Ga naar inhoud

G-Class

Lid
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

G-Class's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

37

Reputatie

  1. Ziet er best aardig uit. Het eten en drinken haal je dan bij de MacDonalds? Grapje...... Ik zou dus nog iets van een brandertje, waterfilter, etc willen zien, i.p.v. een zaag bv. Maar dat is de eeuwige discussie tussen EDC en BOB denk ik.... Je bent in ieder geval goed bezig!
  2. Ook heb ik ooit in de jaren '90 een Renault 25 gereden. Dik 4 ton op gas en geen enkel probleem......nou ja: ze trilde wat bij 190 en hield in bij 200:mad: Je kunt dus ook voor de eerste serie Espace gaan en dan liefst met de 2.2 of de Diesel. Zolang je maar afblijft van alle moderne electronische schnick-schnack!
  3. Ik kan eigenlijk niet reageren, maar als ik dat budget en eisen had, dan ging ik voor een Mutipla........ Serieus:cool:
  4. @f150 Het is een prachtonderzoek. Echt waar. Maar, ik simpele boerenlul kijk wat er op mijn kassabon staat, ook al zeggen heel veel onderzoeken dat die kassabon liegt:mad:
  5. .......Was ik even vergeten, want dat doen we in NL niet meer........ Uit eten! Scheelt enorm op de prijs en je hebt het gevoel nog klant te zijn in plaats van "iets wat je uit kunt melken"..... Ja, ik weet het: Ik wil graag verhuizen, maar Rutte CS heeft de overwaarde van mijn huis ergens buiten de grenzen weg gegeven:mad:
  6. Wat is er dan goedkoper, naast de brandstof? Bijna alles! Drank, rookwaar, cosmetica, vlees(waren), dierenvoer, zelfs het genoemde brood in het artikel is aantoonbaar goedkoper (en lekkerder) dan in NL of B....... Kwak, kwak!!!!! Oh nee: tuut, tuut, boink, boink.....
  7. Ik zag het gisteren ook in de krant, en was weer een WTF momentje van de dag:confused: Ik doe al dik 30 jaar diverse boodschappen bij onze Oosterburen en niet alleen tot volle tevredenheid van mezelf, maar ook van mijn porte-met-niks...... Het geeft mij een beetje het gevoel van "Wij van WC-Eend......" Is net zoiets als de CPB-cijfers die ineens prachtig zijn....Ze vergeten wel te vertellen dat ze andere rekenmethodes hanteren:confused: Allemaal dus prachtig zo vlak voor de verkiezingen!
  8. Ik ben ook al een poosje aan het nadenken over de DC-4. Ga hem/haar maar kopen denk ik:) Hier nog een (Duits-talige) link over het slijpen van messen. Er zijn meerdere delen en ik kan ze je aanbevelen. Die DC-4 zou ik dan ook alleen voor in mijn rugzak/EDC kopen. Veel kijkplezier: https://www.youtube.com/watch?v=grNNF7VFxzs
  9. Ik zorg voor voldoende voorraad in zowel Bug In als Bug Out location. Daarnaast een welgevulde en gevoede BOV. Met een rugzak redt je het als twintig-jarige ook niet meer dan een week, of je moet de mazzel hebben dat je in een gebied zit met overmatig voedsel en water.....
  10. Eigenlijk zit ik te wachten op de eerste blauwe envelop! Ik krijg die fanmail meerdere keren per maand:confused:
  11. Ik hoop het niet, want dan zoek ik de Intercity van 06.38 uur op....... De meesten zijn zo gek als een deur en die Andrea spant wel de kroon! In de Heer, maar ze doet eigenlijk alles wat Onze Lieve Heer heeft verboden.....dat die nog niet is weg gestemd, geeft te denken. Ik blijf erbij: het zijn allemaal acteurs en Ome John vult zijn zakken nog wat meer:cool:
  12. Afgelopen weekend: Een stel die met een paar boodschappen wel 10 flessen Farmlight op de band zet...... Vandaag: loop ik met mijn vrouw door de Jumbo, staan we even stil bij huishoudelijk, doet ze ineens flessen Farmlight in de kar! Ik ben aan de winnende hand geloof ik:o
  13. Bij mij mogen ze er wel inkomen. Na de SHTF moet er toch weer een maatschappij opgebouwd worden, en wat is er dan mooier om dat met je familie en vrienden te doen?
  14. Oh ja, ik rij 1 op 5........ Maar gelukkig geen Golf, hahaha!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...