Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Krav Maga dvd's


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 4 weeks later...

ik ken wel wat jongens die krav maga doen/ lesgeven op expert level enz. maar meestal kunnen die jongens net als itay gil goed vechten dankzij ervaringen in andere vechtsporten.

ik blijf erbij dat krav alleen een goede vorm van mzv (militaire zelfverdediging) is. alleen de meeste top instructeurs zijn goede freefighters/ israeli jiujitsu jongens.

ik vind de benadering van Itay wel goed te meer vanwege zijn achtergrond

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Ik ben ook van plan een vechtsport te gaan doen, ter verdediging van lijf en leden, en samen met mijn kinderen Alex(12) en Lisa(10).

In een ver verleden heb ik karate en pentjak-silat (ben de naam van de stijl zelfs vergeten, ik geloof petjoet of zoiets), maar ik denk niet dat ik daar nu nog iets mee kan... ik ben geen vechter van nature.

Krav-maga lijkt me wel effectief, een snelle uitschakeling van de aanvaller. Of heeft iemand betere suggesties?

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Idd. Hier en daar wordt er krav maga gegeven voor kinderen. Dit is nog niet helemaal op vechten gericht maar meer op eigenwaarde, voorkomen en dergelijke dingen.

Zodra het bij mij in de buurt iets komt voor de kinderen gaan de mijne er ook op. :D

Link to post
Share on other sites

@JohnVonSchultz ik heb geen ervaring met Krav maga , maar voor degene die interesse in die zaken hebben bij ''Torrent '' (is een peer to peer dowloader , je kan mutorrent daarvoor gebruiken om te downloaden )

kan je een heleboel erover vinden , zowel videos als pdfs ed krav maga maar ook akaido tai chi karate etc er staat van alles

zo maar een voorbeeldje ;-)

http://kickass.to/search/krav%20maga/

gr will

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...