Ga naar inhoud

six-shooter

Lid niveau 2
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

six-shooter won de laatste dag op 6 augustus

six-shooter had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    NL
  • Interesses
    Survival, psychologie, communicatie-techniek, koken, ICT, EHBO/BHV.
  • Beroep
    Zorg
  • Homepage
    https://blog.six-shooter.nl/

Recente bezoekers van dit profiel

350 profielweergaven

six-shooter's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

14

Reputatie

  1. Heeft iemand hier wel eens een campervan gekocht met een lening? enig idee wat een goede partij is om een lening bij af te sluiten?
  2. Gelukkig heb ik lang in de zorg gewerkt en heb ik wel een okey mensenkennis Dit zal me enorm gaan helpen. Hiernaast zal ik of bij een vriend, of in een camper terecht komen, dus dit scheelt enorm. Hiernaast heb ik een inkomen en veel vrienden door het hele land heen (en wat andere landen hieromheen) waar ik terecht kan.
  3. Oh zeker, dit forum is voor mij nu een virtele 'diamond in the rough'. Leuke mensen, en doorgaans toch down to earth. Iets wat op preppers-fora niet vaak voorkomt helaas. Ik ben nu al 15 jaar ingeschreven in Den Haag en omgeving, 1 jaar Utrecht, en heb nog twee nationale-sites voor woningen waar ik op ingeschreven sta. Hopelijk vind ik ooit weer een huisje in/of rondom Utrecht. Maar tot die tijd is het daadwerkelijk survivallen voor me. Ik ben nu persoonlijk in contact met een paar mensen van hier. en ben bezig gegaan met het schrijven van een eigen survivalboek. Ik wil in dit boek vooral dingen toelichten op sociaal vlak, wie kies je voor je team, wat is de ideale grootte voor het team, wat is de kennis die iedereen idealiter heeft, hoe communiceer je, wat zijn de groepsregels etc, etc.
  4. Zo, lange quote, even de situatie uitleggen. Ik ben 2.5 jaar geleden uit elkaar gegaan met mijn partner, na 9 jaar samenwonen. Ik had snel onderdak nodig. Ik had toen al een goede vriend die een extra huisje in utrecht had, hij gebruikte het huis amper, dus ik mocht daar gratis wonen tot ik een baan had (ik studeerde toen). na twee maanden had ik een baan, en ging ik (weinig) huur betalen (normaal 2500/maand, ik 1100). hij loopt nu ongeveer 2.5 jaar verlies op me, en is nu zelf net gescheiden, hij wilt zijn extra huis (die waar ik in woon) nu verkopen. Legaal gezien kan hij mij er niet uitzetten, maar, het is ook een goede vriend van me die ik niet wil ge/misbruiken. Kortom, ik ben blij dat ik een fantastische woning heb mogen hebben afgelopen jaren, maar mijn tijd zit er helaas gewoon op hier. En eigenlijk vind ik dat op zichzelf niet erg. Het was een noodoplossing na een pijnlijke scheiding. Tijd voor iets dat van mezelf is, en zo voelt.
  5. Link veranderd naar: https://mealie.six-shooter.nl Enkele survival-dingen toegevoegd. En nu met selecteerbare hoeveelheid porties op sommige recepten!
  6. Medische kennis, zoals EHBO/BHV/Noodverwondingen verzorgen (steken/schotwonden). Survivalkennis (vuur maken, hut bouwen, water verkrijgen). Elektra (vanuit ICT en nerd achtergrond). Communicatie (als leiderschap/management vanuit de zorg, social worker en psychologie-achtergrond). Krav Maga. Weet hoe vuurwapens te gebruiken en onderhouden.
  7. Over enkele maanden ben ik wellicht dakloos (mijn verhuurcontract loopt af, en mijn huurbaas gaat het pand verkopen). Ik ben al sinds oktober opzoek naar een woning/kamer, maar geen geluk. Ik ben mijn bugoutbag aan het instellen voor dakloosheid.
  8. sowieso moet je een bunker bouwen op grond hoger dan zeeniveau.
  9. Een vriendin van me heeft Carbon Fiber haringen. weegt praktisch niets.
  10. Ik ga binnenkort een grotere tas uitzoeken. momenteel heb ik zoiets Plaatje. met een extra medkit tas eraanvast, en een militaire waterfleshouder+veldfles. En een grote camelbag erbij. Dit is mijn huidige tas: Inhoud: Camelbag + waterfles: 5 liter water Medkit met o.a. - medic epuipment/medicaties - Condooms (houden veel water) - tekenpen - Dextro - Disinfectiedoekjes - Compressgaas - Verband - vingercondooms (voor wonden op vingers) - (blaar)pleisters - antibiotica - Paracetamol - Ibuprofen - Immiodium ETC Elektra: - Solar-panel (uitklapbaar, USB) - powerbank (USB) - noodradio (USB) - LED Zaklamp (USB) Survivalkit - Flint & steel - vergrootglas - lifestraw (goed voor 1000 liter water filteren voor bacterien) - 2x Multitool - survivalschep - 500ml Zippo Vloeistof - Zippo - marinefluitje - Tampons (handig voor vuur maken) - aluminium nooddeken Extra - Zaag - Dolk met compas - extra compas - Kleine pan/pot voor open vuur - zipties - 10m touw Kleding - leren motorhandschoenen Toekomst - Tent - Slaapzak - Matje Hiernaast draag ik altijd twee survival armbandjes met elk 10 paracord en een mesje erin verwerkt.
  11. Veranderd naar mealie.six-shooter.nl Voor het gemak.
  12. Benzine heeft, afhankelijk van welke soort, een maximale houdbaarheid van 2 jaar. sommigen zeggen zelfs een half jaar.
  13. Ik heb ooit geleerd dat tampons enorm goed werken. het is samengeperst katoen, enorm droog, en watervast verpakt! Ik heb er altijd een zooitje in mijn survivalkitje die ik standaard aan mijn rugtas heb. Af en toe ook nog iemand blij kunnen maken die ze voor het originele doel nodig heeft!
  14. Heya, Ik heb laatst een uitklapbaar solar-panel gekocht. Deze laadt in de zon een stuk minder goed op dan geadverteerd. maar, zal in een dagje zon zeker mijn 10.000MaH powerbank kunnen opladen. Daarmee kan ik mijn zaklamp/noodradio/usb-aansteker/walkietalkie opladen. Op ten duur zal ik liever een beter solar-panel hebben, en een grotere powerbank. Maar dit zou in theorie in elk geval moeten werken als je de zon mee hebt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...