Ga naar inhoud
GENEGEERD

Ivermectine en vaccins voor Covid-19: een persoonlijk verslag


Aanbevolen berichten

Hieronder een zeer beknopte samenvatting van mijn persoonlijke bevindingen na onderzoek te hebben gedaan naar ivermectine, met links voor wie geïnteresseerd is om zelf onderzoek te doen.

Ik ben zelf via dr. Pierre Kory op het onderwerp ivermectine gekomen, nadat hij te gast was bij de podcast van Bret Weinstein (aanrader!). Inmiddels zijn de afleveringen die over ivermectine gaan gecensureerd door YouTube onder het mom van "medical misinformation". Blijkbaar is een gesprek van 3 uur tussen een IC arts met decennia ervaring en een evolutionair bioloog tegenwoordig te gevaarlijk voor YouTube. Een ander voorbeeld van deze censuur is een filmpje waar Kory getuigenis aflegt aan een delegatie van het Amerikaanse congres. Het filmpje ging viral en bereikte 8 miljoen views voordat het verwijderd werd door YouTube. Het is zeer schrijnend om te zien hoe dit hele verhaal zich afspeelt en mijn vertrouwen in de mainstream media, politiek en zelfs nu de wetenschappelijke tijdschriften heeft hierdoor wederom een flinke klap gekregen. Ik heb de laatste weken zoveel over dit onderwerp gelezen, geluisterd en gezien dat ik  nu weer wil proberen om me een beetje los te koppelen van dit verhaal. Ik heb de belangrijkste informatie voor mezelf en mijn omgeving eruit gehaald:

 

De officiële protocollen lopen ver achter
De laatste ontwikkelingen worden amper bijgehouden door de organisaties die daar verantwoordelijk voor zijn. Daarnaast zijn hun onderzoeksmethoden niet bepaald overtuigend. Dit is het geval in de meeste landen, omdat die simpelweg afgaan op wat de WHO, CDC, FDA enzovoort voorschrijven. Voor lobbyisten is het daardoor een simpele klus om een grote impact te hebben op het beleid dat wereldwijd wordt gevoerd.

Zie ook: https://www.ivermectine.nu/het-broddelwerk-van-de-swab

Een organisatie die wél voortvarend bezig is om de actualiteit bij te houden t.a.v. behandelmethoden voor Covid-19 is de FLCCC: https://covid19criticalcare.com/. Ik probeer mezelf en mijn omgeving te oriënteren op de voorschriften die zij naar buiten brengen. Ze hebben o.a. een profylactisch-(lees: preventief), behandel- en nazorgprotocol ontwikkeld en die worden regelmatig geüpdatet op basis van het laatste onderzoek. Een schril contrast met het slakkentempo en de nalatigheid van het RIVM en de SWAB.

 

Ivermectine is een indrukwekkend geneesmiddel waarvan de voordelen maar beperkt worden onderzocht omdat het niet winstgevend is

Een cynische (realistische?) manier om ernaar te kijken is dat informatie over dit geneesmiddel actief wordt onderdrukt door Big Pharma. De werking tegen covid staat wat mij betreft inmiddels buiten kijf. Daarnaast ziet het er ook goed uit voor andere virale aandoeningen zoals bijvoorbeeld Dengue. Het is ook zeer veilig met meer dan 3.7 miljard toegediende doses sinds het in 1987 is ontdekt. In ieder geval een middeltje wat ik graag in mijn medicijnkastje heb staan
https://www.isglobal.org/en/healthisglobal/-/custom-blog-portlet/questions-and-answers-about-ivermectin-and-covid-19/2877257/0https://academic.oup.com/jid/article/202/1/113/888773
https://ivmmeta.com/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6277121/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33462580/
https://c19ivermectin.com/

 

Een vaccin ga ik voorlopig niet nemen
Er is nog veel te weinig bekend over de korte- en langetermijn effecten van de vaccins. Voor een jong en gezond iemand die weinig te vrezen heeft van het virus (vooral met toegang tot ivermectine) is er wat mij betreft niet voldoende noodzaak om de risico's die het vaccin met zich meebrengt voor lief te nemen. Er zijn verschillende signalen waaruit blijkt dat de bijwerkingen veel vaker voorkomen en veel ernstiger zijn dan wat we normaal gesproken bij een veilig medicijn accepteren. Bovendien wordt informatie hierover onderdrukt door de media en Big Tech. Zo was er bijvoorbeeld een grote facebook groep met meer dan 120.000 leden voor mensen met bijwerkingen. De groep werd zonder waarschuwing verwijderd. 
https://z3news.com/w/latest-vaers-data-show-5165-deaths-reported-following-covid-vaccines/
https://www.openvaers.com/covid-data
https://reclaimthenet.org/facebook-removes-covid-19-vaccine-victims-group/


