Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 02/11/21 in alle zones

  1. Haha grappig dat ik een vraag over Zoutvlees hier tegen kom, ben toevallig een groot gebruiker al bijna 15 jaar van zoutvlees (Sowtu Metie), en gebruik hiervoor altijd MASTERBEEF. In mijn oude woonwijk had ik buren van Surinaamse komaf, die hebben mij de smaken van zoutvlees geleerd; het leuke is je kan het serieus overal in gebruiken. Ik heb van de website van masterbeef de kooktechniek gekopieerd, veel succes en als je vragen hebt rest je niet deze te stellen: Bereidingswijze: Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijd het in dunne reepjes. Wat is Masterbeef? Masterbeef is het origineel Surinaams zoutvlees ook wel sowtu metie genoemd, het populairst Surinaams vleesproduct. Masterbeef wordt bereid volgens een uniek zoutings- en rijpingsproces met een geheime samenstelling van speciale Surinaamse ingrediënten; hierbij wordt uitsluitend vlees van speciaal geselecteerde stieren gebruikt. Masterbeef is verkrijgbaar in vaccuum pakjes van 200 gram en in emmers van 1kg, 2kg en 12.5 kg. LET OP: Masterbeef wordt door een handelaar nagemaakt en onder een soortgelijke benaming als de officiële benaming MASTERBEEF op de markt gebracht. Dit vervalst product blijkt vooral verkocht te worden door een kleine groep Surinaamse toko’s en enkele slagerijen. Advies: Let op de verpakking op de wettelijk beschermde aanduiding MASTERBEEF als garantie voor het origineel Surinaams zoutvlees.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...