Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Lijkt me een retetof mens. Overigens is het verhaal van deze vrouw (ooit een goede baan in een omgeving ver weg van de natuur, en deze opgegeven om zich weer verbonden te voelen met de aarde) indicatief voor de tijd waarin we leven. Steeds meer mensen zijn helemaal klaar met het corparate life, en kiezen ervoor om uit de ratrace te stappen. De crisis versnelt dit proces alleen maar.

Link to post
Share on other sites
Hopelijk heeft het mensen die niet zo voor preppen openstaan in elk geval aan het denken gezet over "zelfvoorzienendheid"

ik moest een beetje denken aan @Piroska... ( ik ken je niet, maar zo stel ik je me een beetje voor)

 

Enig idee hoeveel testen je moet overleven en hoeveel het kost om te kunnen jagen in Vlaanderen ?

Link to post
Share on other sites
Hopelijk heeft het mensen die niet zo voor preppen openstaan in elk geval aan het denken gezet over "zelfvoorzienendheid"

ik moest een beetje denken aan @Piroska... ( ik ken je niet, maar zo stel ik je me een beetje voor)

 

Dat heb je niet geheel verkeerd gedacht ;) Ik heb jarenlang in en rond Amsterdam ook mijn eten bij elkaar gescharreld, weliswaar niet langs de a10 (ik eet niet uit de buurt van een snelweg, dat is echt smerig) maar toch wel een beetje hetzelfde... Ben Ellen nooit tegengekomen.... Ook ik heb een goede baan opgezegd om anders te gaan leven, wel meer overeenkomsten dus. Grappig ook haar verhaal over de parel en de panteramaniet, ik had precies hetzelfde: Tja je weet het verschil, dus je bent zeker, maar NA het eten ben je toch in afwachting of het goed gegaan is .. (nergens voor nodig want je neemt geen risico, maar toch doe je het ...grappig dat zij dat ook had)

 

Alleen het jagen, ja dat is in Nederland en België toch echt voor mensen met geld weggelegd, dat heb ik nooit gedaan.. wel altijd dankbaar de haasjes en reeën en andere dieren ontvangen waarmee mijn hond kwam aandragen.. :-)

 

Ook die drijfjacht waar ze het over had... hmm.. heb ik andere ideeën over..

 

thanks voor de link, was leuk te zien!

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...