Ga naar inhoud
GENEGEERD

Atoombommen bij de BOL


Tom

Aanbevolen berichten

Zit al enige tijd een mooi plekje als BOL te zoeken in het Moezeldal bij het plaatsje Cochem een mooi plekje met water en niet te ver van huis. De huidige plek in het Thüringer wald nabij de Schneekopf heeft wel diverse nadelen zoals snel ingesneeuwd met name de toegangsweg naar het hogere gebied.

 

En natuurlijk de Russen op steenworp afstand en ze zijn de plek nog niet vergeten, immers de Schneekopf was in de DDR tijd een grote radarpost en verboden gebied. Meen de grootste radarpost van het oostblok.

 

Aber nu, heb al een mooie locatie, al diverse keren op vakantie geweest en lees nu dat de Amerikanen er 20 atoombommen in de buurt klaar leggen. De Russen ook niet op hun achterhoofd gevallen hebben de plek direct als doelwit met hoge prioriteit getagd (bij een escalatie).

 

De plek

 

Büchel Air Base is een militaire luchtmachtbasis van de Luftwaffe in Büchel (Duitsland), in de buurt van de stad Cochem en op ongeveer 45 mijl van Spangdahlem Air Base. Het is de thuisbasis van de Taktisches Luftwaffengeschwader 33

 

 

 

De atoombomnen

 

B61-12 The Most Dangerous Nuclear Weapon in America's Arsenal

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/the-most-dangerous-nuclear-weapon-americas-arsenal-13433

 

 

 

 

Wie zegt dat allemaal?

 

Op 21 september, melde de Duitse nationale tv-zender ZDF dat de VS zal stationeren 20 van de volgende generatie geavanceerde nucleaire bommen van het type B 61-12 aan de Duitse Bundeswehr airstrip en speciale wapens opslagplaats Büchel in Rheinland-Pfalz, een radioactieve steenworp afstand van Cochem in het Moezeldal.

 

 

Begint WW3 in de het mooie Moezeldal? bij mij toekomstige BOL in mijn achtertuin.

https://www.google.nl/search?q=cochem&hl=nl&rlz=1T4NDKB_nlNL594NL594&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCKKrq4iEncgCFURzcgod7HQHLQ&biw=1024&bih=497

 

Ik wil eigenlijk niet wijken voor deze vuile bommen, wat te doen.

 

 

 

 

 

Voor uitgebreide info

http://beforeitsnews.com/alternative/2015/09/germany-to-be-a-nuclear-ash-heap-f-william-engdahl-3220942.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Pfoe, dat is nogal een sloot aan negatieven waar dan weer een hele hoop positieven tegenover moet staan om alsnog te beslissen die locatie als BOL te houden.

Mijn persoonlijke mening is; Get the F*** Outta there!

 

Laat er wat berekeningen op los en ga buiten de gevarenzone een soortgelijke plek zoeken. Al worden de gevarenzones binnen de Europese grenzen wel steeds schaarser...

*ga weer even verder lezen in je linkjes...*

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben nu op zoek naar het bewuste Duitse filmpje waarin ze dit ook beweren,,, maar mijn Duits is dusdanig slecht dat ik er wellicht overheen luister. Kan je eens mee zoeken ? om te verifiëren dat het ook werkelijk op het nieuws in Duitsland is geweest?

Ik zoek zo: https://encrypted.google.com/search?q=ZDF+TV#q=ZDF+TV+21+september

 

Heb al iets gevonden: http://www.zdf.de/frontal-21/stationierung-neuer-us-atomwaffen-in-deutschland-russland-beklagt-verletzung-des-atomwaffensperrvertrages-40197860.html

Vertaling van Google is lachwekkend btw...

 

Voormalig staatssecretaris van Defensie, Willy Wimmer (CDU), waarschuwt voor nieuwe "aanval opties tegen de Russische Federatie" door de nieuwe kernwapens in Duitsland en Europa: "Dit is een bewuste provocatie van onze Russische buur."

Dat bedacht ik mij dus ook... :/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou absoluut niet in de directe omgeving van een militair complex mijn BOL willen hebben omdat dat altijd een doelwit zal zijn. En niet alleen ten tijde van een (dreigende) oorlog maar zeker ook vanwege terroristen en activisten. Met name de laatste groep zal zich gaan roeren als het idd klopt dat er kernwapens opgeslagen liggen of gaan worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die kernwapens liggen allemaal in WS3 systemen deze kluizen zijn goed elektronisch beveiligd. Er werd ooit gekozen voor bovengrondse opslag maar door de grote maten van veiligheid / beveiligings operatie om die dingen van de WSA naar de basis te krijgen werd later besloten ze in de grond te bouwen.