Vaccinatiebereidheid maximaliseren is blijkbaar belangrijker dan vrijheid van meningsuiting. Of dit goed bedoeld is of voornamelijk gedaan wordt om de winst van de farmaceuten te verhogen is moeilijk te achterhalen. Mijn gok is dat het ergens in het midden zit en dat het een combinatie is van welwillende beleidsmakers en politici die zich laten beïnvloeden door een corrupte minderheid.
We zitten in een noodsituatie, dus dan is het begrijpelijk dat de voorwaarden voor een nieuw geneesmiddel versoepeld worden, maar de hypocrisie om dat wel te doen bij vaccins en vervolgens de bewijslast voor ivermectine zodanig hoog te leggen dat er geen kans is om acceptatie te vinden is crimineel te noemen. De constante kreet van "er is meer data nodig" begint lachwekkend doorzichtig te worden, aangezien de hoeveelheid data die wijst op het effect zo groot is geworden en de nadelen van het gebruik van ivermectine zo klein zijn dat er geen logische reden is om het niet in te zetten in de strijd tegen Covid-19.
Ik heb niet de behoefte om als proefkonijn te dienen als de noodzaak beperkt is en er veilige alternatieven zijn zoals ivermectin. Ik ben me er wel van bewust dat de keuze om het vaccin niet te nemen in zekere zin een luxe is. Doordat veel mensen wel besluiten om het vaccin te nemen neemt het risico op Covid zodanig af dat er nog minder reden is om het zelf te nemen. Dit kan worden opgevat als een zelfzuchtige manier van denken, maar dat accepteer ik. 

 

De laatste weken waren voor mij een reis diep in de "rabbit hole" van het onheilige verbond tussen Big Pharma, Big Tech, mainstream media en politiek. Ik ben blij dat ik dit heb onderzocht, maar wil nu proberen om er niet nog meer tijd en energie in te steken, omdat het gevoel van machteloosheid alleen groter wordt naarmate ik me er meer in verdiep.

 

Hieronder nog een aantal links:

Twee zeer interessante artikelen over de censuur:

Ivermectine Reddit waar de discussie nog gevoerd kan worden en o.a. links naar gecensureerde fimpjes worden gepost.

Waardevolle YouTube kanalen van Bret Weinstein en dr. John Campbell:

De inmiddels van YouTube verwijderde podcasts van Bret Weinstein, beide met 500k+ views:

Twee websites van Steve Kirsch over de gevolgen van vaccins, long covid en early treatment:

aangepast door ertzor
Spelling
 • Leuk 6
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

In veel landen wordt het al met veel succes gebruikt.

India is één van die landen.  Maar de MSM stopte met berichten over India zodra ze zagen dat de besmettingscijfers gingen dalen door het gebruik van Ivermectine 

Tijdens de besmettingsgolf in India was Ivermectine verboden.

 • Leuk 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Quote

The Union Health Ministry and Family Welfare's directorate general of health services (DGHS) has issued revised guidelines to stop the use of Ivermectin and Doxycycline in Covid-19 treatment.

Bron: https://www.indiatoday.in/coronavirus-outbreak/story/revised-health-ministry-guidelines-stop-usage-of-ivermectin-doxycycline-in-covid-treatment-1811809-2021-06-07

 

Voor de duidelijkheid, dit betreft India.

 • Leuk 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

COVID Deaths Plunge After Mexico City Introduces Ivermectin
 

A citywide initiative in Mexico City to prescribe ivermectin to COVID-19 patients resulted in a plunge in hospitalizations and deaths, two studies found.

Hospitalizations were down by as much as 76%, according to research by the Mexican Digital Agency for Public Innovation, Mexico’s Ministry of Health and the Mexican Social Security Institute, according to a TrialSiteNews report highlighted by LifeSiteNews.

Earlier this month, as WND reported, a significant decrease in cases in India coincided with the national health ministry’s promotion of ivermectin and hydroxychloroquine treatments.

https://principia-scientific.com/covid-deaths-plunge-after-mexico-city-introduces-ivermectin/

 

Alle info

https://www.ivermectine.nu/

 

Dr John Campbell

 

 • Leuk 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

De reden dat Ivermectine niet gebruikt mag worden is heel simpel:

 

De huidige "vaccins" hebben een nood-goedkeuring zodat ze gebruikt kunnen worden terwijl de fase 2 en 3 testen nog niet afgerond zijn (dat zijn ze pas in 2023 namelijk). Zodra er echter een werkend geneesmiddel is, vervalt die nood-goedkeuring.

 

En aangezien we nu net zo lekker bezig zijn met mensen massaal in te spuiten met een of ander vaag experimenteel goedje, waar vele miljarden mee gemoeid zijn, kunnen we natuurlijk niet hebben dat een medicijn wat een paar cent kost en waarvan het patent inmiddels verlopen is, als effectief gezien wordt, ipv een "vaccin" van tientallen euro's. Dat is slecht voor de aandeelhouders!

 

Overigens lijkt Ivermectine ook uitstekend te werken om besmetting te voorkomen. Heel vervelend natuurlijk als we door de hele wereld even wat Ivermectine te geven, opeens heel Corona kunnen uitroeien. Geen "vaccins" meer nodig, geen "de IC zit vol" paniek en vooral: geen reden to "build back better".

 • Leuk 6
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Enki

jou eerste. Stelling is klink klaar gelul.
 

