Ga naar inhoud

OmeDries

Lid
 • Aantal items

  92
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Twente
 • Interesses
  Scheikunde
 • Beroep
  Bijles Chemie

OmeDries's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

46

Community reputatie

 1. Energie = 0.5mv². De massa maakt wel uit ja, maar het gaat hier vooral om de snelheid. Het is te hopen (als hij inslaat) dat het met 10km/s gaat en niet met 70km/s .
 2. Ik ben allergies voor nikkel. Ik mag een euro-munt niet te lang in mijn hand houden. Naja, na SHTF is de euro toch verleden tijd.
 3. Zo zwart/wit is het niet in de natuurkunde. Ontvangst van radiosignalen is in een kooi van Faraday daarom niet mogelijk. Het uitzenden van radiosignalen door een zender met antenne in een kooi van Faraday is ook niet mogelijk. Allerlei stoorvelden, zoals van bliksem, hebben in een kooi van Faraday geen invloed; vandaar dat kritische natuurkundige experimenten vaak in een dergelijke kooi gedaan worden. Een dichte auto werkt als kooi van Faraday, maar vanwege de grote ramen is ontvangst van hoge frequenties zoals voor GSM (golflengte 33 cm) in de auto nog wel mogelijk.
 4. ... Omdat er een meisje op die foto staat?
 5. Dat je een euro betaald en niet 0,825 is niet vanwege de premium maar vanwege belasting.
 6. Ik vind dat de grieken nog geen inspraak hebben verdiend, laat staan in geld...
 7. Yes! Dan kunnen we weer hilarisch lachen en leren tegerlijkertijd! Geweldig is dit programma! Am I nuts or are you?
 8. Ik ben benieuwd hoeveel van ons het echt een keer gaan doen. Of dat nou is omdat ze het willen of omdat ze moeten. Wij zitten hier er nu allemaal over te praten, maar wel achter de PC/tablet. Ik ben benieuwd. Ik zou het zelf willen doen, maar dan moet ik nog veel leren. Overigens dan wel met 2 of 3 vrienden. Dat lijkt me helemaal tof. Tot die tijd blijf ik een PC-survivalist.
 9. Logisch dat iedereen er zo'n moeite mee heeft, het is ook onnatuurlijk voor een mens om een half jaar alleen te zijn. Wij zijn kudde dieren, Vroeger leefde de mens in roedels van 20 à 30 personen. Kinderen, mannen, vrouwen, stamoudsten. Ze waren niet altijd bij elkaar, maar waren een familie. We never survived on our own, we survived together.
 10. Volgens mij werkt het niet precies zo. Degene die print mag het niet zomaar uitgeven, die mag het uitlenen. De rente (op dit moment bijna 0%) mag de centrale bank zelf houden. Net zoals bij een hypotheek, de bank print, afgelost geld wordt verbrandt.
 11. Kunt u mij uitleggen waarom de elite daar gebaat bij is?
 12. Spiritus is ideaal als aanmaakmiddel. Gewoon een paar klokjes spiritus en woem, VUUR! Bovendien is het heel brandveilig.
 13. Spiritus. Minstens 10 liter spiritus.
 14. Dit bevestigd wat wij weten. Mensen gaan plunderen zodra het ze wel moeten. Er zijn dan geen sociale normen meer. Logisch reactie, de aarde heeft er 3 miljard jaar over gedaan om dat er bij ons in te krijgen. Instinct.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...