Ga naar inhoud

DutchSurvival101

Lid
 • Aantal items

  581
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door DutchSurvival101

 1. DRBIG!!!!! love that thing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. Nee deze is zuiniger hahah maar die AT's zien er wel stukke beter uit.. hahah
 3. het is een transalp zo ik vlieg over de alpen maar de maan heeft echt mooie kraters om in te rijden... moet je ook doen een echte aanrader hahaha
 4. nee.. hij doet dat x1.000.000.000 hahaha
 5. goede antenne vlak veld geen licentie onder de €100 gaat moeilijk. maar de boven genoemde "Portofoons" (jij noemt het WT's) zijn goede kandidaten. ik zelf heb een Baofeng (€25+ €15 invoer) is een goede inkoop geweest.. ook al gebruik ik hem meer op me motor als coms voor andere rijders (PMR fraq) wil je meer bereik kijk dan naar een goede antenne en kijk naar het terrein waarin je ops is.. zelf toen ik als militair bereik wilde moesten we hoge grond zoeken. en die dingen zijn goed. vouw antenne extra grote accu voor je Baofeng en een hoog fraq zal je moeten helpen.
 6. ik heb fouten gemaakt. werk nog steeds als beveiliger en doe internationale beveiliging. maar in Nederland krijg ik geen vergunning om op een schiet club te komen. zelfs niet bij een "Airsoft vereniging" de overheid doet niks om een burger te beschermen, alleen de rust... zodat de burger als makke schapen achter hun aan lopen.
 7. ik ben van mening dat je geld verdient. niet krijgt. als dit het geval is zullen vele het niet redden og het niet waard vinden om te komen.. waardoor we als samenleving sterker worden. het minimaliseren van inkomen is onttoerijkend en ondoordacht. werk voor je geld en je zult geld ontvangen. zit thuis en red je zelf maar. WW betaal je voor. maar als je nooit gewerkt heb krijg je niks. toen ik 14 was deed ik al werk op de boerderij. hier kreeg ik al geld voor. ik ben van wat je doet verdien je.
 8. zag net ff dit langs komen..... http://www.proveiling.nl/2210/Faillissementsveiling-voorraad-en-inventaris-A--/22313/Containers-Units/Veiling.aspx voor €130,- of meer een 6mx3mx2,5m zee container
 9. wat denk je van een Iphone 4 met een robuste (beste) case. (love this one) zelf heb ik deze ook.. werkt super je kan hem gewoon gooien (niet al te hard natuurlijk) water afstotend.
 10. Deze vraag ligt aan de drager die uit de volgende voordelen kan kiezen: Tent - 4 zijde beschutting (tegen weer en insecten) - zeer goed in warmte vast houden. - van 1 persoon tot 10+ - stevig Tarp: - klein - licht - multi inzetbaar Ik denk zelf dat je gewoon beide mee kan nemen. Een 1persoons tent is tegenwoordig ook licht en klein verpakt en samen met een tarp kun je een hele mooie constructies maken. Maar deze vraag is eigelijk het zelfde als "wat was er eerder het kip of de ei?" Aan beide optie zitten zowel voordelen als nadelen. Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Hoi hoi. Na lange tijd weer ff een post. Zag laats bij ACTION een leuk hebben ding. Het betreft om een 16LED waarschuwing licht. Het is een replica wat de politie tegenwoordig gebruiken bij ongelukken. Voor wie niet weten wat ik bedoel. Een ronden schijf met 16 rode LED's die op de weg en/of op een voertuig kunnen worden geplaatst. Die normaal €30 p/st kosten. Bij mijn ACTION ksten deze 3,99. Ik heb hem getest. Hij is echt water dicht. (Wasbak) Maar kan niet tegen grote stoten zoals de orgi. Het werkt op 3 aaa bat. Geeft veel licht maar werkt het best tijdens en na schemer. Heeft 9 verschillende functies. Van strobe tot zwaai. Al met al een top ding voor 3,99 Zo weer ff een post van mij. Tot snel. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Dit programa is te nep, er ontbreekt leiderschap en het is meer een vakantie. Ipv duidelijke lijnen te trekken en een goede plan van aanpak te maken k#tten ze maar wat aan. Zonden. Het heeft een goede basis, maar net als het weg stemmen zijn er veel meer fouten in het programa. Ze hebben een waterkraan, netstroom en gas?? Is een utopia niet dat je vrij bent van alles?? 10.000€ om te besteden aan wat je wilt??? Man dat is centerparks??? Ik kan niet kijken zonder me optewinden over de fouten haha. Ach wie ben ik. Ik wens ze heel veel succes maar ik kijk het niet meer.
 13. ik heb alle respect voor de kerels die all the way gaan. van de "kantine juf" tot de Commando iedereen in je wapenbroeder en zo behandel ik ze ook! mijn post is meer een ongenoegen van als er een "militair" bij de Natres zit en hij is nodig dat hij kan weigeren???? je hebt denk ik mijn post verkeerd begrepen, maar ja het is ook laat he?. "BIA allways"
 14. geef je dan geen toestemming als je je zelf aanmeld als reserve soldaatje??? Nederland is belachelijk daarin... wel de lusten niet de lasten...daarom ging ik naar Frankrijk toe... daar is het doen en niet alleen maar "doen alsof"
 15. het moment dat jij je aanmeld is dat vrijwillig, dan wordt je militair en leg je een eed af en krijg je een dienst order.. dus Ja! het is vrijwillig. dit is een mooie uitdrukking daar voor: "vrijwillig verplicht" en ik maar goed ook! anders krijg je van die pussy's die dit gaan doen en dan als het puntje bij paaltje is zeggen: "Nee, dit is vrijwillig en ik wil dat niet"
 16. als je ooit er aan wil beginnen om het in de praktijk te leren, laat het me dan weten. ik heb een plek in Flevoland waar ik les geef. hier kun je dat in alle rust en met goede begeleiding de praktijk leren. Hope it will help
 17. Ik verkoop nu me A-TACS spul... via marktplaats... jij als Prepperlid kan 5% korting krijgen bij mij.
 18. O ja, ik heb ook nog 2 kevlar helmen voor het geval dat. Haha Sent from my iPhone using Tapatalk
 19. Eeghh ja dat is nog een "work in progresse" hihi. Sent from my iPhone using Tapatalk
 20. via vele bronnen wordt het weer een hele strenge winter met veel sneeuw!!! Belgisch Kingdom next door en zo zijn er meer... ik koop al vast een 600cc cross motor met goede banden.. (spikes??)
 21. me too.. boonie (A-TACS FG), fleece commando muts of Pet (tan met NLD er op)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...