Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Freak

Lid
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

13 Goed

Over Freak

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid Holland
 • Interesses
  kayakken, preppen
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. @appelflapje 3,5kg aan medicijnen als edc? Misschien moet je eens wat afbouwen....
 2. De suikers in chocolade repen geven een snelle maar korte afgifte van energie. De noten in bijv. snickers geven in principe een langdurigere energie. zelf neem ik altijd een pak pannekoeken mix (puur)
 3. Hele gave documentaire. zeker de moeite van het kijken waard. ik gooi nooit meer een fles weg....
 4. Nog nooit gebruikt... Ik ga het eens proberen. Thanks
 5. ja en tampons kan je door de vorm ook handig altijd bij je dragen... EDC krijgt zo een hele nieuwe betekenis:)
 6. Freak

  Kanofiets.

  of een Tarpon 130T zoals deze: [ATTACH=CONFIG]2864[/ATTACH] Er passen gemakkelijk twee volwassenen en twee kinderen en een flinke BOB op. en doordat het een sitontop kajak is (met een "dubbele"bodem) zijn modificaties zoals een hengel-standaard, of een compleet dak er zelf op te knutselen. Ongetraind kan je gemakkelijk 20km peddelen in een middagje. Dus wanneer shtf haal je best het dubbele. #marktplaats waarschuwing on# ik heb er "toevallig" één te koop voor 300€ #marktplaats waarschuwing off#
 7. tarwekoekjes lijken me ook een goede (aan)vulling
 8. wanneer je handboeien in de BOB stopt moet er ook minimaal een zweep of tepelklemmen bij
 9. persoonlijk vind ik ene compoud boog ook mooier dan een recurve, de laatste heeft echter veel minder onderdelen (die stuk kunnen gaan) en schiet met de zelfde precisie en snelheid. Een recurve boog is ook gemakkelijker in elkaar te zetten en het vervangen van een pees is sneller en gemakkelijker.... opwindbare mp3speler? bestaan die dan, als je een goede weet graag een link
 10. noodradio waterfilter houtkachel bijl vouw snoei zaag
 11. http://nl.wikipedia.org/wiki/Tramadol valt wel mee dus. Er zijn vast wel mede preppers met een baantje in het ziekenhuis, apotheek of iets dergelijks. Ik vind het wel een leuke/ originele keuze.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...