Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Welkom!

 

Nav overige topics en groepen start ik hierbij de VPP Utrecht groep. Ook al zijn er nog weinig Utrechters op dit forum, het zijn wel kanjers dus wij moeten ons laten zien ;) Er zijn al wat eerdere pogingen geweest iets dergelijks op te richten, maar na de vernieuwde interesse is dit een goed moment om door te pakken. Wat we willen doen, hoe en wanneer is wat mij betreft open voor discussie.

 

Grt dR3

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ja beter een goede buur dan een verre vriend. Hiebij dus mijn aanmelding voor Regio Utrecht, moet toegeven dat ik ook me aanmeld bij N-H omdat mijn huis op de grens staat van U en NH. Ik heb trouwens mijn hele leven in NH gewoond en veel van mijn kennis, vrienden en evacutie plannen liggen ook in dat gebied.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...