Ga naar inhoud

Edje

Lid
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Edje's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

49

Community reputatie

 1. ipv Finger Tabs of je vingers in te tapen kan je ook eens kijken naar een setje Finger Savers, dat is een stukje rubber wat om de pees heen gaat. Word in de VS veel gebruikt met Bowfishing. Ik heb ze besteld om me vriendin aan het schieten te krijgen, maar vind ze zelf ook erg handig.
 2. Zombie filmpje Wyrmwood https://www.youtube.com/watch?v=Mgo0ZWlK4pk
 3. Misschien al op youtube gekeken voor voorbeeldjes naar band schuurmachines aangedreven door een haakse slijper ?
 4. Edje

  Tomahawk

  @rico686 die laatste bijl vind ik super mooi, waar heb je die van gemaakt als ik vragen mag? Lijkt me een aangepaste bijl van Bahco
 5. Hier een hardcore Husky liefhebber. Bezit nu me 2de als huishond en eerste maatje is 16 jaar geworden en me maatje nu word dit jaar alweer 8. Diverse familie leden hebben Huskys en heb in het verleden zelfs met Huskys getaind. Kan me heel goed voorstellen dat dr veel mensen in SHTV situatie voor een Husky als werkhond zouden kiezen : over het algemeen gezonde sobere honden, die graag willen werken en ook erg aanhankelijk zijn dus ook goed troost kunnen bieden tevens erg goede jagers. Grootste nadeel : Luisteren en een tomeloze energie. (denk bij luisteren aan: bij loslopen het terug komen en bij jacht : de prooi afgeven). Het hondenras waar ik zelf aan zit te denken is een Akita. Bezit alle voordelen, bij juiste opvoeding luisterd deze beter en is waakser.
 6. Heel mooi die idee├źn over waak-aanvals honden, maar Nederland is een overvol land en mensen die een grote dreigende hond hebben, is het beest 99% uiterlijke schijn. Meeste zijn schatten van beesten. Moet hier ook wel want bijtende, mensen verscheurende honden worden namelijk niet getolereerd. Mits sommige honden die alleen maar achter een hek op bijv een industrie terrein lopen, das een ander verhaal. Ik zelf zou me eerder zorgen maken over de Mechelse herders - Duitse Herders dat soort, wel eens bij een honden club gekeken wat er afgericht word ?
 7. Edje

  Bijl gezocht

  Lol, das inderdaad ergens waar, die gasten maken super mooi spul. Misschien bijltje van bahco een beter idee als gebruiks bijl, alleen hier nog nergens gezien is een beetje een tomahawk design :
 8. Edje

  Bijl gezocht

  Moest ff bij favorieten zoeken, maar heb deze al poosje op verlang lijstje staan : http://www.walkbyfaith777.com/
 9. Edje

  Bijl gezocht

  kwam deze van laatst tegen : http://www.geek.com/news/physics-exploiting-axe-splits-wood-in-record-time-1591725/
 10. Simpelste lijkt mij inderdaad dr onder kijken en de maten opnemen van wat er bij onder zou passen. En dan gewoon via de sloop een extra brandstoftank ophalen die er bij onder hangen. Andere optie is maatwerk bijv. : http://link.marktplaats.nl/m807518423
 11. Een fret zou ik zelf ook nooit doen, ken ook niemand die het wel zou doen. Als een nerts met het sommige al moeilijk heeft, gaat het een fret niet lukken.
 12. Om de onderkant roest werend te houden is meestal verzinken of poedercoaten het beste andere optie is behandelen met Bedliner Spray of met Brantho Korrux. Leuk linkje met roestwerende mideltjes (test + uitslag) : http://www.oldtimerautosite.nl/roest_test.htm
 13. Natuurlijk deze : En ja natuurlijk weet ik dat die niet handig is, maakt teveel herrie, zuipt .... enzo, maar blijft super gaaf.
 14. Jammer dat ik net een boog gekocht heb, nouja eigenlijk 2 maar goed das een ander verhaal. Kwam deze tegen op ebay : http://www.ebay.com/itm/Liberty-I-archery-compound-bow-/131040658983?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e82a1c627#ht_644wt_1363
×
×
 • Nieuwe aanmaken...