Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

peter_begeman

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over peter_begeman

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik zou even googlen op: Fema p-320 Fema p-361 Icc-500 Fema heeft uitleg en bouwtekeningen sinds december 2014.
 2. Het meeste goud zit volgens mij in de oude pentium prosessors. Google daat maar eens op. Alleen die dingen zijn ook schaars
 3. Ik zou aan de mosterd van 2 jaar over datum. In een glazen pot kerstpakket. Klein likje gehad. Dit was helaas geen succes.
 4. @Ronin Kogaratsu en was de slaap zak welke los lag warmer? Ik twijfel namelijk een grote ton te halen om de slaapzakken losjes in te stoppen
 5. Oei dat is een hoge prijs. Hier is Friesland is het 15 euro per are
 6. Het duurde iets langer dan een paar minuten voor het er op kwam. Maar weer de moeite waard. Helaas niet enorme diepgang. Maar de reporter zou ook een programma uitzenden over de vulkaan. Misschien dat et dieper op de mogelijke gevolgen word in gegaan
 7. Over een paar minuten begint het
 8. Nu op nieuwsuur over vulkaan barabunga
 9. Weet ook iemand waar de voordeligste oliestel lont op rol verkrijgbaar is? Alvast bedankt. Lampolie is hier bij de jumbo 2 euro..
 10. Mooi stukje om te lezen. Zulke informatie vind ik prachtig te lezen.
 11. Haha ja ik had potjes over zonder inhoud en dacht toen om het ook eens te testen. Ik heb nog 2 potten water staan. Die misschien volgend jaar testen
 12. 3.5 jaar geleden heb ik 500ml water in potten geweckt. Vorige week op gedronken en geen last gehad. Was wel kraanwater maar goed. Ik vond het een vermelding waard.
 13. Zilver maple en noach ark Bij heubach 1 week levertijd
 14. Hier ook besteld. Maple leafs en noach ark munten. In een week in huis. Samen met een paar mensen besteld een paar kilo. Geen invoerrechten. Mede door de discrete verpakking. Hier gaan we vaker heen. Ook hadden we een track code. Dan kan je zien waar het pakketje is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...