Ga naar inhoud

G-Class

Lid
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

G-Class's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

37

Community reputatie

 1. Ziet er best aardig uit. Het eten en drinken haal je dan bij de MacDonalds? Grapje...... Ik zou dus nog iets van een brandertje, waterfilter, etc willen zien, i.p.v. een zaag bv. Maar dat is de eeuwige discussie tussen EDC en BOB denk ik.... Je bent in ieder geval goed bezig!
 2. Ook heb ik ooit in de jaren '90 een Renault 25 gereden. Dik 4 ton op gas en geen enkel probleem......nou ja: ze trilde wat bij 190 en hield in bij 200:mad: Je kunt dus ook voor de eerste serie Espace gaan en dan liefst met de 2.2 of de Diesel. Zolang je maar afblijft van alle moderne electronische schnick-schnack!
 3. Ik kan eigenlijk niet reageren, maar als ik dat budget en eisen had, dan ging ik voor een Mutipla........ Serieus:cool:
 4. G-Class

  De zaak Demmink

  Met jou kan ik praten! Hier rammelt het aan alle kanten en 'we' geven ze een vette beloning. Waar het ooit ook rammelde? En dan in letterlijke zin? Bij de waxinelichthoudergooier (mooi voor scrabble), en die ging mooi achter de tralies.....
 5. @f150 Het is een prachtonderzoek. Echt waar. Maar, ik simpele boerenlul kijk wat er op mijn kassabon staat, ook al zeggen heel veel onderzoeken dat die kassabon liegt:mad:
 6. .......Was ik even vergeten, want dat doen we in NL niet meer........ Uit eten! Scheelt enorm op de prijs en je hebt het gevoel nog klant te zijn in plaats van "iets wat je uit kunt melken"..... Ja, ik weet het: Ik wil graag verhuizen, maar Rutte CS heeft de overwaarde van mijn huis ergens buiten de grenzen weg gegeven:mad:
 7. Wat is er dan goedkoper, naast de brandstof? Bijna alles! Drank, rookwaar, cosmetica, vlees(waren), dierenvoer, zelfs het genoemde brood in het artikel is aantoonbaar goedkoper (en lekkerder) dan in NL of B....... Kwak, kwak!!!!! Oh nee: tuut, tuut, boink, boink.....
 8. Ik zag het gisteren ook in de krant, en was weer een WTF momentje van de dag:confused: Ik doe al dik 30 jaar diverse boodschappen bij onze Oosterburen en niet alleen tot volle tevredenheid van mezelf, maar ook van mijn porte-met-niks...... Het geeft mij een beetje het gevoel van "Wij van WC-Eend......" Is net zoiets als de CPB-cijfers die ineens prachtig zijn....Ze vergeten wel te vertellen dat ze andere rekenmethodes hanteren:confused: Allemaal dus prachtig zo vlak voor de verkiezingen!
 9. G-Class

  De zaak Demmink

  En recent werd bekend dat Kalbfleisch niet alleen vrij-uit ging, maar ook TONNEN schadevergoeding heeft gekregen....... Gewoon doorlopen mensen! Niks aan de hand:mad:
 10. Ik ben ook al een poosje aan het nadenken over de DC-4. Ga hem/haar maar kopen denk ik:) Hier nog een (Duits-talige) link over het slijpen van messen. Er zijn meerdere delen en ik kan ze je aanbevelen. Die DC-4 zou ik dan ook alleen voor in mijn rugzak/EDC kopen. Veel kijkplezier: https://www.youtube.com/watch?v=grNNF7VFxzs
 11. Ik zorg voor voldoende voorraad in zowel Bug In als Bug Out location. Daarnaast een welgevulde en gevoede BOV. Met een rugzak redt je het als twintig-jarige ook niet meer dan een week, of je moet de mazzel hebben dat je in een gebied zit met overmatig voedsel en water.....
 12. G-Class

  De zaak Demmink

  Zoals gewoonlijk: niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen.......... Deze zaak loopt al jaren, maar is niet "in het nationaal belang" Ondanks een shit-load aan bewijzen en al wat er nog boven water komt, gaat dit met een dooddoener uit, let op mijn woorden:cool:
 13. Ik weet nog niet op welke plek, maar ik ga geloof ik maar van de partij zijn;) Het haalt niks uit, dat weet ik, maar niks doen is instemmen met het huidige beleid:mad:
 14. In de Waddenzee zit nog meer dan genoeg brandstof. Gaan we bij SHTF kiezen voor zeehondjes of voor energie? Ik weet het wel, en ben natuurlijk een botte hork als ik zeg dat bontjes van zeehonden ook lekker warm zijn..... (Gaat ondertussen per G wat extra brandstof inslaan....)
 15. Eigenlijk zit ik te wachten op de eerste blauwe envelop! Ik krijg die fanmail meerdere keren per maand:confused:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...