Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Sneard

Geocaches

Recommended Posts

Heeft iemand hier geocaches aangelegd die aangesproken kunnen worden in een SHTF situatie?

 

Ik denk er zelf over na om, verspreid over Nederland, tot 10 pakketjes te begraven met hoeveelheden voedsel, survivalpakketten, wapens en andere duurzame spullen.

 

Iemand hier al ervaring mee of gedachten over?

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ja, inderdaad ook over nagedacht. Niet zozeer op meerdere plaatsen en niet in Nederland, maar wel een survival pakket begraven in een wat onherbergzaam gebied, waar je naar toe kunt als je je spullen niet meer kunt ophalen of ze onderweg verliest.

 

Een andere optie is in je doelgebied voor onbepaalde tijd een caravan/ zomerhuisje/ schuur te huren, zodat je iets serieuzer spullen kan opslaan. Daarom moet het ook niet te ver weg zijn, je moet er een weekend naar toe kunnen om spullen te brengen, aanpassingen of verbouwingen te realiseren.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Goed punt! Het moet inderdaad praktisch blijven en niet in verval raken doordat de moeite te groot blijkt te zijn. In principe geldt dat natuurlijk voor alle voorbereidingen die je treft. Het is zonde geld uit te geven aan dingen die je daarna niet meer gebruikt.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Overigens is een geocache waardeloos zonder een gps satelliet verbinding... Heb je een back-up voor de locatie bepaling?

 

Jazeker: kaart en kompas.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Gast urbanprepper

Gewoon een kwestie van een goed 10 cijfer coordinaat uitzetten.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

't Klinkt allemaal supermooi, en ik weet dat ik vroeger op school met die zoekspelletjes altijd de beste was met zowel GPS apparaten als kaart en kompas, maar.. pfft daar moet je ook echt mee leren werken. Zou je eigenlijk mee moeten gaan oefenen, maar 't lijkt me nog behoorlijk lastig in een of ander bos je spullen te vinden met kaart/kompas. Evt in het donker ;)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Ik weet niet of dit legaal is, en daarnaast is de regering(en de AIVD) niet gek op zulke verhaaltjes van verstopte pakketjes. Dus pas op wat je schrijft he, want big brother is watching you.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

ik ben het met cyberbeer eens en nederland is daar enigzins te klein voor bijna allles is bouw grond. ik ben van mening dat de beste locatie voor een cache in de ardennen of duitseland ligt.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...