Wilbert Geplaatst: 21 april 2014 Delen Geplaatst: 21 april 2014 Een noodrantsoen moet vooral veel vet bevatten, vanwege de grote hoeveelheid calorieën in vet. Daarnaast moeten er ook ook eiwitten en suiker inzitten. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
nanna Geplaatst: 24 april 2014 Delen Geplaatst: 24 april 2014 Vandaag bij de Vomar zag ik voor het eerst .....Beef Jerky van Jack Link's. Door alle verhalen hier was ik helemaal enthousiast en 'n pakje in m'n kar gedaan. Vol verwachting klopte mijn hart.......lekker Nog wat verder boodschappen wezen doen en was vergeten dat het in mijn tas zat....tot ik thuis alles uit ging pakken. Ik was flauw dus het moment om te proeven..... Nou......als er echt niets anders meer te eten is kan dit nog net te hachelen zijn, maar dit vind ik dus helemaaal maar dan ook helemaal niet lekker. Geen idee wat ik had verwacht... maar achteraf dus wel...iets hartigs maar vooral...knapperigs. Ik vind het net rubber....en dan ook nog foute rubber. Als ik zou moeten kiezen tussen 'n Bosche bol en dit.....ga ik voor de bol....terwijl ik juist niet van de zoete ben. Heb 2 stukjes gegeten en daar gaat het ook bij blijven....gedver.... Dit was de peppered variatie en er was er nog eentje met....weet ik niet meer maar sprak mij minder aan. Maar wat voor smaak ze er aan geven, ik vind het rubber.. Komt dus niet op mijn preplijst...maar in tijd van nood en er is niets te eten....smaakt ook dit zoet Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Gast Geplaatst: 24 april 2014 Delen Geplaatst: 24 april 2014 Vandaag bij de Vomar zag ik voor het eerst .....Beef Jerky van Jack Link's. Door alle verhalen hier was ik helemaal enthousiast en 'n pakje in m'n kar gedaan. Vol verwachting klopte mijn hart.......lekker Nog wat verder boodschappen wezen doen en was vergeten dat het in mijn tas zat....tot ik thuis alles uit ging pakken. Ik was flauw dus het moment om te proeven..... Nou......als er echt niets anders meer te eten is kan dit nog net te hachelen zijn, maar dit vind ik dus helemaaal maar dan ook helemaal niet lekker. Geen idee wat ik had verwacht... maar achteraf dus wel...iets hartigs maar vooral...knapperigs. Ik vind het net rubber....en dan ook nog foute rubber. Als ik zou moeten kiezen tussen 'n Bosche bol en dit.....ga ik voor de bol....terwijl ik juist niet van de zoete ben. Heb 2 stukjes gegeten en daar gaat het ook bij blijven....gedver.... Dit was de peppered variatie en er was er nog eentje met....weet ik niet meer maar sprak mij minder aan. Maar wat voor smaak ze er aan geven, ik vind het rubber.. Komt dus niet op mijn preplijst...maar in tijd van nood en er is niets te eten....smaakt ook dit zoet he-le-maal mee eens! Laatst ook een aantal zakjes besteld in verschillende smaken. Na ongeveer kwartier kauwen op een stuk, had ik er genoeg van. Vervolgens aan verschillende mensen laten proeven en we waren het er allemaal over eens, zelfs als er niets anders te eten is, zal dit me nog niet smaken. Misschien dat het beter smaakt als je het zelf maakt, maar dit was niet te (vr)eten. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Simurgh Geplaatst: 24 april 2014 Delen Geplaatst: 24 april 2014 Ik herhaal: De jerky die nu in de winkel licht met name die jack link's is niet te vreten! Iedereen mag bij mij voor de prijs van een zakje zakje jack link's (geen idee wat het kost voor hoeveel gram) bij mij gedroogd vlees bestellen welke ik dan meeneem naar de sc. Dan kun je in elk geval en oordeel vellen op basis van echt vlees van kwaliteit. Deze aanbieding geldt voor iedereen! Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Wilbert Geplaatst: 24 april 2014 Delen Geplaatst: 24 april 2014 Je kunt gebakken en dan gedroogd vlees weken in water, en dan vermengen met ander noodrantsoen-voedsel, zoals bijvoorbeeld pindakaas en rozijnen. Het is het beste als er geen zout in zit, voor het geval er te weinig veilig drinkwater is. Zout kun je dus het beste afzonderlijk meenemen. Het zelf drogen van vlees of vis is een goede survival oefening en bespaart geld, en dan weet je zeker dat je kwaliteitsvlees of -vis hebt. Eiwitrijke alternatieven voor beef jerky zijn bijvoorbeeld melkpoeder voor babies of eipoeder. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
DeltaFox Geplaatst: 24 april 2014 Delen Geplaatst: 24 april 2014 Damn ik moet het toch maar eens een keer bestellen/maken. Ik ben nog steeds meer carnivoor dan herbivoor Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
eodw14 Geplaatst: 30 juni Delen Geplaatst: 30 juni ik rate de jerky van dutch jerky ook. tenminste niet van die chemische zooi als die je bij de action kan halen. op hun site staat hun bereidingswijze , al ziet jullie zelfgemaakte jerky er ook verrukkelijk uit Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.