Ga naar inhoud

DutchPointOfView

Lid
 • Aantal items

  142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Groningen
 • Nieuwsbrief
  Nee

DutchPointOfView's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

44

Community reputatie

 1. wortels en aardappels zijn geen groenten volgens mij
 2. Wortels kunnen een aantal weken liggen, mits in het donker.
 3. Voedsel verbouwen, vissen/jagen, of dieren houden. Na 2 jaar valt er waarschijnlijk niet veel meer te stelen :-p waarschijnlijk ook niet veel mensen over om van te stelen. Wat is het shtf scenario?
 4. Leuk, dat je dit met ons deelt. Gelijk heb je dat je het fontein water niet helemaal vertrouwd voordat je research er naar doet. Het kan inderdaad zijn dat er van alles door gemengd word, wie weet. Gezondheid is het allerbelangrijkste. Success @phaelin
 5. Ik gebruik nooit lichte pijnstillers, omdat ik nooit verschil voel in pijn, ik heb wel tramadol liggen in geval van serieuzere pijn.
 6. Ik denk juist doordat wij minder ervaring hebben dat de noodzaak van goed spul meer nodig is. @Keyser Suze maakt goede punten. Dan zit je naar 1 keer gebruiken wel weer zonder hé, mischien goed voor de bugout bag, maar zou denk ik toch wel wat beters in huis hebben, mochten er werkelijk veel verwondingen gebeuren.
 7. paracord.nl heeft ook een groot assortiment, mill en commercieel. (tot typeIII)
 8. * hoofd deksels - voor hitte en kou, vooral als je kaal bent is hitte een gevaar. * Square Shawls - pff heeft zoveel functies, zoals hooddeksel, gezichts-bescherming, warmte, signaleren, nood-verband, zakdoek, wc-papier xD, plunje zak, filter, etc. * Kompas - Veel denken wel zonder te kunnen, maar wat als je juist de bekende wegen wilt vermijden en niets anders ziet dan velden, bossen etc dus geen duidelijke herken punten hebt. vooral snachts, en dan heb je ook mensen die zeggen niet te reizen.... werkelijk? is bereid zijn op het onverwachte niet een groot deel dat bij preppen hoort? * Entertainment - spelletjes, instrumenten, etc. * Condooms - Nee niet als voorbehoeds middel, ze zijn super licht, heel klein en water bestendig, en ze rollen heel groot uit. de BOB in dus. * schrijfgerei - pennen, potloden, watervaste stiften, spuitbus, papier - communicatie, markering, recreatie, etc.
 9. Gisteren Take Shelter gekeken, ondanks dat het om een schizofrene kerel gaat, vond ik het toch wel een interessante film. Doordat zijn medische toestand niet bekend was bij de anderen, was het wel interessant te zien wat voor slechte reacties hij kreeg van de mensen om zich heen op het feit dat hij begon te preppen voor een tornado.
 10. Een nog ongeneselijk virus, de kans dat een pandemie uitbreekt is toch wel reëel
 11. Als agenten zich hier ook zo zouden gaan gedragen, zouden wij er gewoon om heen staan met onze achterlijke cameraatjes terwijl er iemand kapot getrapt word. Dan prefereer ik toch de reactie van de Chinezen. Uiteraard zouden mensen er in moeten springen om het te stoppen, en niet actief agenten dood gaan slaan. Gelukkig zijn soortgelijke acties van onze polities nog zeldzaam.
 12. Denk dat het een goed idee is om duidelijk te maken dat preppers er zijn in alle soorten en maten, met totaal verschillende ideen, moralen, overtuigingen, etc. Zoals al eerder gezegd is, een prepper kan eigenlijk iedereen zijn, een gewoon mens die zich realiseerd dat zelfstandigheid en voorbereiding altijd verstandig is.
 13. Tja dit is de auteur xD infowars presentator. Ben ook niet bekend met MERS, zeker een goed idee ons hier wat in te verdiepen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...