, maar dat zit je er toch weer mee dat je nou niet precies weet waar je zo'n metalen doos in kan graven
 19. waar heb je nou eigenlijk een vervoer middel voor nodig wat geen benzine of dergelijken gebruikt, als je bij je BOL moet komen denk ik dat je gewoon genoeg benzine op kan slaan en een vervoers middel wat je wil gebruiken in tijden van nood kan makkelijk een fiets of dergelijken zijn.
 20. slim idee ik heb er zelf ook al over na gedacht
 21. tim!

  mre s

  ik heb gezien dat een mre na het productie jaar 3 a 5 jaar goed kan blijven maar met goeie omstandigheden misschien wel 10 jaar
×
×
 • Nieuwe aanmaken...