Hermanusb Geplaatst: 10 mei 2021 Delen Geplaatst: 10 mei 2021 (aangepast) @JJ&A er zitten 3 gewichtjes bij de pan. in Nl moet je die van 10 pound gebruiken maar hoeveel bar dat is weet ik niet. door de hogere druk loopt de temperatuur op tot ruim boven de 100 graden (115 volgens mij) en daardoor is de houdbaarheid gigantisch van het voedsel. nadeel is dat de pannen zwaarder zijn door het gebruikte materiaal. En ze passen vaak niet op inductie door het gewicht. ik neem een grotere pan op een wokbrander voor buiten. dan kun je grotere hoeveelheden in 1 keer doen ipv telkens een klein beetje. Door de gewichtjes heb je een continu aflaat dus de druk kan eigenlijk nooit te hoog worden, alleen afkoelen duurt wat langer bij de grotere modellen 10 mei 2021 aangepast door Hermanusb 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
JJ&A Geplaatst: 10 mei 2021 Delen Geplaatst: 10 mei 2021 Heb je al een hele lijst van gerechten, groenten, vlees, fruit en ander voedsel, wat je van plan bent te maken? Ik ben heel benieuwd wat je ons in de toekomst allemaal laat zien. Haha over een tijdje worden er weer meetings georganiseerd en geef jij demonstraties, en moeten wij proeven.😃 dat zou geen straf voor mij zijn. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.