Ga naar inhoud

Sanna27

Lid
 • Aantal items

  121
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Sanna27's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

55

Community reputatie

 1. Vet is inderdaad goed voor je, maar houd de omega 6 en omega 3 verhouding dan wel in de gaten. Ideaal zou die 1:1 tot maximaal 3:1 zijn. Teveel omega 6 in verhouding tot 3 werkt ontstekingen in de hand en nog veel meer.. Omega 6 zit vooral in plantaardige vetten en oliën. Omega 3 zit oa in vis en chaizaad (deze wel pletten met de vijzel anders neem je het amper op) Biologisch vlees en zuivel bevat over het algemeen meer omega 3 dan reguliere producten. Ook zijn er omega 3 verrijkte eieren te koop, bij de jumbo oa.
 2. https://www.facebook.com/tarik.zahzah/about geruchten op twitter dat dit hem is...
 3. dit is hem mogelijk https://twitter.com/Cynthessizer/status/560896152930107393
 4. niet als je het de komende dagen doet. Dat bedoelde ik:)
 5. te laat ben je niet, kwestie van een middagje boodschappen doen...
 6. Ik neem aan dat die camera wel ontsmet is naderhand.. Het is juist belangrijk dat dit soort taferelen gefilmd worden, zodat men inzicht krijgt in de situatie en de ernst ervan inziet!
 7. Exact! Daarom heb ik respect voor zulke mensen, die nadenken en doen wat nodig is op het moment.
 8. Wat een held die man, daar heb ik nou respect voor!
 9. dan kun je het alsnog wel krijgen.. Kennis van me zou voor een half jaar vertrekken voor vrijwilligerswerk naar Afrika..helaas moest zij al snel weer naar huis vanwege malaria. Ze was heel erg ziek.
 10. Ik had de kleine lettertjes gelezen ja, maar ik deel die mening in deze niet . Als ze alsnog overlijden oid, tja dan kun je snel je conclusie trekken. Maar ik persoonlijk denk, dat in het geval van een positieve test, het wel naar buiten gebracht zou worden (in dit geval) , en ondertussen de risico's flink gebagatelliseerd..
 11. Goed nieuws dus! Nu moeten die artsen de incubatietijd nog afwachten...
 12. Als hij ebola zou hebben, dan moeten we blij zijn dat hij zich snel heeft gemeld en dat hij in isolatie zit. Hopen voor de beste man dat het 'gewoon' malaria ofzoiets is.. Wat betreft het immuun zijn na overleven, als je een keer griep hebt gehad kun je daarna nogmaals griep krijgen.. zij het een andere variant. Dito met Ebola gok ik...
 13. ik heb het ook ergens gelezen, dat er blijvende complicaties kunnen ontstaan na genezing van ebola, zoals verminderd zicht of blindheid. Ik kan het alleen ook niet meer vinden:rolleyes:
 14. Het zijn wel helden hoor! Duimen dat ze niks heeft.. wat zal dit zenuwslopend zijn pff.
 15. hmm geloof er niks van dat het malaria is, what are the odds...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...