Ga naar inhoud

Lawman

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Lawman's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

14

Community reputatie

 1. Mooie tas maar ik zou nooit met een camotas gaan lopen met US erop in een SHTF scenario....
 2. Zelfde geldt overigens voor die Bear Grylls messen van Gerber, het ziet er leuk uit maar is gemaakt voor padvinders en is geen serieus overlevingsmes.
 3. Gerber messen worden in China gemaakt en zijn geen top kwaliteit, je kan beter investeren in een kwaliteitsmes zoals bijvoorbeeld een Fallkniven.
 4. 2 servings is niet het zelfde als een twee persoons verpakking.... Zo'n zakje is net genoeg voor één persoon is mijn ervaring.
 5. Niet goedkoop maar super goed zijn de rugzakken van Mysteryranch. Worden gebruikt door o.a. Navy Seals en vele andere speciale eenheden.
 6. Tijdje geleden heb ik een partij beef jerky gekocht op marktplaats voor ongeveer de helft van de normale prijs, dus als je goed zoekt kan het zeker goedkoper. Maar ik wil het zeker ook eens zelf maken.
 7. Beste mede preppers, Als onderdeel van mijn noodvoorraad heb ik een partij Beef Jerky gekocht. Bij zware inspanning vind ik het een ideale snack, veel eiwitten, bijna geen vet en een beperkte hoeveelheid zout (goed tegen het zweten). Zelf ben ik erg tevreden over de Beef Jerky van Jack Links maar wellicht hebben jullie ook ervaring met andere merken? Zijn er ook preppers die Beef Jerky zelf maken en zo ja wat zijn de ervaringen hier mee? Ben benieuwd naar jullie ervaringen.
 8. Iemand al eens gekeken naar de solostove? http://www.solostove.com die heeft goede reviews!
 9. Graag voor mij ook een setje van 12 reserveren! Bedankt voor het goede initiatief.
 10. Omdat ik ook iets van wetten weet misschien ? En nee ik werk niet bij de politie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...