Ga naar inhoud

Nature

Lid niveau 2
 • Aantal items

  324
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nature's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

82

Community reputatie

 1. mijn oudste dochter is 6 en kreeg huiswerk online. Ook oefeningen voor aankomende testen staan hierop. Ze krijgen in het begin van het schooljaar een paswoord voor de website. Bij sommige oefeningen staat er een klokje dat aftelt en naar het einde toe zelfs begint te piepen naarmate de tijd bijna om is. Zij kan niet rekenen onder druk en dit helpt dus niet. Ze kijkt meer naar het klokje dan naar de oefening waardoor ze hierop slecht scoort.
 2. @GuywithAplan @Raycoup het geeft idd weinig licht. Ik gebruik het gewoon 's avonds als schemerlichtje. Ik heb geen last van geur. En heb alleen zwarte rook als ik de wiek te lang laat.
 3. Ik heb deze soort olielampen en tot hiertoe nog geen problemen mee gehad. (hout vast houden)/
 4. Hoi Marten Alvast welkom op het forum! Tof dat je hier je eerste stappen zet naar het preppen toe. Voor we je kunnen helpen zal je eerst moeten weten waarvoor je wil preppen. Voor een overstroming, economische crisis, oorlog, ... Het best is te starten met een basis zoals een EDC dat is een Every Day Care pakket. Meestal heb je dit al zonder dat je het echt beseft. Wat neem je mee als je een hele dag weg bent? Zorg ervoor dat je altijd een flesje water op zak hebt, wat te eten, een kleine ehbo, ... Ga je met de fiets naar school? Dan kan een fietsherstellingskitje en een regenponcho ook wel handig zijn. Maar neem eerst even de tijd om rustig het forum door te nemen. grtjes Nature
 5. Ze steken nog wel in hun blisterverpakking waar de naam en vervaldatum op staat. Alleen niet in het kartonnen doosje.
 6. Ik heb in mijn EDC een leeg vitamine potje. Hierin steken: 1 veiligheidspeld 4 allergie pillen 2 ibuprofen 2 motiliums Er raakt eigenlijk redelijk wat in zo'n potje. Maar zo hoef ik niet alle pilletjes in hun verpakking mee te nemen en raken ze niet beschadigd.
 7. Is dit misschien een oplossing? Het is tijdelijk maar er zijn lege winkels en woonruimtes die verhuurt worden aan zeer goedkope prijzen tot ze verkocht worden. Zo voorkomen ze dat winkels en huizen soms jarenlang leegstaan en te verkommeren. Zo kan je een prep pop-up winkel maken en bv om de 6 maanden of 1 jaar op een andere locatie in Nederland of België staan. Een goede manier voor naambekendheid. http://be-nl.cameloteurope.com/
 8. Via zoeken heb ik nog niet veel info gevonden op dit forum. Hoelang kan je rijstwafels eten na tht datum? Ik heb net enkele pakken gekregen maar die zijn al een half jaar over datum. Het zijn droge rijstwafels met zeezout.
 9. Ik wil ook wel graag zo'n setje.
 10. De biodroom op linkeroever te Antwerpen heeft ook een leuk concept. Per half uur dat je er helpt krijg je een stempel. 4 stempels kan je inruilen voor een oogst naar keuze of een eigen zak. Dit zijn bouwafval zakken die ze gebruiken om in te planten. Je behoud dan ook de volledige oogst van je eigen zak. Je mag maximum 4 zakken hebben. Je kan er ook workshop volgen zoals leren manden vlechten en confituur maken. http://www.dna.be/biodroom/over-biodroom http://www.bliss-magazine.be/nl/pagina/14-30-391/biodroom_-de-leukste-moestuin-van-antwerpen.html
 11. Bedankt @Communicator Is er eigenlijk een mogelijkheid om simpele posts als dit te verwijderen als je een antwoord hebt gehad?
 12. Nature

  Skyline sm-2010

  Ik vond deze 2de hands maar weet nog geen prijs. Maar voor ik hiernaar informeer zou ik graag willen weten of dit de moeite is. En zijn er nog vragen die ik erover moet stellen voor ik het aankoop? En wat is de gangbare prijs? Ik heb nooit eerder met dergelijke communicatie toestellen gewerkt en ben er dus een complete noob in. Maar als de prijs meevalt, kan het geen kwaad om dit in huis te hebben, denk ik.
 13. @gebruikersnaam Dat ziet er idd stabieler uit. Ik heb hier niet direct een axion in de buurt maar ga zeker eens rondkijken naar dit model. @Communicator Buiten een vuurtje stoken zal niet gaan want ik heb geen tuin. Het is ook niet zo zeer voor een zware shtf maar voor eentje waar bv een hele wijk zonder stroom of gas komt te zitten door bv een storm of panne in de centrale.
 14. Ik dacht dat dit misschien wal handig zou zijn voor een Bug in. Geen gevaarlijke out door campingvuurtjes voor in huis (Ik heb wel al deze kleine gasbrandertje). Maar wat heb ik nodig om dit te laten werken tijdens bv een elektriciteitsstoring? Een simpele zonnelader zal niet sterk genoeg zijn. Nu ik weet dat er al meerdere gelijkaardige vragen zijn maar ik zie door het bos de bomen niet meer en snap nog steeds niets van elektriciteit. http://nl.aldi.be/aldi_elektrische_kookplaat_48_5_1041_12253.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...