Ga naar inhoud

Kansloos

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Kansloos's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

19

Community reputatie

 1. Eindelijk snappen wij elkaar
 2. Ja, en dat is dus de vergelijking die JIJ maakt en niet IK. snappie? Klaar nu.
 3. je gaat er van uit dat ik een vergelijking ergens mee maak. ik zeg tegen jou dat het niet zo is. maar dat gaat er niet bij je in. Nou dan zijn we klaar toch?
 4. Kansloze discussie. Ik stop er mee. Succes verder.
 5. Ik maak geen vergelijking, dat is evengoed een oneerlijk gevecht.
 6. ik vind het vooral vervelend dat er wapens onder die nieuwe lading drones gehangen kan worden. Zo`n waardeloze dood en respectloos om door iemand met een joystick kapot geschoten te worden. We hebben momenteel niets te vrezen, maar toch. Je weet nooit of ons landje altijd zo "kuch" democratisch en humanistisch zal blijven voor haar eigen volk als dat het nu is.
 7. Heel mooi die hangende tuinen, maar gebruik in godensnaam gewoon aardewerk potten voor je plantjes. Die PET flessen (of PVC buizen) geven in de loop der tijd een gestaagde hoeveelheid dioxines af. Je voedsel lijkt aan de buitenkant gezond, maar het zit gewoon vol met kankerverwekkende rommel. Groetjes Kansloos
 8. In a gun free society, only criminals have guns.
 9. ik geloof dat zuivere munten die zo dicht mogelijk bij de dagwaarde liggen de verstandigste keuze zijn. Uiteindelijk zal een handelaar ook proberen zo dicht mogelijk bij de dagwaarde proberen aan te kopen. Zeldzame munten zijn leuk, maar niet iedereen hecht daar even veel waarde aan. Veel meer mensen hechten daar en tegen aan de dagwaarde.
 10. Ik vraag me af wat de reden hier voor is. Ik vermoed geen diabolisch plan hoor, meer iets in de trant van: "Anders kunnen de werknemers nooit op vakantie" Wat denk jij?
 11. Ik wel, en ik denk met mij nog velen. probleem is alleen dat je er wel over kunt discussiëren, maar dat gaat je nog niet redden. Enige dat je kan doen is opletten. Vermijd vreemde en verdachte situaties, loop liever om als je een situatie gevaarlijk vindt. Ga niet naast die onbemande koffer in de trein staan, of naast een bleek ogende zwetende knul met vastberaden blik zitten en dan kom je er hopelijk wel. Die lui die willen moorden voor hun ideologie ga je niet overtuigen met debat, vermijd ze liever en verdedig jezelf en naasten daar waar mogelijk. En ja, het gaat heus wel een keer gebeuren. Vraag maar na aan Theo van Gogh. Dat was er gelukkig maar één.
 12. Ik mag niet gokken van mijn moeder
 13. Ik geloof niet dat Amerika geen goud heeft of dat dat opeens zal verdwijnen. Volgens mij hebben ze bakken. Amerika is `s werelds grootste prepper.
 14. Omdat de dollar niet meer aan goud gebonden is, betekend toch niet dat ze geen goud meer hebben? Zo redeneer ik even.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...