Het Europees medicijnagentschap EMA raadt het gebruik van ivermectine bij de behandeling van COVID-19 buiten zorgvuldig opgezette klinische studies af. Deze conclusie trekt het agentschap op basis van beschikbare, recente wetenschappelijke data die het gebruik van dit middel niet ondersteunen. Aanleiding voor het advies waren recente publicaties en berichten in de media over het gebruik van ivermectine bij COVID-19.

Onvoldoende wetenschappelijk bewijs

Laboratoriumstudies lieten zien dat ivermectine het vermenigvuldigen van het SARS-Cov-2 virus kan blokkeren, maar pas bij veel hogere concentraties dan de momenteel bij mensen toegestane dosering voor parasitaire infecties. Klinisch onderzoek liet wisselende resultaten zien. Sommige studies toonden geen voordelen aan en anderen wezen op een mogelijk voordeel. De meeste studies kenden echter beperkingen zoals bijvoorbeeld dat de ernst van ziekte van de deelnemers niet goed gerapporteerd was, dat er wisselende doseringsschema’s werden gebruikt of dat er andere medicatie tegelijkertijd werd gebruikt.

Veiligheid niet bekend

Hoewel ivermectine bij de goedgekeurde doseringen voor andere indicaties meestal goed verdragen wordt, kunnen de bijwerkingen toenemen bij de veel hogere doseringen die op grond van laboratorium nodig zouden zijn om het effect op het coronavirus goed te onderzoeken. Toxiciteit bij een hogere dosering dan is goedgekeurd, is niet uit te sluiten. Het EMA raadt daarom niet aan om ivermectine in te zetten tegen COVID-19 buiten zorgvuldig opgezette klinische studies. Meer goed opgezette gerandomiseerde studies zijn nodig om conclusies te trekken over in hoeverre ivermectine effectief en veilig kan zijn in de preventie en behandeling van COVID-19.

Andere toepassingen van ivermectine

Ivermectine tabletten zijn in de EU toegestaan als behandeling tegen bepaalde parasitaire infecties. Ivermectine-crème mag worden gebruikt voor het behandelen van huidaandoeningen zoals rosacea. Daarnaast is zowel inwendig als uitwendig gebruik van ivermectine als diergeneesmiddel toegestaan voor het behandelen van parasieten. Ivermectine is niet goedgekeurd voor gebruik bij COVID-19 in de EU. Het EMA heeft ook nog geen aanvraag voor goedkeuring van gebruik bij COVID-19 ontvangen.

 

https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/03/22/ema-raadt-gebruik-ivermectine-bij-covid-19-af-buiten-klinisch-studies

aangepast door Hermanusb
 • Leuk 1
 • Niet leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Hermanusb

Dit is het bekende verhaal dat wordt gebruikt om ivermectine in een kwaad daglicht te stellen. Er worden een aantal dingen gesteld in het stuk dat jij quote:

 • Er is onvoldoende bewijs dat ivermectine effectief is
 • ivermectine is mogelijk niet veilig bij hoge dosissen

Dit schetst een misleidend beeld van de realiteit. De effectiviteit is bevestigd door een overweldigend aantal onafhankelijke onderzoeken, uitgevoerd door partijen die geen financiële belangen hebben bij het geneesmiddel. Bovendien is het zo dat de dosissen die gebruikt worden bij de vele onafhankelijke gerandomiseerde klinische studies die inmiddels gedaan zijn naar ivermectine niet hoger zijn dan wat is goedgekeurd. In ieder geval zijn de doseringen die de FLCCC in hun protocollen heeft opgenomen in lijn met de standaard dosering voor andere aandoeningen waarbij ivermectine wordt gebruikt.

https://c19ivermectin.com/

Hier een peer-reviewed meta-analysis:

https://journals.lww.com/americantherapeutics/Abstract/9000/Ivermectin_for_Prevention_and_Treatment_of.98040.aspx

 

Het idee dat het alleen werkt bij extreem hoge dosissen is gebaseerd op een verkeerde interpretatie van 1 in-vitro onderzoek kort na het begin van de pandemie dat inmiddels weinig relevantie heeft, behalve dat het een eerste indicatie was dat ivermectine mogelijk effectief was.

 

Dit is dan ook waar ik naar verwijs in het eerste punt van mijn post: De officiële protocollen lopen ver achter. Waarom wordt hier niet naar gekeken door onze SWAB, RIVM en andere betrokkenen? Het bewijs stapelt zich op, maar actie ondernemen ho maar. 

aangepast door ertzor
 • Leuk 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

De MSM en de overheden doen er alles aan om het onzin te noemen. En veel schapen trappen er in. Maar het bewijs is ondertussen overweldigend.  Als er een werkend medicijn komt dan moeten ze stoppen met het het testvaccin wat er dankzij een noodwet is gekomen omdat er nog geen medicijn was. 

 • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 • Admin

Leuk gesprek weer mensen! Goed gedaan hoor. Het begon netjes, maar we kunnen het toch niet laten. Dit is langzaam aan het ontploffen en er is al vaak gebleken dat geen van beide kanten zin heeft om zich echt te verdiepen in de mening van de ander. Dit gaat op slot om verder geetter te voorkomen.

 • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...