Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 08/16/15 in alle zones

 1. 3 punten
  Het lijkt me toch echt je eigen keuze geweest om voor dit beroep te kiezen, daar horen nou ook eenmaal minder leuke dingen bij, maar daar staat ook een prima vergoeding tegenover, of wil je minstens 10k per maand over houden (wil ik ook wel hoor)? Zolang je nog niet in de winkel staat en moet kiezen tussen een pakje shag of een avondmaal, of wanneer je bijvoorbeeld 3 maanden moet sparen om een Mora mes te kunnen kopen vind ik niet dat je over geld mag klagen. En als het werk niet bevalt kan je altijd iets anders proberen hoor.
 2. 1 punt
  @Keyser Suze ik wil je niet beledigen hoor maar wat minder bier en wiet en je houdt behoorlijk wat per maand over. Ik ben het vaak met je eens, maar dit is overdreven. Iedereen moet hard werken nu, en iedereen gaat er op achteruit. Jij met je beroep als huisarts bent dan niks zieliger dan de rest hier.
 3. 1 punt
  verbaast me dat niemand nog iets gezegd heeft rond het leukte goedje op die locatie... natriumcyanide. "geen zorgen, vervuiling is amper hoger dan normaal"
 4. 1 punt
  Zo. Je hebt een mening. Enig idee hoeveel uren ik werk? Geestelijke belasting? Aantal jaren studie geïnvesteerd? En wat zou jouw commentaar zijn als jouw salaris afneemt, maar de werkzaamheden toenemen? - Laat me raden: Geweldig! Doe ik! Goed idee! Graag! Kom eens een weekje mee lopen. Inclusief diensten vergaderingen cursussen lijk schouwen huilende volwassenen moeilijke mensen stervende patiënten. Tuurlijk joh. Ik lever graag nog wat salaris in en ga graag nog meer werken. Want volgens minister Houthe heb ik het breed zat.
 5. 1 punt
  Wat een dom advies. Ik vind de vraag van de OP sowieso al een beetje dom maar het allerstomste dat je kunt doen (afgezien van een agent in een positie brengen dat hij je in een nek klem neemt) is tegenwerken. Nog stommer is proberen de agent uit te schakelen, wat denk je zelf dat er zou gebeuren? Er is geen enkel scenario denkbaar waarin zoiets goed afloopt voor je zelf.
 6. 1 punt
  Laat ze zich liever serieus voorbereiden op het bewaren van de vrede, lijkt me een veel beter plan.
 7. 1 punt
  Klopt. Nederland doet ook mee, onze soldaten hebben pang pang leren roepen in het Russisch
 8. 1 punt
 9. 1 punt
  De nog verdere devaluatie van 1,6 % van de Chinese Yuen heeft mogelijk te maken met de wens vd IMF? http://www.ftm.nl/exclusive/china-devalueert-zijn-munt-waarom/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...