Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
16 uur geleden, Paratoi zei:

Hij heeft een hoog AR15 gehalte met die rails, sling en stock. 
Wat is de penetratie capaciteit in blok gasbeton op 10 meter?

Haha hij heeft een hoog Tactical gehalte inderdaad. Met 130 LBS, toch een krachtige boog, maar een AR15 is het natuurlijk niet. Wel volledig legaal en met een 5 schots magazijn (uit te breiden naar 7 en nog meer gadgets), snel te laden en te schieten.

Qua inslagkracht zal je je verbazen. Er zijn natuurlijk al meerdere reviews hierover (tot op 30 meter nauwkeurig), maar dan ontneem ik je het plezier binnenkort de mijne misschien te kijken. In de review zal ik ingaan op alle specs.

Link to post
Share on other sites
21 uur geleden, OBL-Rien zei:

Ah, geïnspireerd door Jörg Sprave waarschijnlijk?

 

Hij heeft deze (oude) innovatie verbeterd en oorspronkelijk als "instant legolas" gebouwd voor een boog, en naderhand ook op kruisbogen toegepast.

 

 

De grote Jörg, of Joerg zoals hij ook wel eens genoemd word, van de Slingshot channel.

Aaah...geweldige Duitser met veel innovatieve ideeën die de wereld van boog en kruisboog in rap tempo aan het veranderen is.

Ik wilde de Cobra al in bezit hebben sinds hij op het idee kwam om er een magazijn op te zetten.

Geweldige samenwerking met EK Archery in deze, die zijn idee van het magazijn binnen korte termijn volledig geadopteerd had.

:)

  • Leuk 2
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...