Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Bus-lane

Lid
 • Aantal items

  147
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

101 Uitstekend

Over Bus-lane

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Bus-lane

  Extreem weer

  Zulke verkeersborden en lantaarnpalen heb ik nog niet gezien in Amsterdam maar misschien vergis ik me
 2. http://media.tpo.nl/2015/08/11/dit-is-de-toespraak-die-journaal-gijzelnemer-tarik-z-wilde-houden/ Sommige dingen kloppen al niet bijv. De studio's van rtl zitten al heel lang niet meer in aalsmeer.
 3. En niet te vergeten de emotionele schade
 4. Sinds een aantal jaar moet je verplicht een naam invoeren en een wachtwoord invullen om in te loggen. Dat is natuurlijk niet voor niets, zo weten ze precies wie er gebruik maakt van de computer.
 5. Niets nieuws gebeurd wel vaker
 6. Veel zal er niet inliggen, ik denk dat ik een kleine kluis neem. Het is meer het idee dat het veilig ligt en dat ik een vaste plek er voor heb. Het is ook voor de schoonmaakster wel handig dat sommige dingen te dicht zijn.
 7. Bus-lane

  kluis

  Ik ben ook aangestoken door de zilverkoorts en zoek voor de opslag ervan naar een goede kluis. Zijn er nog kluisjes bij banken beschikbaar tegen een redelijk tarief? Wellicht thuis opslag ook voor belangrijke papieren wel handig. Wat voor merk? Classificaties?
 8. Lijkt me dat een gepantserde auto is, misschien nog stealth vanwege de schuine hoeken
 9. Zou het ook uitgaan, als je er zak bevroren bitterballen ingooit?
 10. Op eBay staan ze goedkoper echter verzendkosten. Hoeveel heb je er nodig?
 11. Bus-lane

  SHTF bus

  Een stadsbus hoef je nog steeds geen gordels je mag zoiets zonder problemen van Den Helder naar Maastricht rijden als je wilt. Hij is alleen begrenst op 85 kmpu
×
×
 • Nieuwe aanmaken...