 

En een kwaad willende die bij deze wapens wil of zal komen zal op een verschrikkelijke vuurkracht stuiten van speciaal getrainde bewakers.

 

https://www.nrdc.org/nuclear/euro/euro_pt1.pdf

 

WS3-20control-20panels.jpg.685ad847df7f92364948917a5baca76e.jpg

 

WSA kleine brogel

 

KBAB2.jpg.8c5ce5b964e745b1de4b90aae8e092a9.jpg

 

WSA volkel nooit gebouwd

 

VABSAS2.jpg.ab1c6f2a6be26c2e5dd130cb91130002.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Tom ik vraag me af in hoeverre een nucleaire installatie/aanval een bedreiging voor je BOL vormt. Gezien de grote hoeveelheid aan kerncentrales in Europa lijkt me deze dreiging ook iets wat je moet meenemen in je BOL lokatie. Dan kom je eigenlijk tot de conclusie dat in een straal van 200Km je nergens veilig bent voor nucleaire gevaren. Er zijn zo'n 143 kerncentrales in Europa..... Zie het plaatje.

[ATTACH=CONFIG]21061[/ATTACH]

 

Aanvulling: Check dit boek eens. Je hebt meer kans dan je denkt.... http://www.amazon.de/Nuclear-Risks-Preparedness-Unabridged-Revised/dp/0990485633/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443598420&sr=8-1&keywords=nuclear+risks+and

Link naar reactie
Delen op andere sites

DDR radar Buzzer 4625 KHz af en toe de woodpecker op meerdere HF korte golf frequenties.

 

Waarschijnlijk, maar Der Brocken en Der Schneekopf waren belangrijke luisterposten tegen de NAVO. Het waren de oren van het oostblok.

 

Radio technische verkenning (ELINT) Er werd onder meer de NAVO-oefeningen 'HERFST FORGE' en de NAVO AWACS 'afgeluisterd'; Accent was ook de Ramstein AFB. Ook kon er de luchtverdediging raketsystemen en NIKE HERCULES HAWK worden waargenomen.

 

Maar nu is de omgeving van de Schneekopf een mooi wandelgebied en een restaurant in de toren.:cool:

Je hebt er een mooi uitzicht en je kunt kijken via de webcams http://www.schneekopf.tv/

 

Een aardig plekje voor een BOL in het dichsbijzijnde dorpje Gehlberg. Zit je op bijna 1000 meter hoogte. Nadeel is de bereikbaarheid in de winter, de kleinere wegen zijn dan moeilijk bereikbaar.

 

En al eerder gemeld er is een oud vakantiepark te koop

http://www.vakantieparkgehlberg.nl/index.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tot het jaar 2002 hield ik hele lijsten van nummer stations, en de uitzendingen van deze niet zeggende stations met hun rare muziekdoos geluiden en stemmen bij. Die soms dik over normale radio op de HF band heen gingen en aan het einde van een commerciële uitzending een nummer station opdook was altijd een bijzonder iets. ( E5 Cynthia ) maar ook de Swedish Rhapsody en duistere Stasi gong.

 

Ik heb altijd bijzondere grote interesse gehad voor het NSA station teufelsberg ( duivelsberg)

 

Hier had de Amerikaanse geheime dienst (National Security Agency) een van haar grootste afluisterstations op de top van de heuvel, als deel van een wereldwijd netwerk, genaamd ECHELON. Vanaf "De heuvel" (The Hill), zoals het bekend was onder de militairen, werd 24 uur per dag gewerkt. De locatie was gelegen in de Britse sector van West-Berlijn. De eerste gebouwen werden eind jaren ’50 gebouwd. Op verzoek van de Amerikanen werden inmiddels aangelegde skiliften verwijderd. Het station was in bedrijf tot de val van de Berlijnse Muur.

 

Hier onder wat foto's nou de vandalisme is er verschrikkelijk geworden door de jaren heen.

http://www.lovethesepics.com/2011/08/abandoned-nsa-listening-station-on-devils-mountain-berlin/

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...