Ga naar inhoud

Kansloos

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kansloos

 1. Eindelijk snappen wij elkaar
 2. Ja, en dat is dus de vergelijking die JIJ maakt en niet IK. snappie? Klaar nu.
 3. je gaat er van uit dat ik een vergelijking ergens mee maak. ik zeg tegen jou dat het niet zo is. maar dat gaat er niet bij je in. Nou dan zijn we klaar toch?
 4. Kansloze discussie. Ik stop er mee. Succes verder.
 5. Ik maak geen vergelijking, dat is evengoed een oneerlijk gevecht.
 6. ik vind het vooral vervelend dat er wapens onder die nieuwe lading drones gehangen kan worden. Zo`n waardeloze dood en respectloos om door iemand met een joystick kapot geschoten te worden. We hebben momenteel niets te vrezen, maar toch. Je weet nooit of ons landje altijd zo "kuch" democratisch en humanistisch zal blijven voor haar eigen volk als dat het nu is.
 7. Heel mooi die hangende tuinen, maar gebruik in godensnaam gewoon aardewerk potten voor je plantjes. Die PET flessen (of PVC buizen) geven in de loop der tijd een gestaagde hoeveelheid dioxines af. Je voedsel lijkt aan de buitenkant gezond, maar het zit gewoon vol met kankerverwekkende rommel. Groetjes Kansloos
 8. In a gun free society, only criminals have guns.
 9. ik geloof dat zuivere munten die zo dicht mogelijk bij de dagwaarde liggen de verstandigste keuze zijn. Uiteindelijk zal een handelaar ook proberen zo dicht mogelijk bij de dagwaarde proberen aan te kopen. Zeldzame munten zijn leuk, maar niet iedereen hecht daar even veel waarde aan. Veel meer mensen hechten daar en tegen aan de dagwaarde.
 10. Ik vraag me af wat de reden hier voor is. Ik vermoed geen diabolisch plan hoor, meer iets in de trant van: "Anders kunnen de werknemers nooit op vakantie" Wat denk jij?
 11. Ik wel, en ik denk met mij nog velen. probleem is alleen dat je er wel over kunt discussiëren, maar dat gaat je nog niet redden. Enige dat je kan doen is opletten. Vermijd vreemde en verdachte situaties, loop liever om als je een situatie gevaarlijk vindt. Ga niet naast die onbemande koffer in de trein staan, of naast een bleek ogende zwetende knul met vastberaden blik zitten en dan kom je er hopelijk wel. Die lui die willen moorden voor hun ideologie ga je niet overtuigen met debat, vermijd ze liever en verdedig jezelf en naasten daar waar mogelijk. En ja, het gaat heus wel een keer gebeuren. Vraag maar na aan Theo van Gogh. Dat was er gelukkig maar één.
 12. Ik mag niet gokken van mijn moeder
 13. Ik geloof niet dat Amerika geen goud heeft of dat dat opeens zal verdwijnen. Volgens mij hebben ze bakken. Amerika is `s werelds grootste prepper.
 14. Omdat de dollar niet meer aan goud gebonden is, betekend toch niet dat ze geen goud meer hebben? Zo redeneer ik even.
 15. ach joh. kom maar op met die inflatie. lekker goedkoop shoppen in de VS ^^ En dat weten zij ook wel. Als de inflatie omhoog knalt, kunnen ze buitenlandse (niet vs) goederen niet meer betalen, koopt men veel meer binnenlands producten en kopen niet-Amerikanen veel meer Amerikaanse producten omdat ze lekker goedkoop zijn geworden. Vervolgens verkoopt Amerika z`n goud voor dikke winst omdat de nepdollar geen reet meer waard is en hoepla, opgelost^^ Of de pleuris breekt uit, dat kan natuurlijk ook
 16. hey je kan die spijkers op den duur zelfs nog verkopen als schrootmetaal. maak je zelfs winst terwijl je stookt
 17. is het verstandig om wat geld van de bank op te nemen om wat cash achter de hand te hebben? had het nooit, maar ga het toch maar doen
 18. pas maar op. Straks beschouwen ze dat als een dreigement en komen ze je een keer voor zonsopgang thuis bezoeken.
 19. Er is een ding wat ik zeker voldoende in huis zal hebben als de volgende bank valt. Vaseline, voor als de overheid besluit ook mij in mijn kont te naaien.
 20. insanity is niet slim. Denk dat heel wat ouderen aan een hartaanval zullen sneuvelen als ze dat gaan doen. Gewoon rustig opbouwen. Niet te veel hardlopen. Het beste kun je gaan zwemmen, dat belast de gewrichten niet en dan ga je een stuk langer mee
 21. Het leger moet voorkomen dat er geplunderd wordt en hoort de orde te handhaven. Maar als men geen vreten meer heeft, gaat er een conflict komen met het leger. En als het leger gaat schieten, is iedereen er nog slechter van af. Er is weinig dat militairen in zo`n situatie er van kan weerhouden om zelf ook aan het plunderen en moorden te slaan.
 22. verstandig om het in je achterhoofd te houden. Blij dat deze man verder durft te denken.
 23. geweldig idee, maar als ik even kritisch mag zijn. (en dat zullen mensen altijd zijn op je/een boek) Ik wil je waarschuwen voor de gigantische hoeveelheid werk die er gaat inzitten. Niet alleen zul je van ALLE onderwerpen HEEL VEEL af moeten weten. Het gaat heel veel tijd kosten om ALLES te onderzoeken. Neem bijvoorbeeld bushcraft, dat kost je gemakkelijk een aantal jaren om het een beetje onder de knie te krijgen. Dan moet je het vervolgens ook nog op een leuke manier op papier zetten. En dat is dan dus nog maar één onderwerp. Je gaat het ook niet redden om een goed boek te maken als je delen van de inhoud van het internet plukt. Recensenten met kennis vegen je dan van tafel. Een haalbare optie is naar mijn mening een soort almanak met doorverwijzingen naar websites en forums en webwinkels en boeken etc. Of een klein pocket-boek waar je de basics van preppen uitlegt met leuke illustraties. Om mensen te enthousiasmeren, zeg maar. Groetjes, Kansloos
×
×
 • Nieuwe aanmaken...