Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vogelgriep in Japan ontdekt, voor het eerst sinds 2011


Recommended Posts

De Extinction Protocol meldt dat er in Japan weer vogelgriep (H5N)1 is vastgesteld. Op een boerderij, waar bij een aantal kippen de ziekte is vastgesteld, zouden al 1.000 kippen overleden zijn.

 

Verder wordt verteld dat een Nedderlandse viroloog, Ron Fouchier van de Erasmus Universiteit, ervan wordt beschuldigd dit virus te hebben gemuteerd tot een Supervirus, welke een echte pandemie kan veroorzaken. Dat is oud nieuws. Nu schijnt dat team van Fouchier, een rapport naar buiten gebracht te hebben, waar precies beschreven staat, hoe zij dat virus hebben gemuteerd. Lekker handig.

 

Het onderzoek zou betaald zijn door, hoe kan het ook anders, het U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Da's helemaal lekker. Als dat supervirus loskomt, dan weten we in welke hoek we het moeten zoeken. Of ben ik nu te sarcastisch?

 

 

Charlie

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Maar vijf mutaties nodig

Onderzoekers van het Erasmus MC onder leiding van Ron Fouchier hebben nu exact de vijf mutaties geïdentificeerd die er voor zorgen dat het virus wel van mens op mens kan overspringen. Eerder, in 2012, veroorzaakte Fouchier grote opschudding in Nederland en de VS door experimenten waarbij hij het virus liet muteren in fretten, waarna die elkaar konden besmetten. Welke mutaties daar minimaal voor nodig waren, was toen nog niet duidelijk, maar nu dus wel

 

http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2014/April/Een-vogelgriep-pandemie-.html

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 7 months later...

Er schijnt een nog dodelijker virus op komst te zijn

http://sputniknews.com/asia/20150208/1017969261.html#ixzz3RA7Rf94k

 

En dan is dit helemaal triest

The seasonal outbreak has overwhelmed public hospital which already experience staff shortages. Ko also warned people not to rely on flu vaccines which would be out of stock untIl April
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...