Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/11/13 in alle zones

  1. Hey, heb me zojuist aangemeld om een paar goede tips te geven over natuurlijke pijnstillers. Je kan kratom gebruiken ( ik ben al jaren niet ziek meer geweest dankzij kratom ) en het heeft ook een verdovende en angstremmende werking. Niet te vergeten papaverbollen, maar let op, deze bevat vele soorten opiaten zoals codeine maar vnl morfine en werk de hele dag door. ( enkel bij zware pijnen gebruiken ). Voor legale opwekkende middelen bestaan er nu genoeg alternatieven zoals de ethyl-ester van methylphenidaat ( ethylphenidaat ) en is spotgoedkoop. Ik weet nog wel wat (legale) middelen,
    1 punt
  2. Voor een wat rustiger pijnstillend effect kun je beter de blaadjes van het Slaapmutsje nemen, dat is een kleine papaversoort, met oranje en/of rode bloemen.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...