Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Echt iets voor preppers, dacht ik!

 

Wil je je beschermen tegen aardbevingen, overstromingen, branden, chemische of bacteriologische aanvallen en kernexplosies, dan is dit misschien iets voor jou! Een familie uit België zet een echte stalen atoomschuilkelder te koop. Het kan als mobiele of vaste schuilkelder maar ook als kelder aan een woning worden gebruikt. Dit is een buitenkansje voor iemand die er 50.000 euro voor over heeft! :rolleyes:

 

Zie het artikel: “Familie zoekt overnemer voor atoomschuilkelder van 15 meter (video)” in de Gazet van Antwerpen.

 

http://www.gva.be/nieuws/in-de-rand/aid1386062/familie-zoekt-overnemer-voor-atoomschuilkelder-van-15-meter-2.aspx

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Je ken er beter een laten bouwen dan ben je voor 50% van de prijs klaar !!!!!

 

 

AMSTERDAM -

Belgen die op zoek zijn naar een spotgoedkope klusjesman uit Oost-Europa, kunnen dezer dagen terecht op een variant van advertentiesite Markplaats. Een Slowaaks bedrijf biedt op een Vlaamse tweedehandssite goedkope bouwvakkers aan voor de helft van de prijs van Vlaamse arbeidskrachten. Belgische werkgeversorganisaties zijn in alle staten, maar de Nederlandse ondernemer achter het initiatief is zich van geen kwaad bewust.

 

:)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

zouden ze dat ding op mijn balkon kunnen plaatsen?? is wel een leuk dingetje maar zelf bouwen is denk ik goedkoper en minder opvallend.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
zouden ze dat ding op mijn balkon kunnen plaatsen?? is wel een leuk dingetje maar zelf bouwen is denk ik goedkoper en minder opvallend.
Als het je lukt om een kleine versie to maken van dit ontwerp, houd ik me aanbevolen voor de plannen voor jouw versie. :cool:

Misschien past het dan net in mijn tuintje. :D

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...